inga ideér alls idag

Hejsan hoppsan! En ganska så värdelös dag idag haha. Imorgon är vi lediga från skolan och det är så skönt! En extra helgdag;) Jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll..ta det lugnt bara? kolla på tv? hyra film? Ja jag vet inte. Jah har ätit massa rostade mackor till mellanmål..hihi:D

Nu ska jag äta:)

choklad och grädde e mumsigt

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva så jag visar en bild på en..
 mumsig "sak" med grääääddeeee:D

Sov gott♥

nick nick

Hej på er! Idag hade jag utvecklingssamtal, det gick bra:) Det fanns inte så mycket att prata om nu i början. Dagen har varit okej, var på lite dåligt humör bara men nu är det bättre:)

Hejdå så länge♥

korkade mammor

Hejsan! Skolan som vanligt idag då. Börjar bli tråkigt att skriva det i varenda inlägg haha, men det är ju där jag är mestadels av tiden typ. Fick veta att det tydligen var någon som blev misshandlad igår på skolan, fattar verkligen inte hur man liksom kan göra någon illa sådär?!

Jag tittar på nåt program på tv 4 som handlar om att små barn i typ 9-årsåldern är med i skönhetstävlingar. Asså visst är det väl inget fel med att vara med i en liten oseriös tävling som typ alla ska vinna i eller nåt, för att barnen ska veta att alla är precis lika mycket värda och ingen är fulare/finare än den andra. Men dom här små flickornas mammor är ju helt dumma i huvudet. Det var en mamma som berättade i programmet för ett tag sen att hennes son var såå fin när han föddes och blablabla men sen fick hon sin dotter och hon var ju inte så söt och man vill ju inte ha ett fult barn heller (sa mamman). Jag bara satt och gapa för att hon sa så att hon tyckte att hennes barn var fult och allt. Men sen sa hon en till grej som var värre. Mamman tyckte inte om flickans (hennes eget barns) öron, dom stog tydligen ut för mycket. Så sen hade den lilla flickan fått för sig en dag när hon stog framför spegeln att hon inte gillade sina öron och då frågade den korkade mamman om hon skulle vilja göra någonting åt dom och det ville hon. Så vid 7-års ålder så opererade den lilla flickan sina öron, hur sjukt är det? Galet sjukt tycker jag i alla fall! Efter det får man ju ha bandage runt om öronen och det fick flickan ha i tre veckor, för att hon hade bandage runt öronen fick hon va hemma hela tiden för att ingen skulle se henne. Och sen var hon typ närsynt eller något så hon såg inte så bra, hon tyckte att glasögon var mycket bekvämare än linser men mamman blev arg om hon hade glasögon för det såg för fult ut enligt henne så hon får ha linser för att inte göra mamman arg. En annan flicka fick solduscha eller vad det heter, ni vet när man står som i typ en dusch och så sprutas det på nån brun äcklig färg så att det ser ut som att man är brun. Usch säger jag bara! Att mammorna är så jävla korkade att dom inte fattar att dom små flickorna bara får dåligt självförtroende och tror att man bara ska bry sig om utseendet hela tiden. Dom är ju barn, dom ska leka med med andra barn. Jusste, jag glömde säga att en av dom där små flickorna började sminka sig när hon var 6 år, där kan man snacka om att börja i tidig ålder.
Det blev ett långt inlägg om det där men jag tycker bara att det är så fel! Tycker inte ni det?

från liten till stor

Gissa Personen




Bra Pia! Det är justin Timberlake:D

ojsan

Hej! Orkar inte skriva allt som har hänt idag. Var på dans, det var sjukt jobbigt med all styrketräning i början. Själva dansen gick lite bättre den här gången tycker jag men det kanske var för att vi inte behövda skaka rumpa så mycket idag. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, nån film på 3an. Kom på att jag har läxa imorgon till gympan, orientering-läxa. Så jag kollade om jag kunde, nja sådär vart resultatet. Engelska-läxan som var till torsdagen förra veckan har jag inte gjort än hehe, och den tänkte jag att jag skulle gjort nu i helgen men så blev det inte och nu är jag för trött. Vi skulle göra några övningar i boken och sen skulle vi visa dom i torsdags men jag kom på en liten vit lögn hehe och sa att jag inte hade skrivit i boken utan på några andra papper och att jag glömde dom hemma. Ja om man inte orkar göra läxan måste man ju komma på en liten bortförklaring till varför man inte kan visa att man gjort den, eller hur?;) haha. Nu ska jag linda in mig i täcket och kolla på filmen tills jag somnar, antagligen somnar jag typ max 5 minuter efter jag lagt mig haha.

Sov gott♥

ett steg BOM två steg BOM..

Det blev/blir ingen 'Födelsedags'fika idag som jag att funderat på att ha idag. Jag är så dålig på att planera sånt där så det var typ ingen som visste om att jag tänkte ha det tror jag. Den som det är lite synd om är tryffeltårtan haha, antingen får den slängas eller så får jag trycka i mig det som finns kvar av tårtan själv. Problemet då är att jag kanske inte är i sån bra form om man säger så till dansen haha.

shoppingen idag


skaka skaka ner svanka upp skaka skaka

Bra fynd hittade jag idag, visar sen kanske:P Imorgon är det dans som gäller, har gjort bort mig på varenda grej hittills så vi får se hur det går imorgon..


ahhh måste öppna dörren, tror det är stina som kommer

Nu ska jag strax cykla till Gränby. Jag blir inte själv, Stina ska med. Fick inte testa på att gå själv den här gången haha, men det gör absolut ingenting, det är bara bra:) Jag tänkte ha min Mulberry väska idag, har bara använt den ett fåtal gånger. Känner att jag vill använda den lite mer! Hoppas att dom där skorna finns som jag vill ha, och finns i storlek, har jämt sån otur med sånt där.

 visste ni att bl.a cubus ska öppna på Gränby?:)

önskar att jag hade mer pengar, har bara slösat på senaste tiden

Dags för dusch nu och sen ska jag nog faktiskt ta en tur till Gränby i min ensamhet haha. Bäst att jag skyndar mig så att jag inte ändrar mig, tycker inte om att göra sånna saker själv egentligen men det kanske är skönt?!:)

man dör ju bara man hör namnet

God morgon:) Idag har jag lust att göra något aktivt haha, vad kan det vara? Mitt gymkort har nog inte gått ut än på friskis & svettis men dit har jag nog ingen lust att gå till iaf. Simma skulle vara skönt, skulle va skönt att ha ett medlemskort på centralbadet här i Uppsala, vad skönt det skulle va att bara liksom gå dit och ta en liten simtur. Idag var det typ öppet hus där tror jag så man fick testa på allt gratis, bada/träna på gymmet/nån gruppträning. Men feg som jag är så vill jag inte gå dit själv! En anna grej jag skulle behöva göra är att åka till Gränby och köpa ett par skor, har sett några som kanske skulle va fina. Mamma och jag har fortfarande inte åkt iväg och kollat på skor, så dom från sko august eller vad det heter där på Gränby kanske är slut nu. Sen en till grej är att kolla på jeans med mamma och kanske Caroline. Carro är bra på sånt där med kläder hehe. Jag fick i födelsedagspresent att jag skulle få kolla ut ett par jeans av ett visst märke(a) som jag skulle få:D Åh dom kommer bli såå användbara! Hoppas jag..haha. Men det blir nog inte nu i helgen. Mamma kanske ska vila lite idag efter ögonoperationen hon gjorde igår. Usch kunde inte kolla på henne igår, ögonen såg så läskiga ut på något sätt. Men idag ser det förhoppningsvis lite bättre ut. Nu ska jag gå och äta frukost och kolla på mammas ögon haha. 


efter helg kommer måndag

Hej nördar! Nada nada nada har hänt idag, varit i skolan. Hade tydligen sovmorgon, men det fick jag reda på när jag var där så det vart att slappa i typ en och en halv timme på en bänk. Jag hade ju prov idag, Försäljning och Service, det kändes inge bra. Men det gör det aldrig efter prov tycker jag! Ikväll blir det att slappa, faktiskt så ska jag nog göra det hela helgen. Min syrra kommer på middag, kycklingpaj skulle det bli idag tror jag.


visst liknar jag en gris? haha
Som ni kanske förstår så har jag ganska tråkigt just nu..
 ..men är ganska glad ändå. Varför inte liksom? Det är ju fredag. "Fast det känns ju lite jobbigt med helg för då vet man ju att det blir måndag snart" hahahaha typ så var det en i klassen som sa;) smart sagt va? haha

men nu ska vi inte ha massa egobilder på mig tycker jag så därför visar jag den här..

Hanna och jag ristade in våra namn på ett *jättehemligt* ställe hihi^^

Nu när mitt inlägg redan har blivit så konstigt kan jag ju passa på att visa en godispåse..
 av mig.

Det här blev ju nästan som en liten serie, ja ingen bra serie haha men ändåååå:P
Bäst att jag slutar skriva nu så att jag inte skämmer bort mig för mycket:D


"leken" avslutad



Semlan "vann", inte så konstigt eftersom det bara var hon som hade skrivit ett förslag hehe. Det är så här du brukar tänka efter du ätit vitkål va?:P haha

panik

Update from Rebecca today: Jag pluggar och fryser!

Roligt inlägg va:P

sthlm med h(c)p-arna

stockholm idag med klassen. En guidad tur i riksdagen och även en liten titt på Jens Assur's fotoutställning Hunger. Ganska coola bilder faktiskt. Egentligen skulle vi inte kommit hem förrän klockan 18.00 men jag och några andra tog tåget hem istället, för vi orkade inte va kvar haha. Här hemma har jag ätit mellanmål och nu sitter jag med skolböcker och pluggar:( Känner på mig att provet inte kommer gå nå bra alls på fredag.

Jag kommer nog lägga upp lite bilder från idag och lite av mina presenter jag fick igår lite senare idag=) Ha det gött;)


inspirationskälla, en lantistidning

 
Kom på nåt roligt som Sienna Miller kanske sitter och tänker på just då när den där bilden togs;)

Just nu har jag ingen kategori för den här "leken", men det kanske kommer vi får se! Just nu ligger den på allmänt iaf:)

14.31 = 16 år

Idag fyller jag år:) På morgonen kom mamma och pappa in sjungandes till mitt rum. Frukost på sängen och några presenter, en av dom var en sak jag velat ha ganska länge nu:D Ikväll blir det lite födelsedagsfika för mig med familjen.

allmänt sur och irriterad

Usch jag är allmänt sur just nu, kan inte riktigt sätta orden på vad. Har lust att bara skrika allt vad jag kan så typ alla på andra sidan jordklotet hör mig! AAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Sen är jag sur på mig själv för att jag inte pluggar till provet som är på fredag, har ingen ork och då blir jag bara ännu surare när jag försöker få in något i hjärnan. Redan imorse var jag lite deppig. Ni kanske undrar för vad?! Men jag vet verkligen inte själv och det är också jobbigt. Och sen gick dagen sakta men säkert framåt, lika deppad var jag hela tiden. Eller när jag träffade Karro så åkte mina mungipor upp lite iaf, då kunde man ju inte gå och tänka på att allting suger och du helst av allt bara skulle vilja ligga hemma i sängen och göra absolut ingenting. Kanske lyssna på nån låt på hög volym så alla möbler typ förflyttar sig av alla ljudvågorna. Om man kan säga just så 'förflyttar sig av alla ljudvågorna' vet jag inte, men ni fattar vad jag menar iallafall va?

Det här är bara ett inlägg som jag skrev av mig lite på, så att jag slipper skrika allt vad jag kan och riskera att få ont i halsen.

kladdiga tårtor...

...sega muffinsar, blåbär i, hallon i, amerikanska muffinsar, vit kladdkaka, "vanlig" kladdkaka... vad ska man välja?

God morgon! Idag är det dags för dans igen då, känner mig inte så taggad. Innan ska Semlan och Karro komma till mig för att ta en fika, om det inte har ändrats?:) Får se vad vi ska baka för nåt, måste antagligen till affären för att köpa någon ingrediens som saknas. Men vad ska vi baka tycker ni?:) Nu har jag suttit och kollat på massa recept, och allt ser så himmelskt gott ut! haha

bästa partylåten

Dagens Rebecca-fråga: Vilken låt är din bästa partylåt just nu? ;)

Den låten som får dig att börja dansa på stan och du skiter i att alla glor på dig, den som du flaxar på armar och ben och allt vad det nu är till för att låten är ju SÅÅ HIMLA BRA..ni fattar?;)

trevlig kväll

Idag var jag med Karro och Stina på en mysig restaurang. Det var trevligt:D Och supergod mat;)

Innan det var jag i skolan, gjorde typ bara vanliga saker som man brukar göra i skolan. Skönt att det är helg nu:) Efter skolan åkte jag hem och gjorde typ inte så mycket.

Nu ska jag byta om till myskläder och sätta mig framför teven och glo, kanske även ta nån godisbit även fast jag är mätt hihi:)



I can't stop missin you.
Wish I was there with you.
I can't stop missin you.
No, no, no, no.
I can't stop missin you.
Wish I was there with you.
I can't stop missin you.
No, no, no, no.

hinna med allt och ligga i sängen klocka tio?

Nej jag tror inte att jag hinner städa mitt rum, fixa naglar och svara på några frågor till svenskan och ligga i sängen till klockan tio. Alltså om tjugo minuter. Men det är saker som måste göras så jag får väl sitta och halvsova på lektionerna imorgon också haha, nejdå jag sover inte:P Jag lyssnar väldigt flitigt, oftast.. haha.

Imorgon ser min dag ut såhär:
Vakna:P
Gå upp hihi, eller nej det är inte roligt!
Duscha, har alltid svårt att stava till det ordet..stavade jag rätt?:D
Sminka mig, klä på mig och lite annat sånt skit
Äta frukost om jag hinner, idag han jag inte:( och min mage kurrade hela tiden hahaha
Åka till skolan
Gå på fyra lektioner tror jag, b.la annat prata om en produkt i smågrupper..
Slutar skolan, 15.45
Åka hem
Hoppas på att jag fått sms av Stina, angående kvällen:)
Sen blir det som det blir lite, typ=)


Hur ser eran morgondag ut?;)

fyrkantigt

Gissa Personen



Tyvär pia:P.. och grattis stina:D haha. ROBYN ÄR RÄTT!

varför har ni inte kvar min halsduk

Hej segtorsdag! Torsdagar är verkligen inte roliga, dom är jämt så sega. Träffade stina vid skåpen när vi hade slutat, vi gick till stan tillsammans. Jag gick in en snabbis på JC för att jag skulle köpa en svart halsduk dom har där, eller hade iaf..:( Sen åkte vi hem.


a till ö på tio sekunder

Nu borde jag verkligen ligga och sova. Det var bara det jag skulle säga haha.
Godnatt:)

'najs och bajs'

Slutade tidigt i skolan idag!:) 14.20. När jag kom hem åt jag lite mellanmål medans jag tittade på Tyra Banks Show och nu är det Top Models. Jag har pluggat lite på engelskaglosorna men ska öva lite mer, men dom var ganska lätta:)

Nu chattar jag lite med Karro:D Åh jag vill att vi alla ska träffas nån dag!♥

vad ska man skriva om ett nagellack, hehe

Hejsan! Håller på med en läxa som ska vara klar tills imorgon, den är jobbig, jag vet inte vad jag ska skriva:S Sen har jag två läxor till, åh vad synd det är om mig va:( haha:P

Skolan gick okej, drama idag också. Den gick okej:) Sen kom jag hem och tänkte fixa läxorna men dom var så tråkiga så jag gick ut på en promenad istället. Egentligen var det meningen att vi skulle gå bara en kort stund men det vart att vi var ute mer än en timme typ:) Och nu har jag mina duntofflor och en stor mysig tröja på mig för att värma mig efter att jag varit ute i regnet och suttit på blöta grejer haha.

Nej nu ska jag återgå till mitt läxarbete! Ha en bra kväll:) Jag missar Idol nu:/

en liten rolig grej

Vet ni vad min mamma sa för ganska så rolig grej förra veckan eller när det nu va? Typ såhär var det:

Mamma (ropar): Finns det nåt ljud på den här eller? (på datorn)
Jag: Jaa, på en knapp typ
Mamma: Jaha hur ska man hitta den då..?
Jag: Men åh jag kommer
Jag visar vart knappen finns.
Mamma: Jaha jag har aldrig vetat att det finns ljud på den är datan, och jag som kollade på nått program på tv play eller vad det heter förut och fick försöka gissa vad dom sa.

Ja vi har ju haft den datorn i typ över ett år nu eller vad det är och så vet hon inte vart man höjer och sänker volymen. Hahaha, ja vad ska man säga?!

en liten sammanfattning av dagen

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloooooogggeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Haha nä det där passar inte riktigt mig med 'heeeeej blooooggeeeeen':P
Skolan idag som vanligt. Efter det drog jag och Karro till DISCON:D Vi fick öva på hur man skulle gå och lite andra grejsimojser, som vanligt har jag lite problem med koreografin haha. Och sen fick vi skjuts av Karros pappa hem, det var skönt! Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi äta något! Har ni haft en bra dag?:)
Oj nu kommer mamma, nu kan jag äta snart! :)

vad skönt det skulle va om man kunde trolla

BLÄÄÄ vad sent det blev nu, eller alltså jag ville gå och lägga mig tidigt så att jag skulle orka upp imorgon. Men jag får kämpa mig upp iaf. Och naglarna har jag inte fixat än, det måste fixas..och det är nu! Åhh jag orkar inte, nu är jag bara trött!

G o d n a t t ♥

choklad, godis eller chips

Dagens Rebecca-Fråga: Vad älskar ni mest? choklad, godis eller chips.

Ni får bara välja en!:P Jag väljer nog choklad, jag har varit mycket för choklad på senaste tiden:)

  

en ganska okänd liten goding

Gissa personen



Rätt Pia!:D Alla ni är ju bäst på det här haha, jag som trodde att den var ganska svår... men tydligen inte tillräckligt:P

tandtjejorna

Idag har varit en ganska slapp dag! Idag var det dancehall, kul men jag hade lite svårt att göra alla rörelser men det ska nog gå bättre nästa gång;)Imorgon är det skola igen, ja vad ska jag säga om det..jobbigt! Orkar inte gå upp sådär tidigt och hålla på och fixa mig och allt:(


Jag och Stina när vi skulle le med tänderna, i Lördags.

hihi Stinas mjukisbyxor på mina ben ser inte så bra ut

God fömiddag! Man kan säga så eller hur? Är hemma hos Stina:) Vi var ute på Kulturnatten igår, men vi gjorde inget speciellt. Kollade lite på dans, magdans, cheerdance och hip hop battle typ. Stina hade aldrig ätit sushi så vi gick till ett litet ställe på stan så Stina fick testa på:) Först gav hon det en 4:a av tio men sen vart det faktiskt en 5:a;) Det var lite pinsamt för vi gjorde bort oss direkt för att vi inte hörde vad dom sa haha. Mitt ris gick bara isär hela tiden:( och hamna i sojan och höll på. Sen gick vi runt, titta lite på männsikor. Det blev lite kvällsfika på Café Linné, men jag orkade typ bara äta halva min mockaruta men min varma choklad med grädde drack jag upp, den var mumsig;) Andra fikan för Stina den dagen. Vi hyrde en film, Juno. Den hade fått massa bra kritik, men jag tyckte inte det passade in så bra. Vi kollade på filmen hemma hos Stina och sen blev klockan ganska mycket och mina ögonlock åkte ner hela tiden så jag sov över:) På morgonen var det så mysigt vid frukosten för vi hade tända ljus och allt. Varm choklad på gammalt sätt hehe. Varma rostade mackor, dom blev inte så varma första gången för jag klanta till det lite haha.

det är faktiskt en person under allt det där

Gissa personen



Stina hade rätt som vanligt hehe, det är ju Tom Cruise:)

JÄVLA SKIT

det här suger, och det är stort.


dags att lägga sig och sova

Jahapp då ska jag gå och lägga mig då. Fast jag behöver faktiskt inte gå så långt, ligger redan på sängen men ska bädda ner mig själv under täcket hehe. Sov gott och dröm sött!

man kan ju undra vad som är så roligt, haha

Hejsan! Turismläxan gick bra, ni vet det där med landskap, städer, sjöar och berg. Jag vet att jag kommer få ett fel och kanske nåt till, men det är väl inte hela världen? Torsdag = seg dag! Men det var ganska kul idag ändå, två stycken som skrattar åt mig vad jag än gör eller säger hahaha. Funderar på vad som ska hända på Kulturnatten, har inte en aning om vad det blir. Det blir så rörigt att bestäma saker med alla nu på något sätt. Som om det har varit enkelt förut, nej det har det inte men nu är det ännu svårare. Kollade ni på IDOL idag också? Göteborg var dem i idag. Det var en kille som gick vidare..eller ja det var ju förstås många killar som gick vidare men den här killen jag tänkte på, såg ni att han var sminkad? haha han hade ju mascara och lite foundation tror jag. Såg så ut iaf. Men rösten är det viktiga!

bullar eller plättar?

Idag har jag ätit rostade mackor till frukost, till lunch åt jag potatisbullar/plättar (stor diskussion i klassen, heter det potatis - bullar/plättar. Hur säger ni?) och sen åt jag en bit kexchoklad efter lunch och till mellanmål vart det rostade mackor igen. Middag har jag ännu inte ätit. Och nu tror ni att ni har kommit till fel blogg va? 'Men hallå jag sökte ju inte på matblogg' Men jo ni har hamnat rätt:P Hade ingenting att skriva så varför inte berätta lite in i minsta detalj om vad jag har ätit idag liksom?:P haha. Ja jag vet vad ni tänker, eller vad jag tror att ni tänker på i alla fall. Jag är lite knäpp idag, det håller jag med om, det har jag varit mestadels av dagen haha.

Gjorde ett quiz på veckorevyn.se 'Är du en spara eller slösa?' Om ni vill så kan ni gå in här och göra själva: TEST
Om jag är en spara eller slösa, ja enligt veckorevyns test så var jag 'en sund blandning';)


jämt blir det lätta..

Gissa personen



...men vi får se vem som hinner först att svara istället:)

                                               


Rebecca A aa

Hejsan! Igår var jag och Karro på DISCO, det var kul:) mycket streching! haha jag kan inte stava det ordet. Och det var ett par med också som kanske var i 40 - 50 årsåldern, knasigt.

Idag fick jag och min klass reda på vad vi fick för betyg på grupparbetet/redovisningen vi hade i fredags. Jag fick *** eller nej jag tänker inte säga:P hihi

Min kväll har varit att jag pluggat lite till ett läxförhör vi ska ha på torsdag och tittat på IDOL. Några var bra tyckte jag men det var ju en kille där som ville ta efter typ Chris Brown, och det gick ju inte så bra..hahaha.

Vad finns det mer att skriva om? Nja inget jag ska skriva här tror jag!:P


vilken parfym har du?

Dagens Rebecca-Fråga: Vilken parfym brukar ni oftast ha? om ni brukar ha parfym.

Jag brukar ha...
DAISY by Marc Jacobs

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Idag var jag en stund på stan med Karro och Stina:) Kollade efter nån mysig stickad tröja men det var ingen direkt som föll mig i smaken. Jag har ingen intressant att berätta idag. Imorgon efter när jag och Karro varit och dansat kanske jag har nåt spännande att berätta;)


Gillar typ bara när Rihanna sjunger.

"varför kan inte jag spruta eld?"

God morgon! Robin och Theo ligger i min säng nu haha. Vi har knäppt lite knäppa bilder. Och nu kollar de på nåt barnprogram. Pappa och jag hämta dem igår från skolan och dagmamman. Vi hade lite fredagsmys, låg i soffan och myste med godis och ostbollar till Robin haha. Vi kollade på en film  som jag inte kommer ihåg vad den hette. Och sen sov dem över:) Ja och för dem som inte vet så ska jag säga att Robin och Theo är min ena syrras barn och dem är 7 och 5 år:D

Igår på svenskan skulle man prata om vad sitt namn betydde i smågrupper och med läraren. Det gick bra! Hon sa jättebra till mig;) haha. På försäljning och service lektionen fick vi visa upp den affär vi hade gjort. Jag ritade på tavlan hur våran klädaffär såg ut och förklarde lite om var kassorna, provrummen m.m fanns. Sen gjorde vi ett rollspel. Jag var försäljare och en kille i min klass var kund. Det vart konstigt för han sa fel och han skulle berätta lite grejer men han sa typ inget.

haha min rubrik, vet att jag kan ha lite konstiga rubriker men dem betyder oftast något:P haha. Ojdå nu började jag meningen med 'haha' och sluatde meningen med 'haha'.


jag gillar att sitta i bilar men utanför bildörren är inte lika kul

Hej, alla mina små kycklingar. Inte för att Ni är kycklingar haha. Men jag kom bara att tänka på den där leken som man lekte på gympan i lågstadiet typ.
Hönan till kycklingarna: Kom alla mina små kycklingar!
Kycklingarna: Vi törs inte!
Hönan: Varför då?
Kycklingarna: För räven!
Hönan: Kom ändå!

Haha whatever, som är karros "nya" uttryck:P

Idag slutade jag väldigt tidigt, redan vid 10.15. Så det vart inte många timmar i skolan idag inte. Egentligen skulle vi sluta så tidigt som 11.05, men på svenskan som vi hade sista lektionen gjorde vi nån enkät och nåt mer och då fick man sluta när man var klar;) Idag cyklade jag till skolan, jag är stolt över mig själv haha. Jag cykla ju själv och då är det inte lika roligt och så är jag rädd för alla bilar. Det var skönt att cykla ändå eftersom jag har varit så lat dom andra dagarna med att jag tagit bussen men usch för bilarna, dem var läskiga! Försöker mig på namnläxan just nu, alltså man ska skriva om sitt namn, vad det betyder, var det kommer ifrån från början och varför man heter som man gör, sen ska det såklart redovisas i klassen på svenskan. Fast skönt att det är i smågrupper:) Engelskan måste jag öva på också, 14 glosor så det är inte så farligt men jag vill få alla rätt den här gången med. Eller varför säger jag den här gången med? Jag vet ju inte hur det gick på förra glosförhöret men det kändes som att jag fick alla rätt:D och den här gången ska jag lyckas med det igen;) Vad har jag mer för läxa..jo jusste, turism-läxa. Man ska kunna alla landskap, städer, berg och sjöar i Sverige. Måste nog öva lite hehe.

Krya på dig Stina! Och Hanna om du fortfarande är sjuk. Och Karro som är lite förkyld va? Och Pia, om det är sådär med halsen fortfarande. Och alla ni andra som är sjuka eller bara är lite förskylda! Känner mig som nån fe här som ska göra alla friska.

:love: