puss och kram vi ses på stan


Nu bär det strax iväg till bussen!


vågar man prova?

God morgon:) Har varit vaken ett tag och tänkte gå upp och äta frukost snart. Jag kom på en sak som jag och syster kan göra i stockholm, prova den där jättejättestarka korven Harakiri, fast vågar man verkligen det? Skulle vara kul att prova iallafall:P

buenos noches

Dagen börjades på ett mysigt sätt och senare på dagen har jag bara tagit det lugnt, läst en bok m.m. Imorgon tar jag tåget till huvudstaden, roligt! Där ska jag möta upp min syster och göra henne sällskap i några dagar då hennes pojkvän är i Las Vegas. Så på morgondagens schema står det PACKNING och sen även kanske en snabbis till banken, men om jag känner mig rätt blir det inte av den här gången heller. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för att jag fick sån dålig sömn inatt, kunde aldrig somna och när jag väl hade gjort det vaknade jag flera gånger:/
Söta Robin♥


P.s. Min kudde luktar gudomligt, haha.


tisdag

Halloj:) Skyller på vädret och att jag inte varit hemma för den dåliga uppdateringen hihi. Funderade på att lägga mig och sova men sen kom städa-rummet-idén upp i huvudet, vill inte men som vanligt är det behövligt och ett måste. Så om jag gör det nu vaknar jag upp till ett städat rum;) Bra va?


midsommarfrisyr, tvinnat på båda sidorna i fram.


tjugoandra

God morgon! Ligger kvar i sängen, har inte orkat gått upp men jag måste nog göra det snart.  Efter frukosten måste jag packa, ska till sommastugan igen och fira midsommar där med familjen:) Jag orkar inte packa, jag är säker på att jag kommer glömma något. Och pappa ville åka typ vid lunch och jag måste duscha också så jag måste nog tyvärr skynda mig lite nu. Ha en bra midsommar!♥
I fredags åt jag och två vänner på Tzatziki, här är bilder på maten:) Den första bilden är på min mat.


Efter det hamnade vi på ett mysigt café


vad är det här.. haha


god förmiddag


tjugonde

Det vart en skön dag på stan, den började med klippning, sen shopping, sen lunch och till sist shopping igen:)

Jag klippte mig idag, bara topparna! Skönt att äntligen ha det gjort.

Lunchen idag, rififi på Rififi haha. Pasta med kyckling, vart ingen bra bild.

Det var moln, det var regn, det var sol och jag satt ute och njöt ett tag, det har börjat regnat igen.


nittonde juni

Hejsan! Världens sämsta uppdatering, I know. Men men så är det. Men lite kan jag skylla på att jag varit i min sommarstuga i några dagar:P Pappa har hållt på att bygga en friggebod där och nu är den nästan klar, jag hjälpte till att måla en massa möbler och så var jag även så snäll att jag tvättade hans bil. Eller det var nog mest för att jag var rastlös haha. Tog även mitt andra dopp det här året, in the ocean. Det var faktiskt varmare än jag trodde, det brukar inte va så jättevarmt. Tyvärr blev det ingen båttur men till midsommar ska jag upp igen så då ska vi ta en tur har jag bestämt! hihi. Igår var jag med en vän på gränby och sedan åkte vi hem och kolla på film, high school musical;) Nu är det slutpratat, så jag visar några betydelselösa bilder istället:

Mina sockor som jag brukar ha på mig när jag är i sommarstugan hihi
Skorna jag brukar gå runt med utomhus när jag är i sommarstugan, hahaha
Fina blommor

Den här boken läste jag, ganska bra faktiskt
Fler blommor

Jag var ju tvungen att kolla hur varmt det var i vattnet, den visade 18 grader, otroligt!


sista måltiden på den här skolan

Hade en lektion idag, engelska. Fick prata betyg med Anna-Mikaela och kolla på Robin Hood haha:) Sen åkte jag hem och la mig ute och hade det skönt, har en liten paus inne nu bara. Om några timmar ska jag träffa Hanna och åka på en liten utflykt hihi;)
Egentligen så hade vi inte behövt ätit lunch i skolan men jag och Maja tänkte göra det bara för att. Sista gången för det här läsåret och antagligen sista föralltid hehe. Kändes lite konstigt men men.


promenix

Hej:) Har varit ute på promenad med en liten prick nu på kvällskvisten och ska nu sussa kudden.
Godnatt♥

goodbye computer

Nu måste vi i klassen lämna in våra datorer. Vi skulle lägga allt på ett USB men jag hittade bara ett av mina och det var tydligen inte ett riktigt USB haha. Men fixade det på annat sätt. Så hejdå dator! Haha.
Datorn måste ju få vara med på bild;)


belöning måste man ha någon gång ibland

Hejsan svejsan! Man märker att det verkligen kommer bli sommarlov alldeles snart, knappt några lektioner, soliga dagar m.m. Det där lät lite reklamaktigt haha. Dagen började med att mamma kom in och nästan skrek "Ska inte du gå upp nu?" Även fast jag ställt alarm blev det nåt knas så att den inte ringde. Sen i skolan var första lektionen Praktisk Marknadsföring med kulig information. VG på provet och VG i slutbetyg i kursen, nöjd Rebecca:) Efter det hade vi engelskaredovisning, utalade orden konstigt och i oordning kändes det som men vi var helt okej, vi gjorde det iaf:) Efter det slutade vi och jag gav mig själv en belöning. En liten sommarklänning tills på fredag, skolavslutningen:)


gott med tacos


Tacos, utelekar och film = Bra kväll!

Idag blir det nog att ligga på en strand och ha det skönt!:D


16.32

ÅHHH vilket skönt sommarväder det är idag. Har varit ute hela dagen, eller okej jag gick upp ur sängen typ elva halv tolv. Snart ska jag och vännerna åka och handla lite mat för ikväll, det ska bli tacos:D Vi höres later!

vita converse och shorts på alla

Klockan tio plingade de här två tjejerna på min dörr och ville leka hihi. Vi spela fotboll, innebandy, king, gunga, kråkan och åkte linbana haha:D Va barn så länge du kan!
Bilder från idag:
Karro och Hanna :love:

Jag och Hanna


renaste grisen som finns?


När jag skulle söka på en sak till en skolgrej så kom den här upp. Hur söt på en skala från 1-10? Jag säger TIO!


studenternas dag

Hemma från stan nu. Roligt att se alla studenter som är ute och firar och alla studentflaken:) Om två är är det våran tur! Vi åt på den nya Amazing Thai, mumsigt;) och tittade i några affärer. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum.. och sen får jag se vad som händer:)


nu när jag är ledig kanske det blir mer uppdatering

Hej på er! Tråkigt väder det är idag. Igår hade jag två prov efter varandra och dom gick helt okej:) Idag är vi lediga och jag bestämde mig för att inte åka med pappa till våran "stuga" och stannar hemma istället, blir så tråkigt att vara där i flera dagar när det inte finns någonting alls att göra. Så nu ska jag fixa mig litegranna och sen ta en tripp till stan för att äta lunch:)


Nej bilderna är ju inte från idag..