inte min starkaste sida

Alltid inför prov önskar jag att jag bara kan läsa igenom boken en gång och sedan att jag kommer ihåg allting lätt som en plätt, varför kan det inte vara så lätt?:( Och jämt när jag har bestämt mig för att plugga blir det ungefär såhär:
Plugga 10 minuter
Paus 15 minuter
Plugga 5 minuter
Paus 20 minuter
osv. osv.

Men men, nu ska jag blanda iordning jordgubbssaft (hihi) och börja plugga igen:/

ABC

Hej hej! Vi fick sluta tidigare idag i skolan, skööönt. Fast vi skulle ändå bara ha pluggat till samhällsprovet som är imorgon och det gör jag ändå bättre hemma så min samhällsbok och word blir mitt sällskap för ikväll.

Gissa vilken låt jag fick på hjärnan idag, jo den här..

hahaha..

En till sak, jag fick GODKÄNT på matteprovet:D
Och det är jag nöjd med!


orange på fingrarna



God morgon!


firande på restaurang

Hej:) Kom hem för ungefär en timme sedan från Brasseri Höganäs, en mysig restaurang på stan. Jag, min syster och hennes kille firade att dem fått ett sånt bra pris på lägenheten dem fick såld idag. Så vi firade det med god mat:) Allt var super, en perfekt "lill-lördag"!




Förrätt


Varmrätt


Väldigt god kladdkaka med vit chokladmousse och glass på med bär


Min goda tropiska drink

Sov gott♥


18.23


Lagat av: Mig
Fast det vart ganska mycket haha och när jag stekte i oljan stänkte det åt alla håll som jag anade att det skulle göra

Snart ska jag iväg på dans, själv idag också, men det ska nog gå bra
Kanske ska man gå lite tidigare?;) hehe

Nu ska jag byta om till danskläderna och kanske använda skinnjackan, men det får bli en tjock stickad tröja under isåfall!

Ha en bra kväll:)


simning CHECK

Hejsan!! Jag hann med allt på simningen, SKÖNT!:D fast det blev ett litet skrik när jag hoppade från trean;) haha. Just nu har jag rast på Näthandeln och sen blir det att läsa bok på engelskan!

Kram kram


fyrishov

God morgon! Nu är jag antagligen på fyrishov med klassen för andra gången för att fortsätta göra olika övningar i vattnet. Har ganska mycket kvar men ska försöka hinna med allt, jag vill helst få MVG på den här delen! hihi. Klädsim 500m, simma under vattnet 12m, hoppa från trean, livrädda en docka har jag bland annat kvar.. Hoppas jag hinner:)


MÅSTEN


bubblor av plast

Kolla vad Bibbi lärde mig att göra hihi

 

En bubbla av plast haha;) Bibbis till höger och min till vänster, det var kul att smälla dem:D


söndag

God morgon! Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan? to summertime:) Idag består dagen av att kolla igenom saker till skolan, göra någon läxa och sådär. Sen ska jag ta en liten promenad till sopprummet också, trevligt trevligt


26 mars

Tänt var det här!! Dött var det här!!
Ni känner väl igen det från Jönssonligan? Godingen Harry:D "Tänt var det här". Men här på bloggen passar ju det andra bättre.

Har varit och simmat, 1250m, alltså 50 längder i en 25 meters bassäng, bra jobbat tycker jag!:) Efter det blev det våfflor till lunch, istället för igår när det var våffeldagen. Grädde, bär, choklad, glass, ja allt möjligt lassade vi på, mumsigt!

Nu ligger jag bara och tar det lugnt och ska spela spel haha och sen ska jag på middag:)

su per tråk ig t

Sitter just nu på en lektion och har supertråkigt. Försöker svara på några frågor som jag inte fattar någonting alls av. Sen ska jag ta bussen hem och säga hejdå till mamma och pappa. Och efter det ska jag räkna en massa tal i matteboken.


ja jag har tråkigt



Det här är bara 2 stycken av typ 1000 bilder vi knäppte alldeles nyss haha.
Ja jag har tråkigt!

Vi hade prov idag nu på morgon så nu sitter vi och väntar på engelskan som börjar om en halvtimme ungefär. Provet gick ganska bra tror jag:)
Hoppas att det räcker för ett VG iaf!


onsdag

Halloj! Ser ni att jag bytt bakrundsfärg?:) Fast det är nog bara tillfälligt tror jag.Först ska jag läsa lite i Näthandelsboken och sen göra några tal i matteboken. Efter det ska jag äta middag och åka till skolan vi ska flytta till och få information om valen och lite om skolan tror jag.

Ha en bra kväll:)

tisdag

Hejsan! Nu sitter jag framför datorn och så duktig så. Jag gör en läxa och sen ska jag börja plugga. Som svar till Stina, det gick bra på dansen igår:) Vi hade bara V och den andra 16-åriga tjejen som var våran vikare förut, så det var skönt:) haha. Fast det var ganska tråkigt hehe + att jag fått blåmärken överallt känns det som.


Nu ska jag börja med pluggandet!


Dear nobody, idag simmade jag

Hallå hallå! Idag var vi på fyrishov och simma då, det gick bra:) Men jag luktar klor:( Efter det gick vi till McDonalds och jag åt en mc chicken junior haha. På engelskan fick vi välja en bok som vi ska läsa i nu under 3 veckor. Jag valde Dear Nobody, på bilden nedanför. Den handlar om en ung tjej som blir gravid och skriver brev till det ifödda barnet "Nobody" och sen får man veta lite om vad killen till barnet tycker om att bli pappa. Någonting sånt berättade våran lärare att den skulle handla om:) Om ett tag ska jag åka till dansen, SJÄLV:( Funderade på att skippa men bestämde mig för att gå även fast Stinis är sjuk, krya på dig<3 Önska mig lycka till;) hehe


Nu ska jag spela sushi-spel haha!
jag saknar dig.


fixningsdags

God kväll! Imorgon ska vi simma på idrotten så jag måste fixa lite med vad jag ska ha med mig. Lås, pengar, handduk, bikini och ALLT måste man tänka på, men jag ska nog inte glömma något:) Tänkte köra på helsvart bikini tror jag! Tilll min obruna kropp..
Senare blir det antagligen Solsidan och Big Brother.


önskelista till vad


Hej på er! Här nedanför är min önskelista:) Fast det är ju långt kvar till min födelsedag som är i september och julafton kan man ju inte ens tala om, dit är det ju flera flera månader till haha. Men om man har tur så kanske man kan få en Iphone som är NUMBER ONE på min lista, en systemkamera skulle inte vara helt fel det heller:D

Digital fotoram är ju nästan ett måste om man har en systemkamera, hörlurar till datorn är inte så viktigt för det har jag redan men den ena funkar inte och chanel örhängen tycker jag är fina så jag tänkte att mamma och pappa kunde köpa med sig ett par från Thailand, okej då kommer dem vara fejk men det gör inget, tycker bara att dem är gulliga!:)


Hoppas kan man ju alltid få göra, eller hur:)

 


provade ansiktsmasken

God kväll! Har inte gjort något speciellt, kollade på en film men den var inge bra så jag kollade inte ens klart. Jag testade den där ansiktsmasken jag skrev om tidigare idag, den funkade lite tycker jag, men efter flera gånger ser man nog ett bättre resultat. Fast min blev lite konstig men funkade hyfsat ändå:)


blåsapa

Kolla in den här sidan, ganska rolig sak faktiskt:D haha. Den ska göra så att nagellacket torkar snabbare;)



servetten är redan använd

Hola
Jag börjar med två bilder från imorse..

Ville ha en knut på huvudet, men det funkade ju såklart inte:(
Varför? Jo för att jag har för tunnt och kort hår.
Så det fick blev en vanlig hästsvans istället.

Jag,


Stina

Och

Karro

var på Gränby, vi kikade lite i affärerna men jag tröttna ganska snabbt så vi satte oss på..



Åt grillad ost och skink macka med Chai Latte till:)



Stinas mat


Karro drack smoothie


Sen gick vi hem i solskenet:)

Jusste glömde den här bilden..

"Servetten är redan använd"
Hmm kul att tänka på att t.ex. en gammal äcklig gubbe har torkat sig om munnen på den servetten en gång i tiden haha. 
Och så fick man äta på plasttallrikar, äta med trägafflar och dricka vatten hur plastmuggar, det kan ju inte vara så miljövänligt ändå, bättre med riktiga grejer som man diskar, eller?:)


ljusa upp acneärr

Läste på en sida att man kunde ljusa upp sina acneärr i ansiktet med en ansiktsmask som bara innehåller 3 vanliga grejer som man brukar ha i köket. 

Receptet på den (fantastiska?) ansiktskrämen:
1 tsk mjöl
2 tsk mjölk
1 tsk citron

Blanda ihop ingredienserna så att den får en ansiktsmask konsistens, tvätta rent ansiktet med din vanliga ansiktstvål, torka ansiktet, applicera masken, låt verka i 15-20 min, tvätta av med ljummet vatten, torka ansiktet och applicera din ansiktskräm.
Sidan jag hittade det på!

Det skulle göra hela ansiktet en nyans ljusare typ, så kanske inte så bra att göra den på sommaren då när man är brun så blir man vit igen.. Men som tur är så är det ju inte sommar nu, eller tur och tur vet jag inte men ni fattar.

Man ska tydligen kunna använda den varje dag tills man blir nöjd och man skulle märka resultat redan efter första gången. Låter lite spännande tycker jag. Vågar man testa?:) Tänk om man blir helt vit!!!!! haha;)

8.54

Hejsan! Idag blir det nog en tur till Gränby med godingarna. Tror ni att man kan bli lite brun i solen?;)

Läs först uppifrån och ner
Läs sen nerifrån och upp
haha


rätt så..

meningslösa bilder från idag


Egentligen snöade det, men det syns inte på bilden.

Lite annorlunda färg på naglarna, typ mossgrön.


Bibbi och Sunisa i matsalen:)


Svenska.


I want to see you smile

Hej bloggen (nää men usch vad töntigt det låter)! Är inte på så jättebra humör och så har det väl varit ungefär hela veckan, det verkar som att väldigt många har en ganska så dålig period just nu, eller det kanske bara är jag som har fått för mig det. Igår mådde jag inte så bra så jag somna kvart över åtta haha och sov hela natten men ändå så var jag inte överpigg idag. Sista lektionen blev inställd för att våran lärares tak hade rasat hemma hos sig, tror jag det var, så det var ju skönt för våran del.


Dagens middag! Ser kanske inte så gott ut men det var det.


Pysslade om mig själv lite med en ansiktsmask!


Smaskade på lite vindruvor som förövrigt inte var så goda.

Nu ska jag försöka ta mig ork till att fixa min förfärliga naglar.


Matte kände igen mig haha

Hej:) Idag var jag och hämtade Robin på fritids, det gick super! Nu har han åkt hem så nu ska jag börja med school work buhu, önska mig lycka till! För det här är inte lätt:(

In The Club

Hejsan hoppsan:cool: Lite grejer som ska vara klara och lämnas in nu i veckan som jag håller på med just nu, en grej har jag lyckats strukit iaf;) Sen ska jag göra lite till Turism och engelska och kanske matte om jag orkar och hinner.



Usch vad mycket skolprat det har blivit på senaste tiden..:(
Men om 87 dagar får vi sommarlov
Och om man räknar bort helg och lovdagar så är det bara 56:D
Enligt mina beräkningar iaf haha

Har fått låten In the club fastlimmad i huvudet, den som Danny sjöng i melodifestivalen, hmm..


tisdag

God morgon:) Nu har man börjat dagen med en ny kurs i skolan då - Praktisk marknadsföring. Nu ska jag fråga Sunisa om jag får om jag får spela på hennes mobil hihi

tisdag

God morgon:) Nu har man börjat dagen med en ny kurs i skolan då - Praktisk marknadsföring. Nu ska jag fråga Sunisa om jag får om jag får spela på hennes mobil hihi

måndag



Tidigare idag: Skola, spruta, ätit (tidig) middag
Just nu: Skolgrejs
Senare: Dans

Färg på naglar: Rosa
Färg på jeans: Svarta
Färg på t-shirt: Grå
Färg på strumpor: Svarta med ränder
Färg på bh: Rosa
Färg på trosor: Urtvättade!

haha:)


alla stirrar ner i datan

Hejsan:) Sitter just nu i skolan och har lunchrast. Lyssnar på musik och kollar runt på internet och är väldigt osocial haha. Strax ska jag spela spel på fb, måste komma vidare till nästa nivå!! haha

Har ett av mina nagellack idag:D Fast det vart inte så bra, att kolla på big brother, vara trött och att måla naglarna är inte en bra kombination, ett tips bara;) haha

matteboken väntar

God kväll! Har ätit och suttit vid datorn ett bra tag nu, nu väntar matteboken på mig, dags att börja räkna! Efter det blir det Solsidan och BB;)


nagellack

Köpte tre nagellack idag:) 3 för 2, dem är kanske inte världens bästa men dem funkar:) Det blåa hade jag förut också men nu är det slut, tror jag. Såg så fint ut på nått kort utomlands när jag låg i solstolen och var brun och då var det blåa nagellacket pricken över i:et:) hihi


13 mars


Visst ser den god ut?;)
Åhh längtar till sommaren, som typ 99,9% alla andra svenskar också gör haha

Nu ska jag och mamma till Gränby, det kanske blir en jacka till mig om jag har tur:D


Twister


Jag och Karro:D♥
Det var ett tag sen och kolla på min fläta!!? hur liten som helst ju, och då är det där hela mitt hår, fast den satt ju ganska hårt(?) fast haha.

Idag så har jag promenerat till Maria, Rasmus, Robin och Theo och vi fikade med bullar och chokladbollar;)
Jag körde Twister med/mot Robin haha. Ni vet det där roliga spelet när man står med vänster fot på t.ex. grön och höger hand på röd osv. Kom ihåg att det fanns på Fritids:)
Ville bara säga att JAG VANN;) haha, fast det var nära att jag ramla jag med. Jag kanske borde köpa ett sånt där spel jag med, kul att köra det på tjejmiddagarna kanske? hihi

Nu ska jag spela spel:cool:


GRATTIS PIA


Grattis på 16-årsdagen vackra Pia:love:


9.39

God morgon! Jag vaknade upp, trodde att det var skola, fick panik över att jag hade försovit mig, kollade på klockan som visade 7.20, kom på att det var helg, SKÖNT:D

Har inte planerat dagen riktigt, antingen blir det Gränby med mamma eller kanske baka något och göra klart lite saker till skolan eller någonting annat:)


Mycket Väl Godkänt

            Idag är ingen vanlig dag, för jag har fått MVG idag, hurra hurra hurra

Dagen har gått mycket bättre än vad jag trott och vågat hoppats på så nu när det är över så känns det väldigt skönt måste jag säga! (Haft redovisning på Bransch & Produktkunskap och en liten redovisning på Svenskan idag)

På Bransch & Produkt-redovisningen redovisade den gruppen jag var i om bananer. När jag berätta det jag skulle säga kände jag att mina ben skakade otroligt mycket, fattade inte varför för det brukar dom faktiskt inte göra. Men dem skakade verkligen som en vibrator haha, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Men tydligen hade jag verkat helt kolugn, så det var ju bra;)


tror jag ska va "sjuk" imorgon

ÅHH vad jag är TRÖTT!!! Jag ska gå och borsta tänderna och sen bädda ner mig under täcket och kolla på BB klocka 22, undra om jag orkar hålla ögonen öppn tills det slutar. Tror tröttheten beror på den här jobbiga-mycket-att-göra-skolveckan, känns inte som att jag har vilat så mycket men det får jag ta igen i helgen!:)

BLÄÄÄ för imorgon på dagen och yeah för kvällen!

Nu säger jag godnatt, sov så gott:)

jeansen vrider på sig

Hejsan! Allt bra med er?:) Med mig är det helt okej, lite trött bara. Idag var vår klass till domkyrkan, det var inte så kul och hon som pratade pratade till oss som om vi var 3 år.

Dagens störande saker:
• Lång jobbig dag
• Jeansen vrider sig längst ned hela tiden, dem gör ALLTID det oavsett vilka jeans jag har på mig:( Är det bara jag som har det problemet eller kan det finnas fler?

Nu väntar lite finslipning till dem två redovisningarna jag ska ha imorgon. Den ena kan väl inte direkt kallas redovisning för vi ska bara sitta i en liten grupp och prata lite känslor och sånt där ni vet haha.


GRATTIS MAJA


Grattis Maja på 17-årsdagen:love:



Vi bjöd henne på födelsedag-mittemellan-lunch-och-middag haha:)
Hon fick prova på sushi för första gången!
Det var inte direkt någon favorit haha:P


En video där vi sjunger för Maja;) hahaha


lite halvtrött på en onsdag

God morgon alla glada och trötta människor:) Idag ska det tydligen regna här i Uppsala:( enligt UNT. det är ju inte kul. Önskar att jag hade fått stanna kvar i sängen idag och slippa åka till skolan, men jag får väl ligga kvar i sängen länge i helgen istället haha.

Nu ska jag borsta tänderna, väldigt rolig information..


semla


Här är semlan jag åt idag, den första på året!
Men jag skulle hellre vilja ha choklad i den istället för mandelmassa, för jag gillar inte mandelmassa så egentligen tycker jag inte om semlor så mycket haha, men det känns som att man måste äta minst en på den här dagen:)
Fettisdagen Kvinnodagen


diesel jeansen är på idag


God morgon! Ska dra mig till bussen om en stund och trängas med massa folk..
Har på mig mina diesel jeans idag:D som jag inte haft på huuur länge som helst, men jag fick fortfarande igen dragkedjan;)


måndag

God kväll:) Sitter i soffan och äter macka, gott! Dansen var kul, men ont gjorde det haha. På bussen hem satt jag och lyssnade på gamla godingar - svensk rap typ haha;) Snart ska jag kolla på ni vet vad, b i g  b r o t h e r


Ingen har väl missat att se den här bilden haha, ungefär sådär ska vi göra på dansen och hoppa samtidigt;)


please don´t go



Halloj!
Ska snart göra lite på ett skolarbete om jag hinner och sen ska jag på dans:)


tv kväll

Hejsan! Snart är det dags för Solsidan, undra hur många som har nämnt det programmet bara idag, antagligen många haha. Sen lite senare blir det Big Brother, är det idag "hunkarna" ska komma in i huset?:)

Toast, saft och någon godisbit kommer jag att smaska på under kvällen!:cool: hihi


deep cleansing mask

Det här ska jag nog testa ikväll;) tror ni det funkar?:D

Djuprengörande ansiktsmask
För irriterad och stressad hud med akne.

DU BEHÖVER:
1 citron
1 dl vatten
2 msk vinäger

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ingredienserna i en skål. Badda ansiktet med blandningen och fokusera på problemområdena där du brukar drabbas av akne. Masken ger en riktig c-vitaminboost och tränger in i porerna, där den avlägsnar överflödigt fett och tar bort orenheter. Låt verka 10 minuter och tvätta av med ljummet vatten.

Veckorevyn.se


Lörd@gskvällen


Vi åt på Amazing Thai


fina Karro:love:


Fina Stina:love:


Jag


Buffé - Gott!


Melon med mera:)


Efter att vi hade ätit + ett kycklingspett på golvet som Stina tappade haha


Vi la märke till att alla vi hade svarta avlånga plånböcker:cool:
min, Karros, Stinas


Innan musikalen på skolan började
Ni var så duktiga:)<3


Tyvärr gick jag inte hem med skinnjackan:(


BIBBI är hemma


Bibbi har kommit hem från Thailand nu:D Titta vad vi fick för roligt att hänga på nycklarna hihi:love:


when I looked in the mirror i saw something ugly, the ugly thing was me

Hejsan:) Jag ska gå till bussen om ungefär en timme och sen ska jag åka ner på stan och äta på amazing Thai, därefter ska vi gå på musikal i skolan där Hannis är med:) Det har inte blivit något skolarbete gjort haha, men det får jag ta imorgon.

Kan man ha skinnjacka nu tror ni?:D

lördag

Hejsan svejsan! Håller på och bestämmer hur den här dagen ska se ut, tror att den kommer bli riktigt bra faktiskt! Förutom det roliga ikväll så ska jag fixa med lite skolarbete, har mycket redovisningar på gång känns det som. Och det kan vara skönt att få dom klara snart så slipper man tänka på det:)

bok(anal)ys

Hejsan! Jag har inte slutat blogga, hade bara ingen lust att göra det igår. Jag har absolut inget roligt att berätta, inte vad jag kommer på jst nu iaf. Håller på med en bokanalys som vi ska sitta i smågrupper och redovisa om på svenskan imorgon. Mycket "Vad känner du när du läser .." "Vilket stämning och budskap ger boken" och sånt där, men jag har börjat och det är inte så jättemycket kvar:)

Imorgon är det fredag, gissa om jag längtar.

     

Ha en bra kväll:)


buuu

Ligger här i soffan och pillrar på min powerpoint som jag ska visa imorgon. Det har gått hyfsat bra, har lite fler bilder än tidigare nu också så det är bra:D Frågade bl.a. Stina om hon kunde följa med mig till årstahallen för att jag behövde knäppa lite bilder haha, men hon hade mycket plugg så hon kunde inte men hon pushade iaf iväg mig. Så jag gick dit alldeles ensam, men det gick bra ändå;) Träffade ingen som jag kände igen, eller jag såg en som jag jobbade med men jag gömde mig lite hahaha. Så nu är powerpointen klar, tror jag men jag har inte skrivit om det jag ska säga så jag vet inte riktigt vad jag ska säga hehe. Men vi får se om jag fixar det idag eller om jag bara kör ändå och pratar lite sånt som jag kommer på just då. Tror att det blir det sistnämda faktiskt! Snart ska jag kolla på Big Brother!!!:D




Från tunabackar innan jag och Karro skulle in på dans haha supersöt!

Rubriken - har sagt buu några/någon gång idag så det fick bli min rubrik för idag också :cool:


15.34

Hej på er! Är det bra med er?:) När jag kom hem från skolan så var Rasmus och Theo här, Theo hade fått en stor läpp, stackaren. Han hade varit hos tandläkaren och sen hade han bitit sig på läppen och ja jag vet inte sen blev det iallafall en stor överläpp. Nu när dem åkt hem så måste jag fixa till min redovisning till imorgon. Jag vill inte ha!!! Det var två stycken i klassen som hade idag och deras presentationer var superbra och därför så har man ju värsta pressen på sig nu:( Det suger att jag knappt har några bilder!