filmen "Killers"

Hej goddag och hallå i Sverige hälsar vi så! Kommer ni ihåg den låten som går så?;) Igår myste jag med Stina och Karro och kolla på en film:) Och idag ska jag träffa dom igen + Hannis:D

jag gillar inte dig din lilla grop

Hejsan svejsan! Tycker inte ni att man ska ta och göra någonting av dagen? Eller ni kanske redan har påbörjat dagen men det enda jag har gjort är: ätit frukost och duschat. Mer än så har det inte blivit och klockan är ju ändå halv 2.

Hur blir det idag/ikväll mina tjejer? Har ni nått ni vill göra eller något förslag?:) Mitt förslag är att vi kanske går på bio? Eller/Och lagar lite mat tillsammans. Vad sägs om det?=)

lite saker


                                                                                       
Linnet här ovanför vill jag ha!:D Hittade den på hm´s hemsida och jag har jämt så otur med att den inte finns i butiken, ja jag tycker bättre om att handla i buktiken hehe:) Den andra polotröjan såg lite mysig ut tycker jag, också från hm;)


                                  
Sen vill jag ha den här jackan, som är från BikBok. Inget speciellt med den men den verkar mysig. Min tjockisjacka är lite för stor känns det som, får jumboarmar i den. Och jag har ju köpt en jacka som jag ska börja ha sen men när det är jättejättejättekallt så vill jag ha nån som är lite varmare:)

korken i skallen

Ankan :): Ja nästa vecka ska jag nog klippa mig tror jag:) Har inte bokat någon tid än men det borde ju finnas nån tycker jag. Kanske typ page, du vet så som jag hade förut?=) Men nu har det ju växt ganska mycket så det är ju inte direkt någon page längre hehe.
Fördelen med att jag klipper mig är att jag får bort allt det slitna och det ser fräschare ut. Nackdelen med efter jag klippt mig är att jag knappt kan sätta upp håret. Funderar även på kanske några slingor, jag har ju redan ganska blont hår men kanske lite blonda slingor iaf, eller jag vet inte. Det beror lite på. =)
 Lite längre i fram och kortare i bak som tidigare. <-- Like this!


Sean Banan - Puss Puss
hahaha! Ser ni att Kissie är med också? Ännu mer haha.

skulle vara skönt att åka bort under lovet

Det mesta känns jobbigt just nu.. är både arg, ledsen och trött. Beror på olika grejer. Och dessutom fick jag SKITONT i magen sista lektionen men nu har det blivit lite bättre.

nästa vecka ska jag nog..

..ja vad tror ni att jag kanske ska göra? Någon liten gissning?:)
Helt slut nu. Och jag oroar mig inför grammatikprovet imorgon på engelskan. Men jag får "hoppas på turen" som Milton;) haha



Två bilder från i måndags, innan dansen. Ankan och jag:love: eller egentligen blir det tvärtom (Jag och ankan).

"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens between can be dealt with" Citat från Michael Jackson tydligen, mina ögon brukar falla dit ibland innan vi får komma in på dansen hehe.

novellrubrik?

こんにちは (Hej på japanska, enligt japanfakta.se);) Sitter i skolan på svenskan. Vi håller på att finslipa på våra noveller och min lärare har läst igenom min. Uhh det var läskigt, men hon tyckte att den var bra och oföutsägbar:) Lite saker som behövs ändras som jag ska fixa nu. Lunch, gymma och försäljning och service är kvar av dagen. Gissa vad jag vill ha minst av allt idag? Försäljning och Service. Vi ska redovisa om en lag i grupper och våran grupp har inte så mycket att säga. Och jag är inte på humör för att alla ska sitta och kolla på en när man står där framme;( Men skitsamma, jag låtsas bara att alla är nakna:P haha nej, jag har hört att det ska hjälpa, men hur kan det göra det undrar jag? haha:D


22.00

Gissa Personen


Ja det är rätt med Rachel Bilson! Bra där Pia:)

NOVELL

Det här måste ni läsa först! Jag är ingen bra författare och gillar inte att skriva noveller och sånt där haha så därför blev den här som den blev helt enkelt. Har inte orkat läsa igenom den än så det kan vara lite stavfel och sånt där. Säg vad ni tycker om den, inte bara bra/dålig utan varför och sådär, ja ni fattar:) Skulle velat haft en annan mening på slutet, nåt förslag på va det kan va?:) Jag är inte direkt nöjd med den, men den får duga tycker jag! Den har inget namn än, förslag?:)

So here it comes, min "jättebra-iga"novell:
Dörren gnisslade till. En lång person spärrade upp ögonen. Hon drog händerna genom sitt mörka, långa hår. Med andan i halsen smög Emma försiktigt upp från sängen. Hon tittade mot fönstret med persiennerna, de var neddragna, men man kunde ändå se mellan gliporna att det fortfarande var mörkt ute. Det var inte så konstigt, det var ju mitt i natten. Emma tog tag i baseballträet och trippade på tå ut från sovrummet till köket. Hon hörde knakande steg, alltså är inbrottstjuven i vardagsrummet.

Emma hade länge klagat på Johan om att han skulle fixa golvet som knakar varje gång man går på det. Johan har nu varit Emmas pojkvän i snart fyra år, men de har bara bott ihop i ett och ett halvt. För en kort sekund glömde hon bort allting och tänkte istället på att Johan alltid är så lat. Men påmindes sekunden senare att det faktiskt är någon hemma hos dem, i deras lägenhet. Telefonen låg på bordet ovanför henne. Hon sträckte på armen för att nå telefonen men då… ramlar vasen.
– Krasch, på golvet låg det nu glasbitar överallt, vattnet och de torkade blommorna låg utspridda. Smällen var stor.
­– Nej nej nej, hoppas att det inte hördes.
Hon lyssnade om hon hörde några steg, det gjorde hon inte. Inte ett enda ljud. Så hon knappade in numret på telefonen hon höll i handen. Numret till Johan. Fast hon ångrade sig lite, han är ju ända borta i USA. Hur ska han kunna hjälpa till? Tummen var på väg att nudda av-knappen men blir så chockad att hon släpper greppet om telefonen. Signalerna hon hör är från Johans mobil, han måste ha glömt den hemma.

Alla ljuden kanske bara var inbillning, tänkte hon. Det kanske inte alls är någon mer förutom henne själv här hemma. Kanske var det en dröm alltihop. En dröm som hon vaknade av och trodde att allt var sant. Egentligen så var stegen hon hörde bara på låtsas, det var bara det hon drömde men trodde var sant när hon vaknade. Det måste ju vara så, jag hör ju ingenting nu. Ja det var en dröm.

Emma gick och la sig i sängen igen. Det var lite svårt att kunna somna om efter allt som hänt. Dessutom hade det blivit ljusare utomhus. Ännu en gång sa hon till sig själv ”Det var bara en dröm, det var bara en dröm”. Efter ett tag låg den mörkhåriga personen i sängen och sov sött som tidigare. Som tidigare, vaknade hon igen.

Ljudet från när man rakar hakan med en elektrisk rakapparat kom från badrummet. Emma satte sig upp på en gång, spikrak i ryggen och med ögonen helt öppna som två rådjursögon. Det här kan inte vara en dröm, det kan bara inte. Det är någon som är i våran lägenhet, det måste vara så. Vart skulle annars alla ljuden komma ifrån?

Baseballträet stod redo bredvid sängen.
– Nu ska du få! Sa hon med en bestämd röst.

Bakom en vägg stod hon och höll baseballträet stadigt i händerna. Det var mörkt i badrummet så det enda man kunde se var en måltavla av en lång kille eller kanske en gubbe. Nu gäller det. Jag går försiktigt fram och höjer baseballträet och sen BANG. Det var precis så hon gjorde också. Mannen faller ner skrikandes på golvet efter ett hårt slag av Emma.

– Neeej Johan, förlåt förlåt förlåt. Hur gick det? Jag visste inte att det var du, skulle inte du vara i USA? Grät Emma och föll ner på knä bredvid.

Inget svar. Johan ligger medvetslös på badrumsgolvet. Emma springer och hämtar telefonen och slår snabbt in 112. Flera signaler går fram men därefter är det en kvinna som svarar. Hon säger att Emma ska ta det lugnt och frågar vilken gata det är på osv. Emma kan knappt prata för att hon gråter så mycket. Därpå hör hon sirenerna från ambulansen, allt går så snabbt och rätt som det är så ligger Johan på bården som två sjuksköterskor drar på. Hon småspringer bredvid och då öppnar Johan ögonen och säger:

– Jag kom inte med planet, ville inte väcka dig.


hej tjabba tjenixen hola..

Ganska många sätt att säga "Hej" på finns det och man kan ju säga det på ett annat språk också:) hehe. Jag håller på med en novell som själva handlingen ska vara klar imorgon. Har inte kommit så väldans långt hehe men jag har fått lite idéer så det blir nog ganska Okej till slut;) Kanske lägger upp den här sen när jag är klar, om ni vill läsa?:)

Jag har haft två lektioner idag, det har varit skönt! Hade ingen matte idag så därför stannade jag inte kvar i skolan för att gå på draman som ska börja om fem minuter. Kändes lite onödigt och det är ju inte hela världen att jag har varit borta 150 minuter sammanlagt på en hel termin haha, dom där 150 minuterna är alltså för draman idag.

lov

Hejsan! Vet ni vad jag lägtar efter just NU? Det börjar på H och slutar på östlovet! Ja precis, HÖSTLOVET!:D Fan vad jag längtar, jag tror inte ni kan föreställa er hur mycket.


syrran på nytt jobb

Hejsan! Nu har jag kollat klart på Gossip Girl och så åt jag lite god mat när jag kom hem från dansen. Caroline och Peter var här:) Caroline ska börja på sitt nya jobb imorgon, LYCKA TILL!♥

likt? haha

Prick just nu är jag antagligen och..



skakar rumpa, sexig bild va..?;) haha. Såklart det är ju jag som ritat


vilken tur man har då

Hallå hallå! Är det bra med er? Med mig är det..ja jag vet inte, det är väl ganska bra med mig:) En tjej med blött hår sitter just nu i/på? min säng i mitt rum, alltså jag själv. Idag är det dancehall som står på schemat. "Traditionen" fika på söndagar" höll inte så länge, tror inte att det blir någon fika idag heller. Finns inte så mycket mer att säga!

Nu ska jag kolla i min chokladbok, som jag glömt bort lite att jag har. Men såg den nu när jag kollade på min bokhylla =)

Precis när jag tänkte klicka på "spara & publicera" -knappen så fick jag ett sms om jag ville komma på fika hos Hannis, vilken tur man har då:)


tidsinställt inlägg test

Det här är bara ett testinlägg, för att testa den där "kalendern" som jag verkar vara så fascinerad av haha. Nu har det kommit till blogg.se också;) för visst finns det på några andra bloggsidor?

en grej avprickad från plugglistan

Goood mooorgon! Dom som vill veta..vart maten igår helt okej haha:) Vet ni vad jag har börjat med idag nu på morgonkvisten? Jag har börjat göra saker som är till skolan, på en lördag;( Och igår kväll satt jag också typ en timme för att göra skolarbete, på en fredag. Det är såhär att jag har ganska mycket att göra den här helgen och veckan som kommer. Men visst är det bara att köra järnet nu? och sen vila upp sig på höstlovet som är efter denna antagligen rätt så jobbiga vecka. Höstlovet!:D

Oj den där kalendern jag prata om igår som dom har satt in här när man skriver inlägg, det är ju tydligen sån där så man kan skriva ett inlägg och sen bestämma när man vill att det ska läggas upp på bloggen. Ni fattar vad jag menar va?:) Visst är det så?;) Den ska testas!

varför skulle jag va tvungen att improvisera..

God kväll:) Hemma hos mig väntas det på att maten ska bli klar. Det är jag som har lagat, improviserat lite bara så jag har fått en känsla av att det kommer vara ganska så äckligt..haha. Men vi får se:P Sen efter maten blir det tv med mamma!:)

Samhällsprovet gick inte så bra, hoppas bara att jag får godkänt!

Hahaha nu spelas fanta och rosé låten upp på spotify:P Och har ni märkt att vi fått en kalender där man skriver inlägg?;)

vad är Mölle för nått? aa

Hejsan! Tvingar mig själv att gå igenom allt som kan va bra att veta inför det jäkla provet imorgon, blää jag vill inte!

Har ni sett att Hugo och Paulina har gjort slut nu, för att Paulina var otrogen med Nemo, han från kungrna av tylösand. Jag tycker dom såg så söta ut. Jag tycker så synd om Hugo, läste det han hade skrivit på sin blogg.. Varför ska man vara otrogen, vad är det som är så bra med det? Ja jag känner ju Absolut ingen av dom men jag har läst lite på deras bloggar den senaste tiden. Varför jag tycker att det är så synd att det blivit sådär för dom är ju för att dom var så gulliga tillsammans.

Nu ska jag fråga om mamma kan förhöra mig om riksdagen och det där.. :)

jojojojpji

Hej! Nu sitter jag i skolan. Än så länge har jag bara haft en lektion men börjar nästa om typ 30 minuter. Såg att man MQ har fått en webbshop;) Ännu är den inte den bästa men dom kanske fixar den lite sen så att det blir lättare att hitta. Det var något jag tänkte skriva, men nu har jag glömt.. kanske kommer på sen:P

nu..



ska jag äta daim, det var verkligen jätte jätte jätte jätte jätte längesen jag åt daim. Kommer jag ihåg hur det smakar? Jodå, halvt iaf;) Chokladsmaken i munnen och det där hårda fastnar i tänderna. Det sistnämnda är ju inte så bra..haha. Och såklart blir det tv till. Vad hände med pluggandet? Det rann ut i sanden(?) haha!

dags för pluggeri

Hej hej! Tack för era fina kommentarer:)♥ Blev ju helt chockad när jag kollade in statistiken, det var nog rekord! hehe. Jag bara gapa och undra hur alla hittat hit till min lilla blogg..:)

Och som svar på en kommentar kan jag säga att det är fint fint med mig idag, hur mår ni denna gråa dag?:) Jag har varit i skolan, slutade tidigt. Sen vart det att jag och två stycken i min klass gick på stan, dom är thailändare och började prata thailändska ibland så jag fick säga till dom att dom skulle prata svenska haha. Jag köpte två enkla t-shirtar och ladda mitt busskort, usch mina pengar kommer ta slut pga allt jag slösar på bussen. Vi hamnade även på en sushirestaurang, lite "mellanmål" sådär hehe. I skolan håller jag på och skriver en novell på svenskan. Har börjat men har inte kommit så långt. Sen var det en extralärare som brukar komma in ibland och prata med några i klassen, hon kom fram till mig och sa typ att min berättelse var dålig, fast inte just med dom orden men man fattar ju vad hon menade och sa att jag borde ändra på massa grejer. Nej henne skiter jag i, jag tänker skriva min novell och sen får jag väll ändra på lite grejer efteråt.

Jag som bara hade tänkt skriva ut några papper med frågor jag har gjort till provet..och sen hamnade jag på massa bloggar, typiskt mig haha. Jag som skulle plugga, men än finns det tid för det;) Hur kommer det sig att jag jämt skriver så mycket? först tänker jag att det bara ska bli några rader men sen blir det typ 100 gånger mer än det haha.

 
haha man ser ju ingenting! Men det är när jag och pappa åkte "crazy shark" på Rhodos i sommras:)


Stina och Karro("ankan"): Tack♥ Vad söta ni är! Ni betyder mycket för mig<3

en stor jävla punkt .

Nu sätter jag en punkt för dig i mitt liv .
Hahaha låter så töntigt men så äre!

Skön dag idag, sovmorgon och bara två lektioner + Ingen skitlång drama, ingen alls idag faktiskt:D Så det har varit riktigt soft. Vad är det för ord jag använder, sen när började jag använda "soft"? :O haha. Pluggat är vad jag har gjort, gjort massa frågor så det kanske blir lite lättare att öva in också:) Men nu får det faktiskt vara nog med allt plugg för idag så nu är det dags för tv;) Hoppas det är nått bra program bara..

Ha det så bra :love:

XOXO gossip girl

Nu ska jag kolla på Gossip Girl:D på kanal5play

kommer bli bäst, eller hur Karro;)

Hejsan! Ligger och myser i min säng (med mig själv! haha) och lyssnar på musik. Datorkunskaps-prov idag, det kändes som att det gick rätt bra! Om inte ett MVG borde jag iaf få ett VG..;)
I skolan på lunchrasten satt jag och prata med några i klassen, Maja, Natalie, Milton och Philip heter dom. Sen helt från ingenstans var det en av dom som påpekade en ganska rolig grej...hahaha! Ja man kan ju inte skriva allt på en offentlig blogg eller vad man ska säga så jag låter bli att säga vad! haha. Men dom som satt med fattar nog vad jag menar;)

Svar på två stycken kommentarer:
Lovisa:
Tack för tipset om den där "gratismakeupsidan" :) Tror faktiskt att jag blev medlem där för ganska längesen eller så var det på någon annan sån där gratissida, ska kanske ta och kolla upp det! Alltid kul med gratisgrejer;) hihi

Sexig man med backslick och blablabla (hahaha): Det är min mamma i bakrunden..haha. Jag vet nog vem du är:P MOHAHAHAHA

fan också..

jag kan inte somna, VARFÖR?? La mig tidigt, typ halv tio och legat i sängen och försökt somna tills nu. Lyssnat på musik, vridit på mig upp och ner eller hur man säger. Men nu orkade jag inte så jag satte på datorn istället. Det som är dåligt är att jag kommer vara skittrött imorgon för att jag inte kunnat sova nu. För att jag ska var helt pigg måste jag ha sovit i flera timmar. Men det brukar vara såhär, nånstans på året brukar jag ha jättesvårt för att somna och vaknar under natten som jag aldrig gör annars. Det är inge kul alls, den perioden känner jag mig typ aldrig riktigt utvilad. Time for hard times? mm jag tror det..;(

hoppas ni kan sova gott denna natt iaf!

confused

vad du förvirrar mig.. så jag blir helt full i skratt, haha

finnar är bara onödiga

Halloj! Nej nu måste jag väl ta och göra någonting av dagen, eller vad säger ni:) Man kanske ska ta en liten dusch så man känner säg lite fräsch! Och jag kanske ska lägga på en ansiktsmask också, känner att jag fått massa finnar och några är stora och gör lite ont också, inte bra inte bra!

Nu springer jag in i duschen:)

längtar till höstlovet!

Idag är det dans, som vanligt på söndagar:) nu ska jag lyssna på musik och nätfönstertitta på kläder hihi=)

 I´m watching you..

Beautiful Monster - Ne-Yo


Åhh jag har inga höstbilder;( kanske måste gå ut och fota lite?!:)


för lätt?

Gissa Personen


*Stina, du hade rätt Igen! "Uggly Betty" alltså America Ferrera!*


om dom ska sitta som en smäck, måste man ha en häck

Nu är orden ifyllda:
"God morgon! Jag väntar på att mamma ska ta sig upp så vi kan äta lite frukost. Jag hoppas att vi ska åka till Barkaby Outlet.  Så jag kan ett par acne jeans. Men mamma ville inte åka om det typ var kallt ute. Så vi får se om det blir Barkaby idag. Lättförståelig text va?;)"

Så nej Stina, vi ska inte åka utomlands hehe.
Och tyvär blev det inga acne jeans pga att det inte fanns några som satt perfekt, men jag ska kanske ska till stan i veckan och prova ut några som kommer sitta som en smäck:)

Nu ska jag gå och göra i ordning lite tacos! See u later bitches:) lite oväntat sagt av mig, kanske..haha

.

Yeeeesss det blir av!

 lika som bär? haha..

jordgubbis @ PLOCK

God morgon! Jag väntar på att mamma ska ta sig upp så vi kan äta lite frukost. Jag hoppas att vi ska ... .... ....... ...... .  Så jag kan .. ett ... .... ..... . Men mamma ville inte ... om det typ var ..... ute. Så vi får se om ... .... .... ....... idag. Lättförståelig text va?;)


förra helgen!


det är värre om jag ramlar

Okej nu är jag på bättre humör, kanske för att det blivit helg? Just nu sitter jag i köket och kollar runt lite på internet och väntar på att potatisarna som ligger i ugnen ska bli klara hehe och att mamma ska komma hem. Ungefär 40 minuter kvar på potatisarna, väldigt roligt och intressant att veta va?;) hehe. Lyssnar på musik gör jag också, på min "väldigt BLANDAT" lista haha.

Min dag har varit ganska bra. Fick även reda på vad jag fick på försäljning&service-provet och att om jag skriver bra på slutprovet kommer jag få ett rätt bra slutbetyg:) Då gäller det att plugga bara alltså! Inte min starkaste sida direkt..! Och vill ni veta vad som hände på mentorstiden idag då? Om inte, så sluta läs då:P Men då på mentorstiden skulle vi fortsätta försöka bestäma nått som hela klassen ska göra tillsammans. Ja och då skulle det vara en som var "ordförare" och en som skriver upp allt som sägs. Alla i klassen ska vara någon gång, och eftersom jag står högst upp på klasslistan så betydde det att jag fick börja. Jag skulle stå helt själv där framme framför hela klassen..visst var det synd om mig haha:P Jag skulle typ skriva upp saker som var förslag på vad vi skulle göra tillsammans i klassen på tavlan och säga vem som får prata eller vad man ska säga haha. Och Milton (han går i min klass) var sekreterare och fick skriva allt på ett papper. Och när vi skulle få rast var jag tvungen att typ säga: härmed förklarar jag att mötet är slut! och banka näven i bordet hahaha. Jag är ju inte direkt nån som tycker om att va den som alla tittar på (inte i sånna där fall iaf haha) men det gick bra, alla tyckte att jag var så duktig haha;)

stora bokstäver

HAR INGEN LUST ATT BLOGGA! HAR INGET SPECIELLT ROLIGT ATT BLOGGA OM..! OCH JAG ÄR TRÖTT! OCH HELGEN..JAG KÄNNER PÅ MIG ATT DEN INTE KOMMER BLI NÅ TREVLIG! OCH JA...

usch det suger

Tjena! Idag fick vi sluta två, det var skönt! Till och med 20 minuter innan vi egentligen skulle sluta. För att den läraren vi hade skulle åka med en annan lärare som vi också har till Celsiusskolan och göra något. Jag vet inte riktigt vad det var dom skulle göra men dom skulle väl antagligen vara där för att dom också ska "flytta" dit. Efter skolan var jag till Hemköp igen, för att kolla lite grjer till hehe (till en inlämningsuppgift i skolan). Och usch, när jag gick på stan så satt det en liten stackars 'gubbe' på marken med någon lapp i handen och lite smutsig sådär och bad om pengar eller ad man ska säga. Sen ser jag att han stoppar fingret i näsan och sen stoppar I MUNNEN, man kan ju undra om han var hungrig och försäkte mätta magen med lite äckligt snor?! Ja det är ju synd om dom som är så fattiga att dom måste sitta på gatan och försöka få nån liten krona att köpa mat för! Det borde inte behöva finnas, men hur ska man kunna ändra på det.
Imorgon är det ingen sovmorgon, jag bara trodde det men det var sista lektionen sån ingen sovmorgon men vi slutar tidigare. Nej nu ska jag fortsätta med arbetet jag höll på med!

Jusste Stina: Det vart inget OT idag men kanske nån annan dag? :)


mvg? nä tror inte det..

Hejsan! Har precis haft prov. Jag trode att det så gå verkligen SKITdåligt men det gick lite bättre än väntat iaf. Nu har jag ganska långt hål till engelskan. Nu ska jag kolla på lite bloggar:)

vilken färg ska jag ha på naglarna..

Hemma från fikat hos Stina och dansen. Idag blev det kärleksmums vi baka, ja mumsigt var det som man hör i namnet:) Stina och jag åkte och handla lite sånt som behövdes inför bakningen, och jag fick låna en cykel som hmm ja kanske inte rullade så himla bra haha. Det var nästan så att jag fick trampa i nerförsbacke, nästan:P haha. Dansen bestod av att skaka rumpa och göra kullebyttor, till december ska jag fan kunna det där!;)

Stina, Karro och Hanna: Jag skickade låten som vi hade på dansen idag på spotify, eller det gick inte till dig Karro. Men om du inte vet så kan jag säga till dig imorgon.

ledtråd

Ledtråd till:
"
Gissa Personen
Hon är är ung. Medverkat i några filmer, som hon har varit huvudpersonen i. Är även sångare. Denna unga tjej är nygift och fyllde år för mindre än två veckor sedan. Vet du vem det är?;)"



Stina gissa RÄTT! Hilary Duff! Stinas blogg hittar du HÄR:D

kanelbullar is the best

Nu har jag smaskat i mig två bullar och om en stund ska jag till Stina (tror jag?) och fika och sen Dancing Queen. Min mamma och pappa kommer nog hem snart, with my new ...:)

Har sett att ingen gissat på någon person på Gissa Personen (höhöhöhööö;() så jag tänkte kanske lägga upp en liten ledtråd eller något om en stund hehe:)

TACK!


4 av 5 tummar


"Räfflade potatischips med smak av krämig ost, tomatsås och italienska pizzakryddor."

Ja. jag skulle ju berätta hur dom här chipsen var. Jag tyckte dom var ganska så goda, man kände av dom där olika kryddorna som var lite speciella. Om man inte gillar dom från början får man vänta lite...och sen efter ett tag kanske man gillar dom haha:)

PIZZACHIPSEN FÅR :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: av 5st :thumbup:

text istället för bild idag

Gissa Personen
Hon är är ung. Medverkat i några filmer, som hon har varit huvudpersonen i. Är även sångare. Denna unga tjej är nygift och fyllde år för mindre än två veckor sedan. Vet du vem det är?;)

man kan ju alltid lämna tillbaka dom

Hej! Idag har jag varit på stan med Stina och Hanna. Hanna shoppade så det räcker i flera månader haha:P och jag och stina köpte bara något litet:)

Jag köpte dem här skorna. Ska jag behålla dom tycker ni?
Ville bara köpa några enkla som man kan slänga på sig lite snabbt när man ska iväg:)



Sen så var jag och kolla på jackan från MQ:D Den ska jag ha! Hängde undan den tills imorgon så mamma kan följa med för idag kunde hon inte. Och jag måste ju bara säga.. egentligen kunde man bara hänga undan den en timme för dem hade bara en av varje storlek men jag var så trevlig..? haha. Så jag fick undanhängningen(?) till imorgon;)

Sen ikväll blir det film och gooodiiis hemma hos Hanna!:D och pizzachips haha, jag ska berätta sen hur dom smakar;) nån som smakat dom? chips med pizzasmak av OLW.

det kanske bir New York snart

Nämen oj nu har det varit väldigt dåligt med bloggandet..
Än så länge så har jag bara åkt och köpt lite nybakat bröd som vi hade till frukosten, aktiverat csn-kortet och det betyder alltså massa rabatter;) eller några bra iaf, och jag hade tänkt plugga Försäljning och Service men dum som jag är så vart det en grej som blev lite knasigt men jag får göra det bästa av det jag har.

Sammanfattning av veckan:
Måndag:
Kanelbullens dag. Köpte en stor chokladkaka. Dans
Tisdag/Onsdag/Torsdag: Inget speciellt!
Fredag: Cykla till skolan/stan haha (typ tredje/fjärde gången jag cykla till skolan). Hade matteprov. Gick på stan själv i typ en timme (jag kommer inte ihåg senast jag gick på stan själv förutom igår då, och ni ska veta det är inge kul:( haha). Träffade mamma på stan. Provade en jacka. Sen gick mamma och jag till Plock och åt lite smårätter och efter drack jag en frozen strawberry daiquiri:D
Lördag (idag): Köpte bröd till frukosten. Aktiverat csn-kortet (väldigt jobbigt, nej det var det inte:P). Ska kanske åka ner till stan och prova jackan igen och kanske köpa eller lägga undan den. Hoppas att det blir nått med att träffa alla er tjejer!:) ni vet ju vilka ni är.
Söndag (imorgon): Dans.


LiStA

Hej! Är det bra med er?:) skönt att det är helg snart, eller hur?:thumbup: Tyvär har jag saker till skolan som jag måste göra under helgen men men. Vilket tråkigt väder det har varit idag, regnat hela dagen typ.

LISTA PÅ VAD SOM ÄR BRA UNDER DE OLIKA ÅRSTIDERNA (ENLIGT MIG):
Sommaren:
Snygga killar i badshorts, glass, bada, sola, shorts och linne, grilla, jordgubbar smultron blåbär m.m, fina blommor, vattenkrig, sommarlov

Hösten: Fina löv, lövkrig, höstpromenader, regn smattrar mot fönstret

Vintern: Snö, snökrig, åka någonting nerför en backe, mysig tjockisjacka, stora mysiga halsdukar och vantar och stickade tröjor, skridskor, åka skidor, gran, jul, julklappar

Våren: (Dagens Rebecca-Fråga) Jag kommer inte på nått för våren haha. Vet ni något som är superkul att göra på våren/något mysigt/något som är fint ute...?:)

Jag har säkert glömt en massa! Är det något ni saknar i min fina lista?:D hihi
Gissa vad som står allra högst upp på min lista av alla de här t.ex. fina löv/åka skidor/bada/... Ja vad tror ni?;)

procent, vad är det?

Hejsan! Just nu sitter jag på Försäljning och Service-lektionen, det är rast nu;) Vi håller på att räkna massa procent och skit, inge kul alls! Det går inge bra för mig:( Varför kunde inte jag också vara bra på matte som t.ex dig Pia? Det skulle ju va bäst:D Efter den här lektionen slutar vi, det ska bli skönt! Men när jag kommer hem måste jag göra massa läxor som är tills imorgon och öva till matteprovet som är på fredag. Det var tydligen jättesvårt:/ så jag måste öva öva öva.

Ha det bäst♥ (okej jag vet vad procent är:P haha)

datorkunskap i typ 2h

Sitter på datorkunskapen nu, eller vi har rast nu. Imorgon ska vi få våra bärbara datorer, kul men lite jobbigt också haha. Oj nu är rasten slut, redan:/ Längtar till dansen med Karro haha;) kommer bli bäst!

människan är som ett stort frågetecken ibland

..haha ja vissa kanske fattar vad jag menar med det..;) Idag när jag vaknade var jag väldigt duktig, eller ja efter dom 40 minuterna jag legat med datorn i knät så var jag duktig hehe. Jag svarade på alla frågorna om liberalismen och sånt där till samhällskunskapen, och det var massa frågor! Några av dom var så knäppa så jag fatta nada, så det vart att hoppa över nån men resten gjorde jag, jag är så stolt haha;) Klockan tre så var jag hos min syrra Maria och fikade, hon fyller år idag:love: Och gissa vad det stog på bordet? Jo BULLAR hihi:D vilket bullmonster jag har blivit!:P Ja sen fanns det ju tårta, chokladbollar och lite kakor också.
Efter det blev jag skjutsad till danslokalen, det var alltså dags för Ragga/Dancehall. Det var kul idag! Fast pinsamt när vi fick bilda en ring och gå in i mitten och köra sin lilla grej där medans alla stog och klappade händerna och ba wooohoooo. Ja och sen lite andra saker också haha.
Imorgon är det dans igen för mig och lilla Karro:D Vi har bestämt att vi ska köpa en sån där macka vi köpte förra gången för det var bara så magiskt gott, åhh jag typ nästan dog..ni skulle bara veta:P haha


Tyckte att den här låten passade den Magiska mackan:thumbup:

middag och film

Go' kväll;) Här kommer lite bilder (dock inte så bra bilder haha) från dagen:
Usch jag gillar inte ordet 'dock' varför använder jag det dåra kan man ju undra..



haha jag sa ju att det inte var några proffsiga bilder!:P


mackor

God morgon:love: Är det bra med er? Märkte ni att det var nåt fel på blogg.se nu på morgonen men nu har det börjat funka igen;)
Nu ska jag äta frukoooooost! Skriver igen när jag har nåt roligt att berätta, har bara blivit massa värdelösa inlägg på senaste tiden haha!

bungyjump ja nej kanske?

Halloj! Idag har jag slappat och städat och tvättat haha. Och ikväll ska jag laga mat.

Dagens Rebecca-Fråga: Har ni hoppat bungyjump? Om inte, skulle ni vilja testa?
Jag har inte gjort det men jag skulle tycka det var skitkul att få testa på men lite läskigt också!:D

vad gör alla?

Vad gör ni på en fredag som denna?:)

lista

Allt ska börja med första bokstaven i ditt namn, svara på frågorna i kommentarsfältet du med fast med den bokstaven du börjar på:P

Min lista:
1. Vad heter du? Rebecca
2. Ett ord på fyra bokstäver: Rosa
3. Flicknamn: Rosanna
4. Pojknamn: Robin
5. Yrke: Radiopratare
6. Färg: Röd
7. Klädesplagg: Rock 
8. Mat: Rotfuktsgratäng
9. Sak i badrummet: Rouge
10. Plats/stad: Rom
11. En orsak att vara sen: Ramlade med cykeln
12. Något man skriker: Raaaaaahhhhh
13. Film: R (en film som går på bio nu)
14. Något man dricker: Rosévin
15. Band: Roxette
16. Djur: Råtta
17. Gatunamn: Rotfruktsgatan
18. Bil: Renault
19. Sång: Rude boy - Rihanna 
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Rugby