15.35

Halloj! Sitter och väntar på att ugnen ska göra klart min mat, det kommer vara klart till fyra så det blir rätt tidig middag. Under tiden sitter jag här i köket och pluggar matematik. På tisdag kl.09.40 börjar nämligen mitt matteprov som handlar om funktioner. Är redan nervös men för att hålla ned nervös-nivån så pluggar jag, bättre att gå dit och känna att man kan lite än att gå dit utan någon kunskap alls, rätt logiskt eller hur!? Förra gången jag hade matteprov gick jag igenom alla exemplena så att jag kunde dem hyfsat och den här gången tänkte jag göra samma sak, men kapitlet är tyvärr mycket längre och det bidrar till fler exempel, runt 37 stycken som jag ska gå igenom! Än så länge har jag betat av 6 varav två jag satte ett litet frågetecken på. Bilden är såklart ironisk haha..


Stupåå

http://www.tasteline.com/Recept/Chokladfudgetarta


9.32

Sitter på bussen som ska ta mig till min praktikplats. Ikväll ska jag göra pannkakor till middag hihi. Haha vilket kort inlägg.


Jönssonligan

Halloj, ligger i soffan och har precis tittat klart på Jönssonligan haha. Jag har inte varit på topp den här helgen, det började med ont i magen på fredagen, lördagen gick det över till snuvig, helt slö i kroppen och lite feber kändes det som och idag är jag också slö och snuvig men det börjar bli bättre:) Jag har lite saker jag borde göra som jag tänkte försöka göra nu, sen när mamma kommer hem om några timmar blir det mat och sen tidigt i säng, somnade någonting mellan nio och halv tio igår hehe men det var skönt:)

Usch jag känner mig så ofräsch! Man kanske ska ta en dusch, men det är ju så jobbigt. Inte under tiden man duschar men efteråt.


Soligt

Tänkte passa på att skriva några rader nu när jag ändå inte har något annat för mig. Har lunchrast så jag sitter ute i solen vid Fyrisån, själv tyvärr men det är skönt ändå:) Nu var det någon bakom mig som knäppte kort på en lampa som sitter i marken, har ingen aning om varför haha. Nej nu måste jag traska tillbaka. Hejdå:)