Aassdfghklä

Okej, dagen var väll inte så farlig som jag trodde förutom att jag först ramla inne i matsalen så att både maten och vattnet flög åt alla håll och kanter (så pinsamt, det var verkligen PINSAMT!). Det var ganska många i matsalen och det är klart de tittar när det hörs så mycket som det gjorde.. Sen när jag skulle cykla hemåt ramlade jag också men det var faktiskt inte på grund av klumpighet utan det var för snön som gör att man cyklar lika vingligt som ett fyllo, kan ni gissa vart jag ramlade då? Ja det var ju såklart vid busshållplatsen där det står sjukt många som går i samma skola som mig. Såhär i efterhand kan man ju skratta åt det men det var inte kul då kan jag säga. Nej faktiskt har inget av det där hänt idag, det var en lång dag som från början kändes som ett helvete men sen så rullade dagen på ganska bra iaf:)

Glöm inte titta på 90210 idag, nya avsnitt;) hihi.


Orkar inte den här dagen!


Utvecklingssamtal

Hejsan! Idag vaknade jag vid sju av att mitt alarm gick igång, duschade, klädde på mig, sminka mig lite smått och åt sedan frukost. Vid åtta åkte jag och pappa till skolan för utvecklingssamtal och sedan hem igen. Det gick bra, det var inte så mycket att prata om så det kändes ganska onödigt faktiskt. Hade nämligen inga lektioner idag så istället har jag försökt gjort lite hemma fast mest har jag slappat hihi. Tänkte att jag skulle läsa de 50 sidorna i engelskaboken som ska vara klart på torsdag, men den var så himla tråkig att jag knappt läste två sidor, plus att språket var lite svårt att förstå. Bye bye!


00.17

Klockan är strax över tolv och jag ligger nedbäddad på en uppblåsbar madrass. Min syster Caroline fyllde år (igår blir det nu då) :) De bjöd på mat här i Stockholm. Inuti lådan nedanför låg det en iPad som systeryster önskat sig:)


Galet glad

Nyss hemkommen från skolan, idrottslektion som bestod av handboll med den andra idrottsläraren som för övrigt var mycket bättre än vår ordinarie! Engelska i ungefär 20 minuter, fick alltså sluta 35 minuter tidigare, vår lärare är inte bra. Men jag fick tillbaka en bokrecension jag lämnade in innan lovet och titta på bilden vad jag fick:D galet glad är jag!


Natthumor - telefonsex?


Prov avklarat

Skoldagen avklarad, provet gjort, rummet städat, läxan gjord! Kan det bli mycket bättre? Jag kom ihåg allt jag skulle skriva på provet så det kändes skönt men jag har faktiskt ingen aning alls om vad det kommer bli för betyg på det, men G måste jag nog få iaf. Klockan åtta ska jag titta på Sveriges mästerkock:D


Dansa rumpan av mig

Hej! Idag har jag varit hemma och gjort ingenting, eller jo jag har faktiskt hållit på att skriva typ som en uppsats, fast skillnaden är att jag ska kunna det utantill och skriva på provet. Nu sitter jag på bussen, den ska ta mig till friskis&svettis där jag ska gå på danspass med Karro och hennes två kompisar:) hejdå så länge!


Alfapet

Just nu spelas det alfapet med Hannis:)


Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket, tittar på en film på tv nu eller nu är det faktiskt reklam, innan det kollade jag på postkodsmiljonären och gladiatorerna haha. Godis och mango har gjort mig sällskap framför tv:n och under reklamerna har jag tagit fram min fina dator och tittat runt på olika recept hihi. Snart ska jag gå och borsta tänderna och sånt där och bädda ner mig själv i sängen och fortsätta titta på filmen:)


Jaa nu behöver jag inte ha en gammal pennkjol

Hejsan:-) Sitter i soffan och kollar på The voice. Tidigare idag bakade jag cupcakes med Karro, de vart goda tycker jag. Sen var jag och Maja på Gränby, där fick jag faktiskt med mig ett par jeans och en klänning ifrån och även ett skydd till telefon hehe.


Föräldrafällan

Usch vilket tråkigt väder det är idag!! Har ju regnat typ hela tiden sen igår kväll verkar det som. Så pga av vädret har jag inte orkat gjort något, men det är väl det lov är till för, att vila upp sig. Jag ligger här i min sköna säng i mjukiskläder och tittar på Föräldrafällan på tv4. Den är lite barnslig och ganska så gammal nu men det kan vara kul ibland, Lindsay Lohan är med. Nu börjar den igen!


Den perfekta drömmen, inte helt fel om det skulle vara på riktigt

Just nu ligger jag i sängen och tänker ta och sova. För en stund sen låg jag och grät lite smått, det var längesen jag gjorde det senast så det kanske bara var bra och behövdes. Det är inte något som hänt nu nyligen utan gamla saker! Men nu är det bra:)
Det är roligt och komma på själv vad man ska drömma om innan man somnar, även fast man troligtvis inte kommer drömma just om det. Hmm, jag ska drömma om att jag är utomlands. Jag befinner mig på en solstol på en alldeles vit strand, jag sitter med en stor vattenmelon i handen som är köpt av någon gubbe som går runt med all frukt på huvudet och skriker "fresh fruit, fresh fruit" och i andra handen har jag den tredje boken av Elsas Värld. Och ibland tittar jag upp från boken och sneglar på de snygga killarna som spelar volleyboll. Vad perfekt det skulle va!
Aja Nu ska jag sova, godnatt:)


Mitt märkliga missbruk

Tittade nyss på "Mitt märkliga missbruk" på 4:an. Den ena åt glas och kulor som man har i gevär och den andra använde sån där blekmedelsgrej till kroppen för hon ville bli ljusare, helt sjukt!!

Gårdagen var bra, jättegod mat och fint sällskap:) Den stora händelsen idag var att kolla på film!