18 augusti

Oj oj har inte varit inne här på typ åratal. Men hej på er alla som konstigt nog går in på min ouppdaterade blogg iallafall. Jag låter inlägget nedanför vara kvar eftersom det ändå varit upp i några veckor nu och alla har väl sett mina felstavningar haha, men då har ni något att skratta åt;)

Usch idag är sista dagen på sommarlovet. Känns lite jobbigt att gå till skolan imorgon men det ska ändå bli kul att se alla:) Jag känner mig lite konstig i kroppen, det typ pirrar hehe, kanske beror på att vi börjar på en ny skola, vad vet jag. Nu har jag lite saker att fixa och sen ska jag försöka lägga mig senast tio så att jag kan få min skönhetssömn på 9 timmar haha.


Början på sommarlovet.


3 augusti

God morgon! Idag har jag gått upp tidigt för att hinna med bussen till Sala. Ska bli roligt:) Men nu på morgonkvisten har jag lite "problem", jag måste gå ut med sopporna och dem luktar vidrigt och det ser ut som att en påse har läckt så jag var tvungen att gå ifrån ett tag, JAG HATAR SOPPOR!!! Om man skulle se mig gå till sopphuset ser det nog ganska roligt ut, armarna så långt ut det går med kassarna i händerna och sen när jag kommer till sopphuset, håller jag andan, springer in och slänger kassarna så fort jag bara kan och sen springer jag ut.. Ja allt är inte lätt här i världen haha.

Jag tror jag måste skynda mig nu så att jag inte missar bussen, har en massa grejer kvar att göra. Ha en bra dag! Kram♥

-

Mysig dag med vännerna: