Beslutsångest

Vet inte om jag ska ha röda läppar eller inte. Det går ju inte direkt att trycka på Ångraknappen..


Jag är nästan beroende

Hej på er:) Tänkte skriva ett kort inlägg eftersom det var så längesen. Idag på dagen ska jag inte göra så mycket, blir nog att pyssla om mig själv lite hehe. Med anskitsmask, hårinpackning osv:) Sen blir det nog att spela lite tv-spel också, Robin och Theo har nästan gjort mig beroende haha.
Kram på er!


"nu är det precis lika långt kvar som när ni började ettan"

Nu har jullovet äntligen börjat!! och det firades hos Maja med fest:) Det enda jag har gjort idag är typ att tagit mig hem och sen har jag mest vilat. Innan vi skulle in i aulan för att titta på uppträdaden skulle vi egentligen ha fikat men det blev "inställt".. så vi fick titta på Sol, fest & oroliga föräldrar istället. Men det var tur att det i aulan var bra:)

We found love

Hejsan! Märker att de gjort om lite här på blogg.se sen senast jag var in, att man ser tips på inlägg från andra bloggar. Känner mig redan ganska så trött och jag som har saker att göra innan läggdags.
◊ Plugga till prov imorgon
◊ Städa rummet
◊ Läsa engelska bok, skulle ju va skitbra om jag kunde läsa ut de 130 sidorna som är kvar men det orkar jag nog inte idag
◊ Fixa ihop ett inlägg till min julkalender
Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova nu!


har jag bara tur eller har jag blivit duktig

God morgon! Vaknade vid åtta och låg kvar i sängen ett tag bara för att det är helg och man inte brukar kunna göra det på vardagarna, sen gick jag upp och hämtade min kalender och öppnade tredje luckan, det är en sån bra start på dagen! Med lucköppning alltså:) Efter det tog jag min dator och la mig på sängen igen och har legat här sen dess, men lite nytta har jag gjort för under tiden datorn skulle startas om och uppdatera något passade jag på att läsa nästan två kapitel i Personlig Försäljning boken, prov på tisdag!

Jag tycker att skolan går ganska bra just nu faktiskt, men nu när jag säger det kanske ändras.. haha. Hade matteprov igår och jag fick veta att jag klarade det!! Ämnet jag är sämst på är just matte så jag är superglad:) Sen har jag fått tillbaka vad jag har fått på uppgifter i engelska jag har lämnat in, två av de hade jag fått MVG på, superstolt! hihi. Och sen ett prov jag hade för längesen men fick tillbaka nu i veckan fick jag VG på, 21/24:) Så ja, jag är ganska nöjd på skolfronten:)

Igår var jag hos min syster och åt tacogratäng, supergott! Och kladdkaka med nutella på till efterrätt, också supergott! Efter varje gång jag är där och äter känns det som att min mage ska sprängas för att jag jämt äter så mycket haha, men jag klagar inte för det är jämt så god mat så man kan ju inte låta bli att äta hur mycket som helst:) Robin och Theo verkade vara nöjd med sin legokalender de fick av mig och mamma och pappa:) När jag skulle åka hem fick jag en riktig bamsekram från Robin:D

Idag ska jag på dansuppvisning, se magdans bland annat:D Som vanligt ska det bli kul att se hur duktiga de är! Efter det kanske jag ska iväg på ett litet äventyr, men bara kanske, har inte bestämt mig än:)