har det snöat inatt?

God morgon:) Vaknade ovanligt sent idag, nästan halv tio. Tänkte göra lite frukost men har inte bestämt mig för vad, är faktiskt inte så sugen på bara mackor. Undra vad det är för väder ute, det ända jag ser är en rullgardin, tänk om marken skulle vara helt täckt med snö, fast nä jag tror nog att snön dröjer ett tag till. För mig gör det ingenting att det inte är snö än, men på julafton och juldagen för min del måste det vara vitt på marken!!

fredag

Hejsan! Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja, kom tidigare idag än vad jag brukar. Ikväll ska jag nog vara hemma, som det ser ut än så länge. Då ska jag baka pepparkakor tror jag hihi. Sen ska jag titta på någon film också:)

24 days of joy

Hejsan! Idag är det måndag och det betyder att en ny vecka börjar, inte långt kvar till jul med andra ord. Idag fick jag reda på en bra nyhet, att vi är lediga imorgon! Hela veckan i skolan är det zombietema, så idag var det zombiegratäng till mat haha.

I helgen fick jag en julkalender av mamma :D från the body shop, så snällt:) se vad som gömmer sig bakom luckorna, är lite nyfiken!



Nu ska jag kolla på 90210, sen äta och sen göra något vettigt.


16 november 2011

Hejsan! Sitter just nu i min fåtölj och skriver det här, känner mig alldeles varm och jag som frös hela tiden tidigare idag. Hmm jag har inte skrivit på så länge så jag vet inte vart jag ska börja.. Kan börja med att säga att praktiken gick bra, fick även med mig en liten present hem därifrån:) Idag lämnade jag ÄNTLIGEN in alla uppgifter på miljöpolitiken och debattartikeln om Östersjön, känns superskönt! Fast debattartikeln var svår att skriva, jag försökte skriva men tyckte inte att den var bra alls förutom i början, men under dagen och på lektionen fick jag tillslut till den ganska bra tror jag:) Slutet vart inte riktigt bra men annars så duger den! Idag fick jag tillbaka debattartikeln vi skulle skriva på svenskan, jag fick VG, så det är jag nöjd med:) för den tyckte jag inte heller var nå bra.. haha. Kanske är jag för självnedlåtande? låter nästan som det nu men jag vet inte. Huvudsaken är att det blir bra i slutändan. Snart ska jag ta någonting svalt att dricka och sen ska jag förtsätta med min engelskaläxa, den ska vara inne på måndag så jag har ingen brådska men skulle va skönt att inte behöva ha några läxor under den här helgen också! Även fast höstlovet precis har varit känner jag mig inte alls utvilad. Och pricken över i:et jag har typ tappat matlusten, eller jag äter men jag känner inte att det är gott och ibland får man den där känslan att man bara vill spotta ut maten. Men det går väl över, det gjorde ju det förra gången.

Nu har jag bara pratat en massa skola.. I helgen ska vi fira mamma, hon fyller egentligen år näst nästa helg men då är hon inte hemma. Så mina systrar med deras sambo(sar) och Robin och Theo ska komma på middag:)



Kram på er! Vi hörs när vi hörs! Det låter klokt va:P


6 november 2011

God morgon:) Igår var jag på kyrkogården, det är fint där när det är Alla helgons dag, många som har fixat till vid graven med blommor och ljus och det gjorde även jag. Idag ska jag fika på stan, det blir nog mysigt! :)