30 september

Halloj:) Just nu ligger jag i sängen och kollar på vakna med the voice, det betyder att jag är ledig idag med som de flesta andra är också tror jag:) Idag ska jag plugga plugga plugga, prov på tisdag! Sen kanske jag får för mig att baka något chokladigt hihi.

on the outside you smile on the inside you cry

Vad allting är jobbigt just nu. Blir bara så trött på allt.

varm choklad med grädde

Hejsan:) Dagen har rullat på och nu sitter jag här i min säng. Funderar på att ta en kopp med varm choklad med grädde på innan jag ska sova hihi. Jag längtar inte till morgondagen!

hhjklsöös

Nu är jag nästan helt klar med engelskan, ska bara skriva nån mening till om vad jag tyckte om filmen. Nu ska jag följa med mamma till elgiganten eller vad det blir och köpa en mp3 till henne som hon ska ha med sig på sin utlandsresa! Ojoj nu hinner jag inte skriva mer, hejdå:)

-

God morgon! Igår var jag faktiskt jätteduktig, jag räknade matte typ hela dagen. Började till och med om ända från början av boken för att jag skulle förstå mer och jag tror nog att jag lärde mig lite mer. Men jag har fortfarande en massa tal kvar att räkna så det ska jag fortsätta med idag! Jag MÅSTE ju få godkänt på provet som är ganska snart! Efter det åkte jag till Gränby för att möta upp mamma. Jag fick två par skor och en jacka, en bra belöning efter min hårda dag tycker jag:) Fast jag vet inte när jag ska våga använda jackan.. haha.


Ledig!

God morgon! Nyss åt jag en jättegod frukost-på-sängen-frukost:) Idag är jag ledig, jättejätte skönt! Men jag har bestämt mig för att plugga, framförallt matte men också göra klart uppgifter i Personlig Försäljning och kanske skriva klart filmrecensionen. Sen kanske det blir en liten tripp till Gränby! Åh jag fick ett sms från Din Sko nu att jag har 20% rabatt på hela deras sortiment:) Igår hade vi orientering i stadsskogen (måste bara säga att skolans information var hemskt dålig) men orienteringen gick väl helt okej!:)

Ha en bra dag! Kram

jag är inget bra på rubriker

Hej! Sitter just nu utanför matsalen och försöker skriva min om en film som vi såg på engelskan, vad den handlar om och vad jag tyckte om den. Idag kunde man ha fått sovmorgon, men det fick man ju såklart veta när man kom hit. Idag är det en jobbig dag, alla tisdagar är jobbiga. Många och tråkiga lektioner och slutar sent. Nu ska jag fortsätta försöka skriva på engelskagrejen, men det går så himla trögt!

You're amazing just the way you are

Halloj:D Den här helgen har varit riktigt bra men har gått superfort:( Idag har jag bara varit hemma, vilat hela dagen, det behövdes nog haha. Har även skrivit ett helt nytt föredrag till svenskan som jag antingen kommer få göra imorgon eller på onsdag tror jag. Kändes bättre att prata om det än det jag skrivit tidigare. Kommer även visa några bilder, 1 gräslig bild och 2 fina haha. Nu ska jag försöka orka fixa mina naglar och sen blir det tidigt i säng.
Ni måste lyssna på den här!! Han sjunger såå bra!! + att han är snygg!!


Och kolla på den här haha!! http://youtu.be/a9jSIaO1MM4 gick inte att lägga upp!!

Vilket konstigt inlägg det här blev..:P Men det är ju som vanligt.

13 september

Hejsan! Sitter just nu på en lektione i Personlig försäljning, låter som att det är den enda lektionen jag har.. Jag längtar tills jag får komma hem, men min sista lektion är iaf inställd så det är skönt. Men hemma väntar det att skriva på min redovisning och öva in. Nu har jag ingenting mer att skriva så jag säger hejdå nu tror jag:)

10 september

Hejsan:) Igår var jag tvungen att lovajag Maja att jag skulle skriva något på den här bloggen.. egentligen så var det igår jag skulle göra det men glömde bort det. Så det blir ett idag istället:) Igår var det skola som vanligt, en lång sådan men det blev en del skratt ändå:) hehe. På sista lektionen hade vi engelska, där skulle vi titta på en film American History X. Den verkade ganska bra:) Men vet ni vad, på en engelskalektion hade vi svensk text på haha. På kvällen cyklade jag hem till Stinis en stund och tittade på Idol och åt en jättegod Gino hon hade gjort, mumsigt!

Idag ska jag tillbringa eftermiddagen/kvällen med Karro:) Vi ska äta på Dragon Palace och sen efter det ska vi traska iväg till musikens hus för att se en liten konsert där:)

Nu ska jag göra uppgifter på Personlig Försäljning och sen blir det nog lite frulle hehe.