wayne's coffee

Hejsan! Vad gör ni?:) Jag sitter och kollar på 2 1/2 män. Vid klockan 8 tänkte jag kolla på Fångarna På Fortet, det är klockan 8 va? Jag har varit i skolan och sen fikade jag på wayne's coffee med några tjejer i klassen. Idag vart det också en chai latte men jag bytte ut blåbärspajen mot en liten liten chokladbrownie som var sk*tgod! Nu ska jag gå och skölja vindruvor, gissa vad jag ska göra sen? Äta dom:P

Var 'gissa personen' svår den här gången? :)

Vet ni vems ögon det är?

Gissa Personen



Rätt Pia! Det är Malin Åkerman;)

shoot ' em up

Jag kollar på en film på tv4, vad  gör ni?:)

söndag kväll

Ja det vart som jag trodde, det blev en sväng på Gränby C. Åt middag på Burger King, en tendercrisp chicken meal. Mycket onyttigt idag. Det inhandlades ett nytt paraply till mig så jag kan byta ut mitt gamla trasiga 'burberry'kopia' mot det ny fina jag köpte nu. Kollade även på skor till vintern, hittade två par snygga inne på skoaugust. Men det ena paret kosta strax under 1000 och det andra strax över. Jag provade dom inte nu men jag kanske gör det sen när jag är med mamma, måste ju ha ett par vinterskor liksom..;) Men inne på Nilsons shoes eller vad det heter så provade jag ett par skor och dom kostade bara 500 kronor, men dom var inte så snygga.

Inte har jag pluggat heller. Har skjutit upp det hela helgen. Naglarna måste fixas nu igen. Ansiktsmaska ansiktet. Fixa med gympakläder tills imorgon. Låter inte som nå roliga uppgifter enligt mig..hehe.

blueberriespie? haha ingen bra översättning tror jag

Blåbärspaj med vaniljsås och en ¿sötad? chai latte vart fikat idag för mig på café linné, gott vare!:) Efter det en liten sväng på stan. Jag köpte värsta grejen, den var skitcool! Kan ni gissa vad det var? Närå jag bara drog ett litet skämt, det jag köpte var ett nagellack och det är ju inte så coolt:P haha

Nu har mamma kommit hem och det kanske blir att vi cyklar till Gränby Centrum. Ni vet, Gränby Centrum är min mammas andra hem haha. Det brukar vi alla säga i min familj. Det är för att antingen är hon hemma eller på jobbet eller så står hon i en provhytt på antingen stan eller Gränby haha. Ja och gissa vad hon brukar prova? Fula, ibland fina kläder som är nedsatta skitmycket så att man bara måååste ha det. Nej nu är jag taskig, ska nog sluta skriva nu haha:P


fika på stan

Som rubriken lyder, nu blir det fika på stan:) ♥

kunna prata eller kunna höra

It was a long time ago I took a...

Dagens Rebecca-Fråga: Om du skulle vara tvungen att välja mellan att kunna prata som vanligt men inte höra någonting (fast man har hörapparat eller något) eller att höra men inte kunna prata någonting, vad skulle du då välja?

Jag skulle välja att höra men inte kunna prata. För då hör man i alla fall vad andra säger och om man vill säga något tillbaka så får man skriva på ett papper. Låter ju inte så roligt men om man Måste välja:P

I Love You Philip Morris

Go' morgon! Det var kul och skönt igår kväll när jag var hos Caroline och Peter. God mat som jag redan hade förstått att de skulle va. Och efter mat och efterrätt låg vi i soffan och kollade på bögfilmen I Love You Philip Morris haha. Sjuk film ju och det ska tydligen vara sant också?! men det tvivlade vi alla på haha.


v-dala nation last night

Jag och Stina cykla till stan för att dansa loss på v-dala nation igår kväll. Vi bestämde oss typ mindre än en timme innan det börja, fast fint folk kommer alltid sent, som vi haha. Det var bra att vi gick för det var kul, inte den bästa musiken men inte kan det förstöra StinaRebeccaKvällen;) Vi träffa på lite roligt folk där, haha!

  
Jag och Stina från igår kväll.


Idag så har jag bara slappat. Vaknade klockan tio, väldigt sent för att vara mig! Men kanske berodde det på att semlan (är det smeknamnet bra stina?:) ) och jag kom hem ganska sent. Som sagt så har jag bara slappat men sen så börja min mobil låta såhär: oh myyyy gosh, baby let me love... Peter ringde (min syrras kille) och fråga om jag ville komma till dom på middag och sen kolla på nån film. Och att dom skulle hem till mig och hämta nån borr och jag satt bara i nån sliten tröja i soffan och såg ut som om jag var en knarkare typ så det var bara att hoppa in i duschen. Men det var skönt, hade ju inte gjort nåt på hela dagen haha. Så nu ska jag åka dit om lite mer än en timme:) Maten lät väldigt god och efterrätten lät mumsig, hihi. Vad lyxigt jag har;)

vem är jag

Gissa personen





Stina gissade på att det var Flo Rida och såklart var det rätt;)

fredag idag? nä imorgon

Hejsan:) Orkar inte skriva så mycket men jag tänkte bara säga till alla er som har glömt att det är fredag imorgon: Det är FREEEEDAAAAG imorgon!:D Vad skönt! Mina kvällsplaner för ikväll är att ändra färg på nagellacket, på naglarna förstås, vart har man annars nagellack någonstans? ;) Kolla igenom om jag måste fixa nåt till skolan imorgon. Jusste, imorgon ska vi ha klassfoto, gillar de icke.

regnar och åskar bläääää

Hej:) Hur har eran dag varit hittills? Min har varit okej. Just nu slappar jag lite och lyssnar på musik och hur regnet smattrar mot fönstret. Jag hör att det åskar också. Har kollat igenom glosorna på engelskan som är tills på torsdag, har bestämt mig för att jag banne mig ska klara alla orden på läxförhöret. Ska räkna lite i matteboken också, hann inte riktigt lika långt som dom andra i klassen tror jag. Ikväll ska jag på något som heter krönikespelen (med skolan). Det verkar som att det ska vara ute och det blir ju inte så kul om det fortfarande spöregnar och åskar då.

datan och teven på

God kväll allihopa:) Sitter med datan i knät med teven på och snart ska jag kolla igenom lite i min "skolbok" Försäljning och Service. Så att jag kommer vara riktigt duktig imorgon på den lektionen haha. Vet ni? Jag har varit och joggat:O med Stina, kul faktiskt och väldigt skönt efteråt. Vi prata om att vi skulle springa några fler gånger men som vanligt kommer det väl rinna ut i sanden hehe. Jag kan aldrig hålla något som har med träning att göra. Men vi får se hur det går den här gången;)

Nu fick jag sms, måste kolla!

17.26 är klockan

Hallå hallå! Jag kom hem för ungefär 1 timme sen från skolan. SO första lektionen, pratade om regeringen och sånt, buhu. Jag började nästan sakna Ingrid när jag satt där på lektionen haha. Efter det var de idrott, massa olika lekar. Korvstorganoff med ris till lunch. Väntar väntar och väntar till... Datorkunskap, men vi var inte där så länge för vi har inte fått inloggningsuppgifter och sånt så det var mest att vi fick veta vart vi skulle sitta sen och vad vi kommer hålla på med. Det ska nog bli kul! Eftersom vi fick sluta tidigare där fick vi vänta typ en och en halv timme till nästa lektion som var engelska. Engelska suger, usch vad jag hatar det! Sen slutade vi 15.50. Så såg min dag ut och nu väntar jag på att maten ska bli klar i ugnen.

Nej men vad tråkigt att jag bara skrivit om skolan nu på senaste tiden. Men det kanske blir nåt roligare inlägg senare ikväll;) Ha det gött så länge:P

Do It - Lazee

God kväll! Chattar lite med Karro och gör inte så mycket annat hehe. Lyssnar på Do It med Lazee. Den är bra, ni borde lyssna på den. Nu byttes det till I Made It med Kevin Rudolf, den är också rätt bra;) Vilken cp inlägg det blev haha, men skitsamma!:P

tre foton, en dag


en röd liten filt på gräsmattan

Det vart ändrade planer idag. Inget stan med mamma, istället blev det att sitta på en filt på stinas gräsmatta och snacka lite. Stina karro och jag:). Sen var Hanna med en stund också. Även fast det inte vart något stan idag för mig så blev det lite block till skolan iaf av mamma:)

 8 stycken! 

Sammanlagt har jag 17 stycken block som jag ska ha till skolan haha, men 4 av dem är rutiga och resten linjerade. Jag tror det räcker med block för ett tag nu!;)

do you remember Erik Grönwall...

han som vann IDOL. Nu ska han börja spela i hårdrocksbandet H.E.A.T. Det var inte värsta spännande nyheten men det här kan ju bli nåt, Eller? Eller inte?
 


Bild: Expressen

vad ska ni göra idag?

Åt frukost för en stund sen och nu sitter jag med datan i högsta hugg och kollar runt på lite bloggar och sånt. Har inget planerat för idag men mamma skulle kanske åka till stan så jag kanske följer med. Bara det att jag blir så irriterad på henne! Men jag måste ju köpa lite nya block till skolan och kanske nån tröja till skolfotot. Hoppas att det var på torsdag vi skulle ta så att det inte är på tisdag. Tänkte inte ha nåt speciellt men vill köpa nån ny tröja för jag har ingen lust att ta nån jag redan har. Jusste, skor måste jag också köpa. Har sett några snygga men vet ej om dom passar mig, vi får se helt enkelt. Och kanske ett lila nagellack från mavala 30.Mexico.


vintern i fyra veckor eller vad säger Ni?

 


Jag, Hanna, Stina, Hanna

Tänk vad det går fort! Det här var vintern 2009/2010. Det är väldigt skönt när det är sol så man kan sola och bada men vintern kan faktiskt vara lite mysig. Jag gillar speciellt när man kan ha stora mysiga halsdukar runt halsen och stickade tröjor under den varma jackan. Men det är inte skönt när man fryser om man har för lite kläder på sig, när det snöar så det kommer innanför och att man blir blöt och kanske får blåmärken när man ramlar på isen. Men det är ändå något speciellt med vintern, fast jag är säker på att jag verkligen inte kommer tycka det sen när det väl snöar och snöar så man tror att det aldrig har ett slut. Nej vad ska man säga om vintern? Det är skönt ett tag men efter ungefär fyra veckor så räcker det!


I want to know what love is

Hallå hallå! Idag är der fredag, jippie:D Skönt att få lite ledigt efter tre pirriga gymnasiedagar. Lektionerna startade idag. Det gick bra. Vi fick till och med veta när vi skulle ha våra prov på Försäljning Och Service haha, äkta Eva Bodin:P  ( en lärare som inte var som alla andra för dom som inte vet, men snäll!:) ) Och det roliga är att hon som vi har nu också heter Eva, tror jag...hehe. Men det kan ju faktiskt va bra och veta så att man inte får reda på det bara en vecka innan! Efter skolan fikade jag med Stina, Karro, Hanna och Cissi;) Och dessutom så träffade vi gulliga Begard (och för er som inte vet det:P så kan jag berätta att vi har gått i samma klass men nu går vi inte ens i samma skola, som är lite tråkigt!)

Mariah Carey - I Want To Know What Love Is

Nån som kan förklara det? Nej men jag tycker bara att den är fin:) Låten är med i reklamen för Bones.


vem kan det vara?

Gissa personen



En ny person att lista ut vem det är;)



Såklart att det är Eva Longoria;) bra där! Antingen tar jag en för lätt eller för svår haha, får se vad det blir nästa gång...:P


snabbinfo om min dag och en Dagens Rebecca-Fråga

Halloj! Har precis ätit middag. Slutade vid ett i skolan och då hängde jag och Stina med hem till Karro. Pratade om hur våran andra dag på gymnasiet hade varit och hur våra scheman är. Idag gick jag även med i KIF (Katedralskolans IdrottsFörening). Jag åt lunch med tre tjejer från klassen, dom var trevliga! Imorgon så ser mitt schema ut så att jag börjar klockan 10. Mina lektioner är: Praktisk Marknadsföring, Svenska, (Mentorstid) och Matte. Jag slutar 15.15. Runt 15.30 ska jag träffa tjejorna och ta en fika på något mysigt ställe;) och säkert kommer det pratas en massa skit hehe:)

Dagens Rebecca-Fråga: Hur skulle ditt drömboende se ut?

Om du hade en massa pengar, hur skulle du vilja bo då. Kanske i en stor villa, en lyxig takvåningslägenhet/loft eller hur man nu säger, eller kanske en hydda mitt ute i skogen?;) Dröm dig bort och beskriv för mig hur ditt drömboende ser ut i din fantasi:D

Min dröm just nu är att bo i en lyxig takvåningslägenhet med några kompisar och bara leva lyxliv, vi skulle bjuda alla på grymma fester på våran takvåning, poolparty på vår balkong som är en av dem största i världen, hemmakvällar framför teven med massa godsaker. Vem skulle tacka nej till det?;)


början på gymnasiet

Oj oj oj vad många kommentarer jag hade fått, eller mycket mer än vad jag brukar få iaf!:D Och du Victoria du är inte alls ute och cyklar, du gissade rätt! Det är Tyler Hilton, Grattis!:D hehe. För er som inte vet vem det är så kan jag säga att han var med i One Tree Hill.


Första dagen har gått på gymnasiet. Det gick bättre än vad jag hade väntat mig. Mycket nervös var jag men jag tog mig igenom hela dagen och pratade även med några i klassen. Alla verkade snälla. I klassrummet körde vi två "namnlekar" och pratade lite. Maten var ingen höjdare men det gick att äta, man hade ju blivit lite hungrig:) pasta med skinksås var det som stog på matsedeln idag. Mitt schema verkade ganska roligt faktiskt, en liten dålig sak var att jag kanske går till 18.40 på måndagar och onsdagar om jag fattade rätt. Har spanska då! Jag längtar inte till dagen imorgon men det är bara att kämpa på, det har ju knappt börjat eller hur?;) På fredag börjar dem vanliga lektionerna.

Nu ska jag sova! Godnatt♥

knogar? heter det så...

Har inte haft nån lust att skriva här idag, men tänkte skriva ett kvällsinlägg:) Igår var det the voice, Flo Rida var bäst och det var skönt att sitta i parken och slappa bara;) Två saker som var lite jobbiga: kunde inte gå så bra för jag fick typ skavsår på båda hälarna och på båda knogarna(?) vid stortån ajajaj och det andra jobbiga var att några knuffades, stog på min tå, "slog" (snarare nudda typ) mig vid ögat för att hon flaxa med armarna som en galning, min väska blev skitigast av skitighetstoppen, hon som var syrra eller nåt till flaxgalningen stog typ lutad mot mig med sina händer på min axel, konstigt! Just då var jag ganska irriterad på dem där syskonen men inte skulle dem få förstöra min kväll!:D Allt som allt så var det roligt!:)

Imorgon ska jag vara barnvakt åt min systers barn, Robin och Theo:) åhh dem är så gulliga! ibland lite jobbiga:P haha

"Gissa personen" verkade va lite svår, får se om det blir någon ledtråd imorgon om inte någon redan har listat ut vem det är då=)

Godnatt♥


den här kanske är lite svårare?

Gissa personen




Victoria gissade rätt! Tyler Hilton ska det vara;) http://natdhasis.blogg.se/

jag börjar med en lätt, den här måste ni kunna;)

Gissa personen




!!!Hanna listade ut att det såklart är Beyonce! Så nu kan man inte gissa längre. Grattis hannis;)!!!

om "Gissa personen"

"Gissa personen" kommer gå ut på att ni ska gissa vad personen heter (som man kanske förstår av namnet). Hur jag kommer göra är att jag visar en bild på en person, jag kan ha tagit bort någon del av bilden t.ex. ögonen. Skriv i kommentarsfältet vem du tro personen är:) Så säger jag efter någon dag eller så om någon har gissat rätt, om inte, så säger jag vem det är eller visar en ny bild som man kan se lite bättre på.

Jag vet att det låter töntigt och det är det också haha. Men jag tänkte prova det ändå:P

up in the air or on the ground

God morgon! Vakna vid sju redan. Och nu sitter jag och lyssnar på superpop på MTV och surfar runt lite. Ska fatta mig kort den här gången. Allt jag skriver här blir så krångligt jobbigt. För dem som inte sett filmen Up In The Air, så kan jag säga att den var lite seg. Filmen gick väl utt på att han åkte runt och sparka folk från deras jobb och mestadels av tiden var han/dem på flyplatsen eller i ett lyxigt hotellrum. Men den var mycket bättre än vad vi brukar hyra.

Gjorde ett av glamours quiz: Vilken hösttrend passar dig?
Hårt 80-tal och det bästa köpet den här säsongen är bikerjackan och ett par svarta coola leggings var den hösttrenden som passa mig tydligen. Jag har ju redan en svart bikerjacka och ett par svarta vanliga legging har jag också;)

k u n g s h a l l e n + k u n g s t r ä d g å r d e n = i m o r g o n

Nu är det bestämt! Hanna, Stina och jag ska till kungsan imorgon för att kolla på the voice. Karro kunde tyvär inte följa med, hon skulle va borta på nånting. De som jag vill se mest av artisterna är Flo Rida och Lazee. Hanna verka tycka att det skulle bli kul. Stina också men hon verka lite tveksam med musiken haha, inte riktigt hennes musiksmak. Innan ska vi äta middag i kungshallen. Så jag tror att det blir en lyckad kväll!:D

Stan idag igen. När Hanna, Stina och jag kom till stan gick vi direkt till fyrisån och satte oss och smaskade i oss glass. En bägare med jordgubb och melon tog jag, väldigt gott! Sedan kollade vi i lite butiker och jag hade bestämt mig att jag inte skulle köpa något men det blev i alla fall 6 stycken block i olika färger som jag tänkte ha i skolan, härma Hanna med det med hehe (har köpt likadan almanacka också). Men hon hade ju köpt så bra saker, så då vill ju jag också ha det;) Sen kom Karro som vi hade väntat på, hon skulle kolla på en väska men det blev ingen. Lite beslutångest tror jag. Men hon skulle träffa sin mamma på Gränby c för att kolla i väskbutiken där.

Skolstarten börjar närma sig, bara 5 dagar kvar. Jag känner mig inte redo inför det. Har räknat ut att det är ungefär 113 timmar kvar tills vi kommer sitta där i aulan och vänta på att ens namn ska ropas upp, eller hur det nu kommer gå till. Jag kan beskriva min känsla i magen med ett ord och det stavas: nervös!


the voice konserten i kungsträdgården

Jag såg nu att the voice konserten är imorgon. 19.00 - 22.00. Skulle inte ni (ni vet vilka "ni "är) vilja gå på den?:D Vad säger ni?

Artisterna som ska vara med är: 
 Flo Rida
 Lazee
 Mohombi
 Kato
 Madcon
 Sean Banan
 Crossfire
 Tinie Tempah

Jag hade lagt upp videos för alla också men det sket sig så jag fick ta bort dom.

idag ska jag göra det här..

Dagens ser ut ungefär såhär idag:
• Hyra film med Hanna och Stina. Undra vilken film det blir den här gången..
•Åka till stan idag igen för Karro ville köpa en väska.
•Köpa mat och nåt annat gott kanske.
•Titta på filmen som Hanna, Stina och jag har hyrt.

•Och nån gång under dagen städa, det ser förjävligt ut överallt tyvär. Fast jag har börjat lite i mitt rum, det gjorde jag redan när jag vaknade klockan åtta:)


Vad ska jag skriva mer om? Jag skriver jämt om antingen tråkiga/konstiga/onödiga saker.

dream sweet

Är trött nu faktiskt. Tänkte ta och lägga mig och sova och drömma söta drömmar hehe. Åhh jag blir så trött på mig själv! Jag har tänkt hela dagen plus lite av dagen igår att jag måste ta på ansiktsmasken på kvällen. Men nu orkar jag ju inte det, får väl bli imorgon då!

Nej nu gäspar jag för fullt.. Godnatt♥

cover på billionaire


sjukt bra tycker jag, vad säger ni?;) undra om killen till höger sjunger bättre om han har tuggummi i munnen..

SOLO


Igår köpte man en tidning då, SOLO så att jag skulle ha nåt att läsa på tåget:) Man fick med tre kajalpennor dessutom;) en vit, en brun och en svart.

Strax dags för  middag! pasta med kyckling.

dagens köp


Almanacka, rosa stiftpenna och en lila bläck/kulspets penna (vad är skillnaden?) Det var inte meningen att jag skulle komma med så mycket där men jag skyller på att jag inte vet vart mobilsladden är..


Ett riktigt fynd från hm! Fast det var inte ens på rea:O


Dagens outfit! Halvt iaf haha. Bara för att typ mer än 50% av befolkningen som har blogg visar sin outfit måste ju jag också göra det, eller hur?! ;) hehe

stan idag

Hejsan svejsan! hade tänkt att lägga upp en bild på mig och hanna från när vi var på stan, men hittar inte mobilsladden. Vart kan jag ha lagt den? men men jag kan lägga upp den en annan gång. Istället kan jag visa en bild på stina som jag redan hade lagt in på datorn:)



Den tjejen ska jag på stan med idag och sömntutan Hanna.

Oj ni fick jag helt plötsligt bråttom, ska träffa dem om en kvart!


så här ser jag ut idag

 snygg va?;)

Snart ska jag och Hanna cykla till stan. Har tänkt att kolla på en jacka och kanske lite mer till hösten!

Have a good day.

nicole richie

Dagens Rebecca-fråga: Skulle den här frisyren passa mig? Lite liknade den jag har redan kanske, men det verkar ju va samma längd i hela håret. Men skulle jag passa i lugg..? Har ju haft det förut, för längesen och då tyckte jag bara att den var i vägen. Men jag kanske tycker annat nu.. Nu vill jag höra vad ni tycker?

 Jag tycker Nicole passar i den där frisyren iaf!


haha jag och min hårfrågor hela tiden. Men jag kanske ska klippa mig efter vi har börjat skolan ändå, även fast det känns som att det behövs nu. Det kanske blir helknäppt med sån där lugg men då har dom nya i klassen sett hur det var innan iaf;)

jo job jobb jobbi jobbig jobbigt

Har inte gjort mycket idag. Hanna frågade om jag ville hänga med till friskis&svettis och jag blev förvånad av mig själv att jag skrev att jag kunde det. Jag har ju liksom inte varit där på flera månader och jag har inte tränat på nåt annat sätt heller så jag har usel kondition och svettas snabbt och det känns så äckligt!

Imorgon ska jag på stan med Hanna, det ska bli kul!:)

alla dessa frågor, man blir ju knäpp

Nu är det inte långt kvar till man börjar skolan igen då. Känns jobbigt att tänka på skolan nu, det är ju ändå typ två veckor kvar. Men jag kan inte sluta tänka på det eftersom jag börjar ettan på gymnasiet, det känns så stort på nåt sätt jämfört med tidigare hehe. Hur kommer första dagen vara, blir det nåt mer än bara uppropet? Hur kommer alla i klassen vara? Hur kommer lärarna vara, bra dåliga? Hur kommer det vara på lektionerna, stökigt lugnt? Kommer det vara för mycket läxor eller bara lagom mycket? Allt sånt där har jag gått runt och tänkt på och massa annat som handlar om att börja ny klass i en ny skola. Och vad ska mman ha på sig den allra första skoldagen? Det känns som att det är viktigt att göra ett bra första intryck och kläderna spelar ju rätt så stor roll då också.

 Man kan göra en egen almanacka på http://www.personligalmanacka.se/. Dem är lite för dyra för min smak för en almanacka men rätt kul att kunna designa sin egna;)

Rhodosveckan i bilder


Rhodosveckan

Tjabba alla mina bloggläsare!
Efter en skön vecka på Rhodos så är jag hemma igen. Början vart ju inte så bra. Åkte hemifrån 05 för att planet skulle gå 07 nånting men sen vart det försenat till 11 (pga. av strejk i Grekland) och man skulle få mer information då. Då var det bara att sitta där och göra ingenting, vi hade ätit frokost redan på Arlanda så nån macka till orkade vi inte få i oss som skulle varit rätt bra tidsfördriv. Vart en varm choklad med grädde på från starbucks till mig, en öl till pappa och mamma ville inte ha något. Men sedan kom vi iväg lite innan klockan 11 iaf. På flyget hände inget speciellt förutom att jag tyckte att flygplansmaten var skitäcklig och mamma och pappa tjata på att jag skulle äta lite men det ända jag fick i mig av det var en tugga av brödet en liten kycklingbit av kycklinggrytan och nån tugga ris. Visst låter det gott? men usch nej. Kanske är det för att jag typ har bestämt mig att jag inte tycker om det, nåt mentalt eller vad det heter hehe. Men så händer det som inte får hända, planet störtar!!! Nej jag skoja! Kul va? eller inte, haha sämst humor jag har. Det störtar inte men när vi har landat så tänker man gud vad skönt det är snart får vi resa på oss och gå ut i värmen. Men icke sa nicke. Det fanns ingen plats för flygplanet för att det var ganska stort så det behövde den stora platsen och den var såklart upptagen. Jag tyckte att dom bara kunde öppna dörrarna och släppa ut oss för man åker ju ändå med buss till byggnaden. Men det kunde dem tydligen inte haha. Så där satt man i 1 timme och ville ut. Tur att jag hade köpt en korsordstidning som jag kunde fördriva tiden med för jag började bli väldigt otålig haha. Sen kom vi av och möttes av den sköna värmen. Hämtade väskorna fast vi inte riktigt visste vilket band vi skulle kolla på så vi kollade lite på alla banden om det var våra väskor som kom rullandes där (det var inte bara vi som var förvirrade och inte visste det, utan Ingen visste nåt verka det som) när det börja rulla på ett band gick alla dit sen sluta det rulla där och då började det rulla på stället där det rulla först på och då gick alla dit osv haha. Bussresan var kort, knappt en halvtimme tror jag.

Det var ett skitstort område. Flera hotell som hette olika men som var samma eller hur man säger. Hotellet var fint och jag fick sova på en hård soffa, men det var inga problem med det. Dagarna spenderades på stranden varje dag, eller 6 dagar för att vara exakt. Och varje lunch åt vi på La tasca, en restaurang som låg vid stranden. Pappa och jag åkte jet ski och nån sort sånt där däck, skitkul! På kvällen åkte vi in till gammla stan, vi åkte dit några kvällar. Men vi gjorde inte det varje kväll för att man var tvungen att åka taxi. Det fanns inga restauranger förutom dem två på hotellet, så det var en liten nackdel. I gammla stan var det mysigt, små gångar och sånt.

Hemresan gick bra, lite försening bara för att dem som skulle åka till norge fick ta våran gate och det var flera som var sega och inte fattade att det var dom som skulle gå på då och sånt skit och dessutom var det ingen air condition så det var varmt.

Kanske lägger upp lite bilder sen!;)