DONUT


Några bilder från idag:) Det vart inte bara jag och karro, utan Stina också:) Och Begard var med en liten stund också:) och henne har jag inte träffat på jättelänge. Jag, Stina och Karro åt i Saluhallen. Jag åt moussaka, den var under förväntan och de åt någon pastarätt.
"Efterrätten" kan ni se på sista bilden:love:


lördag

God morgon Valborg! Är allt bra med er?:) Igår fick jag ha en varm vetekudde på magen i hopp om att magvärken skulle gå över, det hjälpte tyvär inget direkt. Känner redan nu att magen känns lite konstig på något sätt men jag ska ta och äta frukost så det kanske blir bättre efter det:) Annars får jag väl helt enkelt ta en tablett, för idag på dagen ska jag nämligen träffa Karro och bara ha det mysigt på stan, äta lunch ska vi göra:) Sen på kvällen blir det grillning med kyckling och fläskfilé, potatis med morötter i ugn, tzatsiki som jag inte kan stava till hehe, två såser. Sen blir det efterrätt of course;) Tror eller vet att det kommer bli mumsigt:D

Ha en bra valborg!♥

IMY DYMM

Jag sitter här i mitt rum i min sköna fotölj, längesen jag satt här nu haha. Kanske för att jag jämt slänger kläder på den? Håller på att dö av hunger, inte kul alls:( Hoppas på att det blir middag snart! Idag var jag i skolan som vanligt och sen vid halv fem var vi på gränby och handla mat till imorgon.



Nu ska jag nog faktiskt fortsätta på mitt lilla "projekt":)


alla snygga killar har börjat komma fram nu


Söta Maja:)



Idag hade ungefär halva klassen håltimme. Vi var på turistbyrån förra gången och idag var det den andra halvans tur. Så jag och Maja passade på att gå och byta min bikini och sen köpte vi glass och satte oss vid ån och bara hade det skönt i solen. Jag kollade såklart på killar där, lite ögongodis på dagen är aldrig fel hihi;) Sen fick jag även en läxa gjord, studera ett skyltfönster.


god morgon

Idag är en jobbig dag, men vi har håltimme ett tag så då ska vi gå på stan och göra en läxa, äta glass och bara ha det skönt i solen förhoppningsvis!


hjälp behövs tack

Hej! Har varit i skolan idag, det gick bra, roligt att träffa alla i klassen igen:) Nu när jag har varit hemma har jag bara tagit det lugnt men nu ska jag göra lite skolarbete. Man ska göra flera annonser om en rockkonsert som ska vara på skolan och sen ska man typ berätta varför man gjort så och hur det fångar personers intresse, det är väl ungefär i stora drag vad man ska göra. Förresten jag fick VG på säljkampanjen:D en inlämningsuppgift vi hade i praktisk marknadsföring!

Jag skulle behöva lite hjälp till mina annonser! För jag är absolut INTE insatt i "rockvärlden" haha, är det någon som kan ge några förslag på rockgrupper/färger som är rockiga/någon speciell bild som är rockig? Ja vad som helst som är rockigt haha. Behöver speciellt hjälp med det försnämnda, rockgrupper:) 


s som i sushi


Nej jag kan inte sluta lägga upp mat, jag älskar mat haha. Och nu har det inte blivit en sån bild på mer än en vecka så nu är det dags med den här underbara bilden jag knäppte på gårdagens middag
SUSHI:D♥

S-ommar
U-nderbart
S-ol
H-ärligt
I-ce cream


fick en bikini idag

Ligger just nu i sängen och kollar på tv, 90210:) På kvällen har pysslat med att måla naglarna och försökt "fixat" mitt ansikte med en ansiktsmask. Det blev väl lite bättre i alla fall, men långt ifrån bra. Usch vad jag hatar mitt finniga och poriga (inte porriga:P) ansikte. Vill ha slät och fin hud som alla andra:(


min påsk


Jag, Robin och Theo målade påskägg:)


Lite av påskpyntet haha.
Jag har gjort den lilla till vänster och mina systrar har gjort en varsin av de två andra:)


Lite mer påskigt:)


Jag fick ett påskägg med lite godis och ett par örhängern i hihi:)


Örhängena i påskägget:)
Påsken 2011 = BRA!:)

Vi var ute mycket. Jag spelade utespel med mest Robin och lite med Theo också. Theo ville mest vara med Juni som han pratade om hela tiden, en liten tjej i samma ålder som Theo som var där. Robin och Theo byggde flygplan. Vi gick till en grillplats vid vattnet och grillade. Pappa och Rasmus byggde på friggeboden. Lite saker av det som vi gjorde:)

Undra hur många smileysar jag använde mig av i det här inlägget hehe


tisdag

God förmiddag! Skönt att ha en extra dag ledigt idag hihi. Än så länge har jag inte gjort något vettigt men vi får väl se vad det blir. Usch vad tråkigt det är att det regnar:(

Har nu fixat tillbaka bloggen som ni kanske ser, men den ser ändå inte riktigt ut som vanligt.. Konstigt det där att den bara ändrades av sig självt. Men jag ska försöka göra en ny design sen som ska vara lite sommrigare!

Hemma nu

Hejsan! Nu är jag hemma:) Såg att bloggen hade flyttat sig av sig själv!!!! Aja får väl fixa det sen. Hoppas ni haft det bra:) Jag har haft det ganska bra iallafall!

GLAD PÅSK


Glad Påsk♥
Ha en bra dag och ät mycket godis nu;)


låten och skolarbete = bra kombination


Visste inte att den här låten var med på melodifestivalen, fast det är inte så konstigt eftersom jag bara kollade på det en gång tror jag den här gången. Men melodifestivalen har ju blivit så tråkigt tycker jag, samma samma varje år. Men jag gillar den här låten, kan lyssna på den om och om hela tiden och den är jättebra att ha på när man håller på med skolarbete i skolan faktiskt haha;)


tennis

Hejsan!Det är såå skönt att vara ledig:) Jag tjatade på pappa att vi skulle ta med oss tennisracketar och det gjorde vi, hoppas hoppas att jag kan få honom att spela med mig:D Det finns en bana nära där men jag har aldrig spelat på den, inga andra brukar spela där heller vad jag har sett, så onödigt! Så nu ska den se till att användas tycker jag:)

Ha en bra dag:*


bikini

Jag har hittat den perfekta bikinin. Precis den färg jag letat efter, nu är det bara hoppas på att den är lika fin i verkligheten som på bild och att den finns kvar i storlek:D

Sen har jag även sett några på hm som jag vill ha, hur många bikinisar är det "tillåtet" att köpa egentligen?:P
Fast jag har i och för sig bara köpt en överdel det här året, så en eller två (eller kanske tre;)) kan jag nog köpa säger vi! Märker ni att jag försöker lura mig själv haha.

Måsten imorgon:
• Försöka åka till stan en snabbis
• Packa
• Fixa lite fint i rummet som vanligt, har jag något problem?
+ några andra saker!

Nu ska jag iväg på dansen!

måndag

Ojsan ni som såg det senaste inlägget, bl.a. Karro vet jag, tack iaf:)<3 Det var inte meningen att det skulle kommit upp nu, måste ha tryckt på fel knapp. Det är imorgon jag åker! Så jag lägger upp det imorgon igen haha;)

Idag har jag slappat i solen men SOLO, musik och även solbrillorna på idag som jag glömde ta med mig igår på lilla utflykten. SKÖNT! Sitter även ute nu med datorn i knät hihi. Sen vid sju ska jag träffa Stina och cykla till dansen:)

ska snart åka

Idag ska jag åka till våran sommarstuga och vara där i några dagar. Vet inte hur länge men jag har faktiskt gjort några tidsinställda inlägg som ska komma upp nästan varje dag under tiden haha. Låter som att jag är en stooor bloggare men så är icke fallet.

Har packat i en stor väska och den är proppfull + att jag har en till mindre väska som inte riktigt allt får plats i haha. Jag har packat för att vara borta en månad snarare än i en vecka.. typiskt mig. Och jag har inte hunnit till stan idag för att köpa bikinin, men jag kanske ska be mamma att köpa den:)

Hejdå♥


vad ska man hitta på?

Har kommit in i någon slags period nu känner jag.. att jag måste sätta frågetecken efter varje rubrik haha. Fast jag tror det började igår va? Så jag ligger ju inte riskzonen;) haha vad pratar jag om...

Aja nu funderar jag på att sätta mig ute på altanen och bara slappa:) Kanske läsa i SOLO:)


"Superkropp på en vecka" låter ju spännande!


är ni stolta?


God morgon!
Jag är ju inte så mycket för sånt som redan är använt, alltså sånt som jag inte vet vem som har använt det. Men köpte faktiskt den här kavajen igår på vaksala torg för bara 10 kronor. Inget WOW VAD SNYGG men den kan nog vara användbar sena sommarkvällar typ:)


fina vänner, statsparken, jordgubbar, sol, kan det bli bättre?

Bilder från idag:

Jag och Karro köpte sallad på Cupido:)


fina Karro♥


Hanna, cool bild va?:)


Stinia och muppiga jag


Jooordgubbaaar GOTT!♥




Stina och Hanna äter jordgubbar:)


Jag äter en jordgubbe


Vid bryggan där vi åt jordgubbar och hade det skönt i solen:)


statsparken

Sitter med ett hår som är blött och jag måste fixa lite saker och jag ska vara cykelklar om fem minuter. Varför bloggar jag? Aja jag ska till statsparken och äta lunch och lite andra godsaker:)♥

finfina lördag

Hejsan:) Dagen har spenderats på stan i det fina vädret. Uppsala är en bra stad när det är varmt! Blev två drinkar plus mat på Plock, gottigt:) Köpte även solglasögonfodralet från Indiska till mina solbrillor♥







Idag gjorde jag en sak som är olikt mig, berättar imorgon!


bilder


Äntligen!

Fick påsklunch i skolan och glass till efterrätt, men den var något smält.


Fick ett linne av mamma när vi var inne på MQ en snabbis innan middagen.




liten update

Ska strax gå till stan och fördröja tiden lite med att kolla i affärer och njuta av solen tills mamma slutar jobbet. Då ska vi äta middag på restaurang tillsammans:)

lektion


Sitter på en lektion nu och har rast. Idag blir det påsklunch i skolan då! Har inget mer att säga haha.


bevis på att det är sol ute idag



Muppiga bilder haha


noll blogglust

Har ingen lust att blogga idag heller. Men imorgon!:)
Ha en fortsatt bra dag:) Busschaffören idag sa varje gång någon skulle av: heejdå, ha en bra dag. I mikrofonen haha.

..

God morgon!
Hej!
God kväll!
God natt!


12/4

Hejsan! Jag tar tillbaka tiden till igår kväll, då var jag på dans med Stinis:) Och såklart skulle det vara en massa killar där och nån tjej också som var där och kollade, pinsamt för mig som egentligen inte kan dansa haha! Vet ni vem en av killarna var? Nicky från Big Brother, jag tycker inte direkt att han är någon kändis nu för att han varit med i tvrutan några timmar men ändå lite coolt att han var där just då :)

Och nu vrider jag på klockan igen, fram till imorse. Prov i praktisk marknadsföring. Det var 13 frågor som man skulle skriva ganska mycket på, på varje. För att få G skulle man minst få 10 rätt av 13. För att få VG var man tvungen att ha rätt på alla frågorna plus ha skrivet en grej som var någon VG-uppgift. För att få MVG var det likadant som på VG bara det att man måste ha svarat rätt på MVG-uppgit grejen också. För att sammanfatta det hela så tyckte jag att provet inte var så bra "upplagt" men nog pratat om det!

På engelskan fick vi gå till språkstudion (tror jag det heter). Var första gången jag var där. Det var roligt att sitta och prata med någon i rummet med hörlurar på, vad töntigt det där lät hahaha. Men det var roligt:) vi fick först läsa en dialog och sen göra ett gammalt nationellt prov.


Red lips
Gammal bild hehe:)


jag kom på en asbra rubrik på bussen haha, men nu är den bortglömd


SKITDÅLIG kamera på skoldatorn! Men men.

Hade bokredovisning idag på engelska som sagt, gick inte dunderbra.. men men. Gick väl helt okej ändå för att vara jag haha.

Måste plugga nu, satt till och med och läste i boken på bussen haha, kände mig lite av en pluggis. Men det är väl bra att ta nytta av den tiden?:) Sen ska jag iväg på dans och sen hem och plugga igen och sen sova!


dags för studenten nu då, eller

God kväll! Ville bara säga att ALLA måste hålla tummarna för mig imorgon, okej?;)


Fick ett glas champagne när vi kom, Peter fyllde år:)


Jag i min fina morgonrock från Thailand med typ påfåglar på eller vad det heter hehe:)

Vet ni vad? Det är många som tror att jag går sista året på gymnasiet nu fast jag bara går första *förvånad*. Jag själv tycker jag ser ut som att jag går i typ sjuan. Men roligt är de iallafall hihi. Varför är det ofta så att när man är liten vill man se äldre ut och när man är stor vill man se yngre ut, konstigt det där tycker jag!:)


mean girls 2

God förmiddag:) Fortsätter på min bokredovisningsgrej, är nog klar snart, tror jag iallafalla haha. Igår kväll hade vi myskväll hemma hos mig med hyrfilm, mean girls 2 hihi:)
Idag är det födelsedagsmiddag som gäller och annars bokredovisning och plugga om jag hinner med det!
Men nu måste jag nog ta en snabbdusch.


det här fick jag av mamma och pappa


Ysl sunkit (solpuder + borste)
Revlon Eyeliner
Clinique mascara
Chanel örhängen små + stora
Linne

:)


just so you know that I´m alive

Hej! Sitter och försöker göra en bokredovisnig på engelska av en bok som jag inte ens läst klart, går ju inte super direkt haha.

Igår var det god middag hemma hos Pia + hög musik och dans:) Trevligt trevligt!
Men jag åkte hem ganska tidigt för att träffa mamma och pappa som varit i Thailand i två veckor, fick några saker som jag kan visa senare idag:)

Ha en superduper bra lördag♥


har ingen ork för att komma på någon rubrik

Hej! Sitter här hemma och fryser:( Samtidigt som det känns som att jag har feber och jag är snuvig. Om ett tag ska jag cykla iväg och fira Robin:) Hoppas att jag blir lite piggare av cykelturen.
Idrottsprovet gick väl ganska bra tror jag, det var bara 1 X 2 frågor så då kan man ju bara chansa om man inte kan:)

Stina: Hehe nej jag ska inte lägga upp den!:)
Pia: Oj förlåt, inte riktigt alla ettor hade uppsatsprov igår;)

ttiissddaagg

Hejsan! Egentligen brde jag plugga, men känner ingen motivation till det för jag vet inte ens om det blir att vi har prov imorgon eller inte. Ingen som vet.

Idag hade jag som sagt uppsatsprov, eller rättare sagt alla ettor på skolan hade det. Gick väl inte superduperbra men jag skulle väl inte säga att det gick dåligt heller. Det jag är rädd för är att dem tycker att jag har skrivit på ett fel sätt eller vad man ska säga, men det är bara att hålla tummarna för att dem gillar det.
Skulle kunna lägga upp här vad jag skrev, men det tänker jag inte göra haha. För det första blir det så långt och för det andra vill jag inte att alla ska läsa den hehe:P

Det blir inget roligare inlägg idag tror jag!

 
why does everything go wrong all the time for us two.

kvällspromenad

God kväll! 21.20 fick jag för mig att gå ut på en promenad och rensa tankarna lite. Vart att jag gick i området i 20 minuter ungefär och lyssnade på rix fm. "Om 6 minuter kommer Grenade med Bruno Mars" Såklart att jag gick lite till då för att kunna avsluta promenaden med en bra låt:)

Imorgon ska vi ha något uppsatsprov i skolan på hela 4 timmar, hoppas hjärnan kryllar med en massa bra skrividéer då. Har tänkt att ta med mig lite godis faktiskt, en macka och någon dricka hihi. Måste bara se till att komma ihåg att köpa det när jag kliver av bussen..

Bara så ni vet, mina naglar ser förskräckliga ut!!:( Hade tänkt att fixa dem i lördags, sen i söndags och nu idag, men jag orar inte haha. Får väl försöka gömma dem hela dagen imorgon också;)

Nu säger jag godnatt, även fast jag ska vara vaken ett tag till och kolla på Big Brother:)


måndag

Hejsan! Kom hem från skolan för 20 minuter sen och nu snart ska jag åka till mina syster och äta middag:) Ha en bra kväll♥


ny vecka, nya utmaningar

God morgon! Tänkte bara visa vad jag köpte igår, jo en långklänning:) Planerar att ha den på midsommar:)


Åhh varför är jag vaken?!


Nu kommer jag ju vara jättetrött imorgon!!:(


det vart en tripp till Gränby

Det vart att jag åkte till Gränby, regnade lite smått när jag åkte och såklart skulle det regna ännu mer när jag åkte hem.

Köpte det här till Robin:

Jag hoppas att han gillar det, men det är ju så svårt att köpa presenter. Speciellt till Robin och Theo för att dem har nästan precis allt. Men senare kommer han få pengar som vanligt av mamma och pappa och säkert något mer så min lilla present räcker nog på onsdag:) Kommer ihåg att spelet fanns på fritids förut, jag, Karro och Stina var det som brukade spela det va?:)  

Gick in på hm också i hopp om att hitta något sommarlinne, men det gjorde jag inte. Hittade ett annat klädesplagg som jag har tittat på många gånger jag har varit där men aldrig köpt. Men idag slog jag till;) Kan visa imorgon:)


söndag och sen möndag

Hallå hallå! Var på stan en liten stund med Karro och Stina:) Käpte ett par shorts, UTAN ATT PROVA!! Hehe men mitt "motto" är ju "man kan ju alltid lämna tillbaka". Shortsen från Monki satt inte så jättebra på tycker jag, så dom ska nog lämnas tillbaka. Ifram var dem lite pösiga typ men annars satt dem helt okej. Men det blir nog ett par andra, kanske från bikok eller hm!

Robin fyller år på onsdag så vi ska dit och fira honom, kom på att jag inte har köpt någon present så jag satte mig och kollade på Br Leksakers hemsida;) Kom fram till vad jag ska köpa, så nu undrar jag om jag ska ta och cykla till Gränby så att jag har det gjort. Hmm jag ska tänka på det i fem minuter till!

Igår var jag hos min syster och åt middag som sagt, efterrätten var en god hemmagjord glass med daim och marshmallows i:D Gott var det! Och maten var hemagjord lasagne, väldigt gott det med, haha vilket matmonster jag är.. Kommer ni ihåg lasagnen man fick i skolan? Den gick ju bara inte att äta den var ju hur ä c k l i g som helst!! Blää!!


lördag

Hejsan! Har inte gjort så mycket idag, bakade bröd till frukost, var och handlade och nu ska jag cykla till min syster:) En viskning i mitt öra säger att det kommer bli efterrätt;) S har jag även hållt på med en annan grej, men säger inte vad det är än;)


oj vilken suddig bild.
Det vart inte så mycket så får nog komplitera med mera sen i veckan! Vad man måste tänka på allt när man bor själv.. fast å andra sidan så är det väldigt skönt att bo ensam:)


matbild som vanligt..


Det här lagade jag idag. Blev faktiskt riktigt gott:) Kanske för att jag "råka" hälla i ganska mycket grädde;) Små körsbärstomater till, är helt inne i det nu, dem är så goda. Ris till också som jag har väldigt svårt för att koka, fick hälla i vatten hela tiden haha men resultatet blev helt okej!

Nu slappar jag bara i soffan med datorn på benen och samtidigt kollar på "101 sätt att åka ur en gameshow".
Vad gör ni för roligt denna fredag?:)

Nu ska jag mumsa på lite choklad, det var längesen!


onödigt inlägg


Nu ska jag laga mat!


fredag


Slutade tidigare idag också, måste säga att det varit en rätt skön vecka faktiskt. Samhällsprovet kändes inge bra, kändes som att jag chansade på alla haha men läraren sa att det såg bra ut och lovade mig att det var minst ett Godkänt iallafall:)


morgonen börjas med prov


Nu sitter jag säkert och är nervös inför provet, hoppas det går bra.
Väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt fin bild jag gjort va..