plommon i stora lass


De här plommona plockade jag idag:) Och det var bara från ett träd, vi har ett plommonträd till!
För ett tag sen kom jag hem från ett joggingpass med Hanna, svettigt och jobbigt men ändå ganska kul;)


I am number FOUR




Igår vart det bad i pool, badminton, god mat och filmen I am number four:) Filmen var riktigt bra!


What are words if you really don't mean them when you say them

Hej! Även den här bloggen är rätt död för tillfället som många andra bloggar är men nu tänkte jag skriva lite om hur duktig jag har varit. Är jag den som tränar minst tre gånger i veckan? Svar nej. Men både igår och idag faktiskt så har jag och en vän varit ute och sprungit. Mycket stolt över mig själv haha. Men man känner ju av träningsvärken lite, men då är det väl bara ett tecken på att man tränat bra?

Igår spenderades min kväll med film och monopol, men idag blir det nog bara att ta det lugnt framför tv:en.
 
Egentligen borde jag åka och handla lite mat nu, för vi har typ inga frukter eller grönsaker hemma som jag är sugen på. Och vi har knappt något annat heller. Och jag kan inte be mamma eller pappa för att jag är ensam hemma.

Nu ska jag nog prova mina två par skor jag köpte igår och sen kanske skriva ett roligare inlägg, nej det sista kanske jag inte gör..

Ha en (förhoppningsvis) fortsatt bra dag!:love:


10/7 - 24/7

Hejsan! Nu är jag hemma från Kreta. Eller jag kom hem igår kväll. Mamma och jag har haft det bra men nu tänkte jag inte skriva så mycket utan istället visa några av våra 400 bilder:)




indianer

Hej! Nu ska jag snart åka till Arlanda och sedan bege mig till Kreta. Hoppas att ni har det bra♥ Vi ses igen om två veckor!

Bilden är från igår när Maja och jag var indianer på sunisas 18-årsfest, det var väldigt trevligt:) men hinner inte skriva mer om det nu.


puss och kram♥


dagarna i sthlm

Tog tåget till Stockholm och mötte upp min syster

Min frukost hehe, när Caroline var iväg och jobbade. Egenodlade jordguggar på yoghurten, mumsigt!

Låg i typ en soffa på balkongen och läste en bok

Vi åkte båt till Gröna Lund. Vi hade inte tänkt att köpa åkband med det blev så sen iaf, och gissa vad vi vågade åka? Insane. Första gången för oss båda och den var skitkul!
Vi åkte även den nya berg och dalbanan, Twister, den var skojig den med.


dermalogica

Hej hej hej! Längesen jag skrev nu.. I söndags, för en vecka sedan bokade jag och mamma en resa till Kreta. Vi ska vara borta i två veckor och åker nu på söndag. Ska bli superskönt och jag hoppas på att resan blir bra. På måndagen var jag med en vän när hon solade solarium, verkar lite läskigt det där. Sen på kvällen åkte jag och pappa till sommarstugan igen. En dag låg jag på stranden, helt själv.. men det var ganska skönt endå. Annars satt jag bara ute och läste en bok i solen. Fast det vart en liten båttur och minigolf med pappsen hehe. Sen igår kväll åkte vi hem och jag började lägga fram lite kläder som jag ska ha med mig till Kreta. Idag så började dagen med att jag åkte till Hanna och åt goda amerikanska pannkakor och hjälpte henne med liten packningsproblem, hon åkte nämligen utomlands idag! Sen åkte jag ner på stan och träffade Maja, vi skulle köpa present till födelsedagsbarnet vi ska fira imorgon och sen kollade vi även på lite annat också. Sen åkte jag hem och min syster kom med den efterlängtade ansiktsrengöringen hihi. Sen har jag ätit mat och plockat i resväskan och nu ska jag väl kanske fixa det sista.


kladdkaka med ett hjärta

Igår kom jag hem från syster, vi hade det toppen:D Idag har jag inte gjort så mycket. Blev att baka en kladdkaka som jag inte gjort på evigheter, har faktiskt inte bakat någonting alls på evigheter. Försökte göra ett hjärta, blev lite fail men helt okej ändå tycker jag:)