rröötttt

Planerna för just nu är att städa lite, jag ska ju ha finbesök:) hehe. Och så ska jag fixa naglarna, både på fingrar och tår. Sen blir det ju att duscha och så, men det blir senare. Viktig information va? haha.
Maja: Jag ska nog ta och måla tånaglarna röda bara för din skull;) hahaha:P
Nej men dom ska nog bara få lite blankt nagellack på sig haha.

Åh det där gott nytt år-inlägget skulle inte ha lagts upp nu! Men skitsamma haha, har tagit bort det nu och hoppas att det kommer upp sen då när jag har tänkt:P Men gott nytt år på dig med maja<3

nyårsprat

God morgon! Hur är det med alla? Skönt att det ska bli nytt år om ungefär 14 timmar? Vad har ni för nyårslöften? Eller har ni inga alls?
Mina nyårslöften är nog att:
• Inte äta såå mycket onyttigt, fast såklart kommer jag ju äta lite sånt då med fast bara inte lika mycket som nu. Fast egentligen så äter jag nog inte så jätteonyttigt, bara ibland:P
• KANSKE träna lite under hela året då och då
• Prata mer, och då menar jag framförallt i skolan, räcka upp handen och allt sånt där..
• Våga mer, vad jag ska våga vet jag inte, men bara att jag har i bakhuvet typ att "våga chansa annars får du aldrig veta hur det kunnat gått"
• Säga mer vad jag tycker, men jag tycker att jag låter så bossig då..:/

Många är inspirerande av Stina:)

rean är inge vidare bra

Hej! Kom hem för ett tag sen från Gränby, ett ganska långt tag sen faktiskt. Va mest inne på kvantum och handla mat men kollade även i några butiker. Vet ni vad? Jag har inte handlat något ALLS på mellandagsrean. Varför? För att det har inte funnits så mycket fint på rean i år tycker jag, iallafall inte vad jag har sett. Tråkigt!

Stina och Karro: Jag har fixat oxfilé, kantareller och vinet nu, så det ligger och tinar upp sig till imorgon;) haha. Eller inte vinet förstås..:P

grääänbyy

God morgon/God förmiddag! Idag blir det att gå till Gränby! Där ska det handlas mat;) hehe. Och förresten jag kom visare ännu mer på spelet:D Jag är ju bara så bäst, eller hur?;) hahaha. Ska snart ta och göra mig i ordning och sen kanske spela lite mer ps om jag hinner:P
                       

jhikpnnä

Hejsan! Jag ligger just nu och kollar på tv, men det är inga bra program just nu:( Så jag tänkte ta och spela lite ps haha, jag har faktiskt kommit vidare så nu har jag kommit till en roligare typ nivå:D Idag var Stinis på besök hehe, pratades bland annat om nyårslöften. Mina var väl inte direkt några bra, jag bara hitta på nåt haha. Jag har inte funderat så mycket på det där, jag får väl komma på några:) För det är ju faktiskt lite roligt att ha några löften att följa under året, och sen är det bara att se om man klarar det..:P

Vet ni hur rubriken ska vara egentligen?;) J..  h..  i...  k.....  pn....  n..........  ä.

en låt

 

Hade lagt upp tre andra också men dom funkade inte.

konstiga bilar

Igår när jag åt bilar upptäckte jag en grej hehe..

1 eller ska man säga 2 bilar som såg lite annorlunda ut mot vad dom brukar göra.


mycket roligt



Redigerar några bilder på lite olika roliga vis med något ganska nytt program, skitroligt! haha


ont ont ont

Ligger just nu i sängen och tycker synd om mig själv. Har ännu värre ont i magen nu. Försöker andas lugnt haha, fast vad hjälper det? Lyssnar på lite lugn musik och snart är det dags att sova. Hoppas inte magvärken förstör sovandet bara.

resesugen

Hej! Idag är en sån där slappdag. Och det kommer säkert bli fler sånna nu på jullovet. Jag har lite ont i magen, inge skönt alls. Känner mig lite som Karro nu, kollar nämligen på resor hehe. Skulle va skönt att åka iväg den veckan sportlovet är, bara ligga på stranden och slappa, bada och sola. Äta god mat och bli lite brun:) Och pricken över i:et heta solbrända killar hahaha. Sen skulle det vara kul att åka iväg på en weekendresa och fira in det nya året, men det blir ganska så omöjligt för mig. Men nån gång ska jag göra det! Lite avundsjuk på Caroline som ska åka till Barcelona på onsdag och stanna till efter nyår.

 

julen 2010

Typ sammanfattning av julen 2010:



1. Röda naglar
2. Julkorten
3. Min fina strumpa med paket från tomten (haha)
4. Gulliga tomtar
5. Röda ljus
6. Stjärna
7. Julgranen
8. Det jag hade på mig
9. Tomtar med långa tomteluvor
10. Det "jättefina" jag hade på mig först, när vi skulle åka skridskor på förmiddagen. Fast inte jag för jag hade inga skridskor, alltid lånat Marias så dom har varit som mina. Men jag var fotografen med Carolines systemkamera.
11.Ett litet paket (snöret är lila)

våran gran här hemma

Jag börjar med att visa får fin fina gran..hehe

till B till farmor

Hejsan! Hoppas alla har det bra nu när det är juletider:) hehe. Jag har inte tid att skriva mer just nu för jag och pappa ska snart åka till farmor.

Fick ni det ni önskade er? :)

God Jul

Ville bara säga GOD JUL TILL ER ALLA!♥ Hoppas att ni får en bra Julafton!


topparna åkte av

Har kommit hem från mini-julaftonen, jag fick ett fint nagellack och typ en liten necessär:)

Om ni undrar vad meningen skulle sluta med för några inlägg sen, den där "Imorgon ska jag ___________." Det skulle vara "Imorgon ska jag klippa mig". Så det har jag gjort, fast bara topparna!

mini-julafton

En dag av alla dom dagar jag varit irriterad på pappa. Är idag. Förra veckan slängde han ett par jeans. Nej det var inte hans jeans, dem var MINA! Åhhh fast jag sa att han inte skulle slänga dom! Och idag har han slängt en grej jag hade ställt i kylen som jag skulle ha idag, utan att ens fråga. Idag är en sån dag jag önskar att jag inte bodde hemma hos mamma och pappa, utan i någon alldeles egen lägenhet. Men snart då ni, eller ja om ungefär 2 år hehe, då ska jag flytta hemifrån.

Idag blir det en liten mini julafton hemma hos Hanna. Då ska det bytas julklappar!:) Jag vet iallafall att jag kommer få något från kicks, vad har jag ingen aning om, men jag såg paketet;) haha. Och sen vet jag att jag får ett platt paket, då kanske det är nån behandling eller kanske prenumeration på någon tidning:) Och sen tror jag att jag får.. eller nej jag får helt enkelt se imorgon på julafton vad jag får för spännande:) det är ju så mysigt. Och undra vad man får för roligt idag då:) hihi. Nej men julklappar är väl inte det viktigaste, det är ju typ att man träffar familjen/släkten men man måste väl ändå få tycka att det är lite kul med julklappar?:)

I nästa inlägg tror jag att jag lägger upp massa bilder!:)


barn- och mosterdag

God kväll! Idag har jag varit barnvakt, det gick bra. Vi lekte en massa. Han sa att han hade haft en rolig dag, så det var kul att höra! Jag undrar hur mycket jag har fikat dom senaste dagarna egentligen.. usch, jag vill nog inte ens veta det hehe. Ska nog faktiskt försöka ta och lägga mig snart, godnatt.


Lilla du. Vi har inte pratat med varandra på typ två år. Varför nu?!

Unga&Duktiga

Hallåå. Har kollat på Ung&Bortskämd, ser ut som att det var något mellan Karolina och Tim-Joel. Resten av kvällen består av att fixa två saker till skolan imorgon:/ Får tänka att det blir JULLOV imorgon:D

Kan ni avsluta den här meningen rätt? Imorgon ska jag ___________________.

choooklaaaaad

Hej! Slutade tidigt idag, väldigt skönt. Någon mer som hade svårt att gå upp ur sängen imorse? Tillslut kom jag upp, och mindre tid för dusch-ning  vart det hehe. Gick på stan och tittade efter julklapp till pappa. Visste redan vad jag skulle köpa men problemet var att jag knappt hittade några. Och dom jag hittade var lite fula. Men sen inne på servera såg jag några som fick duga. Det som var jobbigt där var att man fick vänta länge innan det blev ens tur. Och väl framme i kassan försökte hon i kassan tvinga på mig nåt medlemsgrejs, men varför ska jag ha det när jag ändå aldrig handlar där annars? Hon blev nästan lite sur när jag sa, nej tack det är bra, haha. Nu ska jag göra några praliner/tryfflar tror jag;)


Egentligen skulle jag behöva typ 5 chokladkakor till haha, till bakningen!

Marc Jacobs

Tänkte visa vad jag fick i fredags efter mamma och pappa kommit hem från kanarieöarna:D

En parfym, och inte vilken som helst, utan en till Marc Jacobs - Lola:

Bild från kicks.se (orkade inte knäppa bild själv hehe)

Så fin flaska att man kan ha den framme som prydnad också;) hihi

Såhär var beskrivningen:
Något flirtig med en lekfull underton. Denna utsökta doft utgör den ursprungliga kärnan av Lola-kvinnan. Lola är en varm bukett blommor - fängslande och livligt lockande. Doften är en berusande blandning av rikliga ingredienser som sveper in huden i sinnrikt blommiga noter, där fuschia-pion utmärker sig. Lola gnistrar med sina fruktiga toppnoter av utsökta rosépepparkorn, förföriskt d´Anjou-päron och underbart rubinröd grapefrukt. Doftens ultrafeminina hjärta av blommande fuschia-pion framhävs av mjuka noter av ros och geranium. Basnoten dröjer sig kvar på huden och utstrålar en varm och förförisk aura av omsvepande noter som len vanilj, tonkaböna och krämig mysk.

rött är finast på julen

Titta jag har ändrat lite med designen haha! Massa rött, bara för att det är jul.

äntligen klar

Vet ni hur många bitar bröd jag har kavlat ut, typ 42 stycken tror jag det var. Skitjobbigt! Och jag fick kavla ut alla. Kanske för att jag är starkast i familjen?;) haha

Gränbis

Hejsan! Igår var jag på Gränby med Stina. Vi var och handla de sista julklapparna. Eller jag måste till stan lite snabbt på måndag också för att köpa en grej men sen ska det vara helt klart med det. Igår slog jag in några paket, vart faktiskt nöjd med dem flesta;) Idag tror jag att jag ska hjälpa mamma och pappa med att baka hårt bröd, riktig familjedag..
Bara 5 dagar kvar nu till julafton! Jag undrar vad jag får för julklappar haha, spännande!

hjälpsam eller bara läskig

När jag satt här i soffan med datorn på benen och teven på hör jag att det är någon som skottar helt plötsligt. Och man hör att det är utanför våran dörr, på våran altan. Jag förstår direkt vem det är, våra grannar. Mina föräldrar har varit utomlands men kommer hem idag och då bodde jag hos min syrra i helgen och behövde därför lite hjöp med posten. Så pappa hade varit och frågat dom innan om dom kunde ta in våran post, så att den inte blir överfull eller så att någon fattar att ingen är hemma och tänker bryta sig in eller något. Sen när jag kom hem på måndagen så var jag dit och sa att jag skulle vara hemma nu och sådär så att dom inte skulle ta in posten. Sen i onsdags så ser jag en som kommer och vinkar hej vilt åt mig. Jag går och öppnar och ser då att det är grannen. Undrar för mig själv varför hon kommer men ser sedan en sekund senare att hon har någon reklam i handen. Ja våran reklam alltså, som låg i våran brevlåda. Som tydligen kommit efter jag hade kommit hem, så jag hade inte tagit in det. Så då måste hon ju komma så att det inte är någon som tror att ingen är hemma.. Och tillbaka till skottningen, då är det gubben av paret som skottar. Och han har inte plingat på eller något för att se om jag kanske är hemma. Det kan man ju kanske göra, han hade ju inte alls behövt skotta åt mig. Jag hade tänkt att göra det lite senare bara. Man kan ju få tycka att dom lägger sig i lite väl mycket..tycker jag. Men men tror att båda är pensionärer, iallafall gubben, så dom måste väl komma på någon liten aktivitet varje dag. Det är väl bra att dom vill hjälpa till lite antar jag haha.


Weise

Hej! Vet ni? Igår kväll funkade det inte att logga in på blogg.se, sidan såg helt konstig ut. Jag som hade tänkt och skriva ett inlägg som skulle bli bäst! haha;) Men jag gör det nu istället då..

ANDREAS WEISE
Haha ja det är ju faktiskt någonting speciellt med honom. Jag tycker inte att han är direkt snygg men ja jag vet inte, kanske är det något med ögonen? Det borde ju ha varit han som vunnit IDOL, tycker inte ni det? Han har ju så charmig haha:D Vet ni vad? Min syrra Caroline tycker också att han borde ha vunnit. Jag säger ju det, där är nånting som är speciellt med honom. Eller så är det bara vi A: or som tycker det hehe. Fast jag är inte så ledsen för att han inte vann, för hur många är det som har lyckats riktigt bra med musiken efter dom vunnit? Det jag hoppas på är att Andreas kommer bli någon sorts programledare eller något liknande i tvrutan. Det skulle ju äga! Haha lite flumigt inlägg kanske;P


haha mina grannar är som ett par extra föräldrar

Idag har jag och resten av klassen kört våra egna gympass, det gick bra:) Och har även kollat på lite magi och lyssnat på lite sång och kollat på "danskören" i aulan. Idag har jag gjort hemmagjorda pannkakor till middag;)


Igår testa jag även mitt Lanvin läppstift för andra gången hihi


Sunisa:) @school.


det går inte bra

Varför ska det vara så svårt att skriva en "argumenterande uppsats" på svenskan?:( Det går inge bra för mig!

why so kind now..?

Hej! Idag har det varit skolan som vanligt och sen åkte jag till min syrra Maria, Rasmus och killarna och åt middag:) När jag och en kille skulle gå av vid sista hållplatsen så öppnades inte dörrarna. Fast jag tryckte på STOP-knappen!!! Haha, men det var tur att den där rätt så okej snygga killen också var där, för han ropade till busschaffören att han skulle öppna hehe. Så det var ju liksom bara så bra asså! HAHA.


Det vart ganska många "www.reebeccaz.blogg.se" haha:P


Lucia

Ja många bloggar har väl "Lucia" som rubrik idag, även jag då. I aulan fick vi se ett luciatåg, men måste nog säga att det var bättre i min förra skola hehe. Idag har jag köpt en varsin likadan julklapp till mina små gullungar, syrrans barn, Robin och Theo. Jag hoppas dom gillar den:D Så nu är deras julklappar klara, eller jag ska slå in dom lite fint också men jag menar att det är färdigköpt till dom. Nästa vecka ska jag faktiskt vara barnvakt till Robin, det kommer bli så roligt:) Faktiskt så är det första gången jag får vara barnvakt själv, men det kommer gå superbra! Robin har blivit så stor nu så det blir nemas problemas haha. Det känns ju som att åren gått så fort, nu är både Robin och Theo så stora ju.

Imorgon kanske jag lägger upp bilder från igår;)

massmedia frågor

Nu har jag haft samhällsprovet, kändes inte så bra! Men jag skriver upp lite av frågorna som kom till Stina, Karro och Hanna:):

Vad TT fullständiga namn är
Vilket år UNT grundades
Vilket år svriges television grundades
Nånting om varför massmedier kallas den tredje statsmakten
Förklara tvåstegshypotesen
Skillnaden mellan massmedia och personlig kommunikation
Vad UR fullständiga namn är
Ibland funkar internet som ett massmedium, ge exempel
Vilket år färgtv kom

Ja där va några frågor som kom på mitt prov iaf, ni kanske har samma så ni kanske ska plugga in dom iaf så ni får mvg.

20 minuter

Hejsan! Sega torsdagen är över och jag ska snart lägga mig tänkte jag. Hade tänkt att jag skulle plugga massmedier idag till provet imorgon men orkade inte göra så mycket, så jag får se hur det går. Igår var allra sista danslektionen för den här terminen. Fast sen blir det ju massa dans på söndag:) Innan dansen gick jag på stan och kolla lite efter julklappar. Så nu är en helt klar, två halvt klara, två stycken jag vet vad jag ska köpa till bara inte vilken, tre stycken jag inte har så bra förslag till ännu.
Efter jag slutat skolan och var på väg till bussen missade jag bussen precis. Sen var nästa buss försenad i tjugo minuter och bussen var skitfull. Och en tant som satte sig bredvid mig tryckte sig mot mig jätte mycket så jag satt helt ihoptryckt mot väggen..haha.

Imorgon åker mamma och pappa till värmen då, skönt för dom..

Godnatt♥

Maja

bläääää
TACKKKKKK

//Maja

påväg uppåt

Hej! Sitter nu på en lektion och tar det lugnt haha. Medans vår lärare säger vad vi fick på provet vi hade igår. Jag fick VG:D Jag är faktiskt superstolt över mig själv;) haha. Nu ska Maja få skriva ett inlägg här, hon har ju ingen blogg så hon måste ju få testa lite på min hehe. Sen kanske hon skaffar en egen?=)

kan man göra pluggandet kul?

Vad tråkigt det är att plugga! Någon som har förslag på hur man kan göra pluggandet lite roligare? Och kanske mer effektivare också?:D haha

kung FU PANDA





 




Fint litet påhitt med bilderna va? hehe:)

Idag har jag haft prov:( Gick faktiskt lite bättre än vad jag trodde att det skulle göra!:)
Lyssnar just nu på musik men ska snart sätta mig och plugga lite.
(Haha kolla rubriken Hannis;))


varför ska det va så svårt att sova

Har inte kunnat sova:( Mest berodde det nog på att jag hade ont i magen:( Försökte somna medans jag lyssnade på radio i hörlurarna, men det gick inte. Så jag ritade faktiskt lite, inte för att jag är bra på det men jag försökte lite iaf hehe. Och sen hämta jag datorn och har nu kollat på lite bloggar och sånt roligt. Men nu ska jag väl kunna somna? Hoppas jag:) kommer vara så trött imorgon..

snögubbar på tårna

hehe kolla vad jag såg på en blogg, hon hade pimpat sina tår:
 med snögubbar och snöflingor!


galgisar i julklapp?

Hallååå! idag är det dans, näst sista gången. Än så länge har dagen i stort sätt bestått av att skriva som en uppsats, fast man ska skriva det på ett prov sen. Så jag måste öva in allt jag skrivit plus att det är frågor på ett annat kapitel på samma prov, aja det ska nog gå bra! Vet ni vad jag har kommit på som jag ska önska mig i julklapp?
• Galgar
Hahaha, fast det är bara en av sakerna. Har faktiskt kommit på lite annat också det här året. Men just nu har jag bara plastgalgar och alla är i olika former och storlekar, det ser inte så snyggt ut. Så galgar som är likadana i trä och som har en pinne längst ned. Fast egentligen syns ju inte galgarna, garderobsdörrarna är ju för. Men jag vill ju att det ska se lite fint ut när jag öppnar dörrarna:)


mor- och dotterdag

God kväll! Idag har min dag tillbringats med mamma:) Fick lite saker som jag behövde och vi köpte även några julklappar, så det var bra! Och när vi kom hem åt vi tacos, gott! Nu ska jag lägga stora tjocka tröjor och mjukisbyxor som jag inte använder så mycket/bara går hemma i, inne i Carolines gamla rum. Så att det blir lite mer plats i garderoben;) plats för nya saker. Så nu ska jag göra ett litet ryck för att fixa det:)

ohh killaaaaaar

Hejsan! Som svar tillbaka till dig Hanna: hehe ja:) än slipper du mig inte!!;D Och hahaha låter bra! Såg faktiskt några killar som var helt okej snygga där;) haha. Och ett till plus med celsius är att det är varmare där. Och visste ni att dom har ett anderum/bönerum där?! haha


plugga plugga bort din sura min

Nu sitter jag och är duktig, jag pluggar!!;)


besöket

Min dag på Celsius - den nya skolan: Det första vi möttes av när vi kom dit var att det luktade ruttet ägg/avlopp, ja jag vet inte vad det var. Så alla stog med handen för näsan typ. Vi vart visade runt av några elever från årskurs 2 och sen fikade vi. Även årskurs 2 klassen var med och fika, kände igen några från Brantan. När vi gick runt där i en stor klunga när dom visade runt kollade alla på oss haha, fast man fattar ju att dom undrar vilka vi är liksom och vi kollade ju tillbaka såklart för att se vilka sorts människor det gick där. Eftersom vi inte var där så jättelänge kan jag ju inte säga hur skolan är, men det första intrycker var ju inte så värst bra. Stämningen var lite dålig också kändes det som. Men vi i klassen är iallafall glada att vi inte blir splittrade också, då skulle man ju behöva gå igenom samma sak som när man började ettan.

nya skolan

Hej! Allt bra med er? Med mig är det ganska bra. Varit i skolan som vanligt, inget speciellt hände där inte. Fast maten, usch! Varför måste dom mala ner god kyckling till några äckliga kompakta biffar?!
På torsdagar brukar dagarna vara långa i skolan men torsdagen imorgon kommer nog vara ganska skön faktiskt. Två lektioner och vid lunch ska vi åka och hälsa på på våran nya skola, eller om ungefär nio månader är det vår skola. Sen dom två sista lektionerna behöver vi inte ha då. Våra handels-lärare tyckte att det var bra om vi fick komma dit på besök innan julen, och det tycker jag låter bra! Sen ska vi även dit en gång till någon gång framöver. På skolan ska vi få gå runt och titta lite och kanske bli bjudna på lite fika också:) hihi. I början när vi fick veta att vårat program skulle bli flyttad till en annan skola så kändes det inte så bra, men nu har man liksom vant sig vid det. Det är ju inte så att man går och tänker på det hela tiden. Men jag hoppas att det kommer kännas bra imorgon, att det inte blir allt för stora förändringar. Men man förstår ju att det kommer bli en del förändringar ändå. Inte kunna säga hej och prata lite med dom fina tjejorna när man är i skolan. Inte kunna gå lika snabbt till stan för att bara köpa en liten onödig grej som man egentligen inte behöver. Inte kunna åka buss till skolan, eller jo det kan jag i och för sig men det är enklare att cykla, fast längtar inte till nästa vintar då... Få andra lärare, fast vi har kvar våra två handelslärarna.
Jag måste väl säga något positivt också om den nya skolan?!:
Förhoppningsvis varmare där. Förhoppningsvis omklädningsrum som inte luktar lite konstigt. Förhoppningsvis har dom inte ihoppressad kyckling. Förhoppningsvis snygga killar, närå det var ett skämt. Och förhoppningsvis följer inte den gråa tanten Eva med eller vad hon nu heter.

starka rebecca

Nyss fått veta att jag är stark!!!! hihihi MOHAHAHAHA