söndag

Hejsan! Har inte haft lust att uppdaterat, det är många som inte orkar göra det så ofta nu för tiden, vad kan det bero på? Idag ska jag till Stockholm och nu ska vi tydligen åka. Ha en bra dag!


VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG IKVÄLL?

 

torsdag

Hejsan♥ Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag ute och ska göra klart två skolgrejer samtidigt som jag solar mina bleka ben, 2 in 1;) haha. Hade bara en lektion idag också, kunde till och med åka hem på samma bussbiljett och det var samma chaufför också hehe. Hade tänkt gå på stan ett litet tag för mig själv, men det känns så mobbat. Men jag åkte till Gränby och var där ett tag, för mig själv, men det känns inte lika mobbat där hehe och den tiden jag var där var det mest gamlingar. Jag tror jag bryr mig för mycket om vad andra tycker.. inte bra. Jag köpte ett par shorts och en ansiktskräm:) Det kunde ha blivit ett par till shorts, men jag vart för snål.

blå som himlen

"Färgämne (briljantblått)"

Festis med guava- och banansmak. Låter inte så gott med banan tycker jag men den var helt okej;) Läskig färg!


one size

¡Hola! Det har varit en väldigt skön dag idag. Fick sova ut och allt. Sen fick vi lite information om skolkampen. Efter det gick jag som sagt till stan för att köpa presenter, men de andra hade köpt nästan allt så det blev inte att jag var där så länge:) Sprang in på monki och köpte en tshirt och sen skulle jag ha köpt ett par shorts på bikbok, jag gick in men gick ut typ lika fort haha, jag orkade inte. Tycker att den affären är lite jobbig att vara i. Nu ska jag fortsätta att skriva på min uppsats om vietnamkriget och sen ska jag skriva en sak till engelskan också. Köpte en mors dag present också:)


trådar

Ska strax ta en dusch och fixa mig lite, sen ska jag till skolan och gå på en lektion och efter det köpa present.


tisdag

Hej på er! Det var ett tag sen nu. Det har hänt mycket och samtidigt lite, inte ens jag förstår vad jag menar med det. Hade bara nationella prov i matte idag och sen slutade jag. När jag kom hem skrev jag på min inlämningsuppgift i samhäll som vi fick igår, jag är nästan klar. Imorgon har jag sovmorgon, skitlänge dessutom! Nu ska jag slappa framför teven. Det får bli ett roligare inlägg imorgon:)

Jag hör att min mamma kollar på Big Brother.. hahaha

lördag

Hejsan. Idag är det inte en sån bra dag, men har tagit en tablett för det så det är nog påväg att bli bättre. Jag ska snart fixa mig och följa med mamma och handla tror jag.
Igår på svenskan såg vi klart på filmen Ondskan, den är bra men på vissa ställen bara hemsk. Förutom att åka och handla idag måste jag göra lite skolgrejer + fixa en annan sak och sen ska vi få en gäst hehe.

onsdag

Hejsan svejsan! Sitter i pappas arbetsrum och på bordet ligger min älskade samhällsbok. Försöker få in en massa FNgrejs i huvudet, det går väl inte så himla bra men men. Nationella provet i matte som jag har varit så nervös för gick bättre än vad jag trodde men ännu är inte den skiten över, del 2 på tisdag. Nu ska jag återgå till min sambok och kollegieblock och forsätta skriva skriva skriva så att det går in.
Men sen ska jag åka och träffa två fina varelser och ha det mysigt framför teven tror jag:)


Den här bilden är bara för bra!! Det vattnas i munnen varje gång jag kollar på den♥


namnsdag


Idag har Rebecka och Ruben namnsdag!
Alltså har jag namnsdag idag, fast jag fick ändra till cc i korsordet;)

Godnatt♥


Vill du ta hål på mig?

Jag håller typ på att spricka av nervositet, som rubriken lyder, vill du ta hål på mig? Nej men för att vara seriös nu, min högsta önskan just nu är att jag skulle bli ett mattegeni under natten mellan idag och imorgon! Troligt va? Jag tycker att alla ska säga "lycka till" till alla som ska ha nationella prov i matte imorgon, det kanske kan hjälpa;) who knows. Så jag börjar, LYCKA TILL NU ALLIHOPA IMORGON :love:

Apropå ingenting, 21.00 ska jag kolla på Desperata Hemmafruar!:D




clinique, moisture surge

God morgon! Hoppas ni har sovit gott:) Fick förut ett litet prov på en ansiktskräm av mamma. Hon hade fått den på planet hem från Thailand. Nu när min ansiktskräm är helt slut passade jag på att testa denna. Den känns väldigt skön på huden! Ett litet tips bara:)


vågat


Fult eller bara tokigt?
På den ena handen har jag målat naglarna orangea och på den andra lila:P haha


naket ansikte


Sitter ute men ändå inte ute;) Så skönt att ha en inglasad altan eller vad man ska säga, ett uterum. Nu som denna dag när det regnar så vill man ju inte sitta ute så då är det här perfekt! Håller fortfarande på att bli smartare på matte, hoppas verkligen att det här hjälper mig på nationella provet i matte. Jag vet att jag skrivit ganska mycket om det men jag är så nervös inför det redan nu..:(


det börjar närma sig

God morgon! Kan man säga så när klockan är halv elva? Igår pluggade jag ju matte och det blir nog samma sak idag, önskar att jag hade någon privatlärare haha. Både idag och på torsdag är vi lediga från skolan och det är inte alls många skoldagar kvar, det börjar närma sig ni vet vad:) s o m m a r l o v !

gadnös = söndag

Här är några bilder från igår:) Allt var bra och ni som dansade var duktiga:)


Den här dagen kommer däremot inte vara särskilt kul, har pluggat matte och ska antagligen hålla på med det mestadels av dagen, tråkigt! Men hellre det än att få IG sen på nationella.

Kram


jag har iallafall försökt

Här är en teckning som jag har hållt på med ett tag lite då och då i nästan 2 månader. Jag kan ju inte rita men nu har jag försökt och såhär blev resultatet. Men det är nog faktiskt det finaste ansiktet jag har ritat någonsin, även fast det är en del som ser lite konstigt ut hehe:)


Ska sitta ute i några minuter till sen ska jag gå in och göra mig iordning för vid halv 5 ska jag gå till bussen och träffa Karro. Vi ska först på Koh Phangan och äta middag och sen ska vi vidare och kolla på dansuppvisning. Lycka till ni som ska vara med på uppvisningen!♥


fredag

Nu är jag hemma. Gjorde en riktigt bra deal;) mohahaha. Maträtten var fyra olika sorters pajer, och till efterrätt en jordgubbscheesecake med kladdkakebotten:) Men det var inte riktigt som en cheesecake, mer glassig skulle jag säga men den var god! Jag spelade även bowling och freesbie på play station, roligt:)


Snart ska jag sova, för imorgon är det en ny dag med roliga äventyr:)


"man vill ju bara sätta kuken emellan"

Idag ska jag till min syster och hennes man (hihi), han fyller år idag så vi ska dit och fira:) Textningsprovet gick bra, eller alla mina bokstäver vart snea haha men tydligen så fick jag G, det var bara ett G-prov så det var det enda man kunde få.
Jag har slagit in paket, bytt kläder, sminkat mig lite mer och haft på nagellack, nu är jag redo!;)

Kram kram♥

bilder från den soliga veckan


onsdag

Hejsan! Vad skönt väder det har varit nu de senaste dagarna:) Nu sitter jag ute i solen och tänkte börja plugga snart, prov imorgon. Skoldagen har varit bra, på idrotten fick vi springa 2km, jag och Sunisa slog alla, nejdå men vi var duktiga tycker jag och vi stannade inte nån gång:) På en annan lektion fick vi forstätta skriva bokstäver, haha. Läraren sa varje gång att det var jättefint, förvånad. Men då ska det nog gå bra på fredag när vi ska ha prov på det:)

exakt en vecka sedan..

jag skrev något här på bloggen. Jag kan ju berätta att jag fick VG på uppsatsprovet vi hade i skolan, jag är nöjd! I fredags lämnade jag in mitt reportage, får se vad man får på det, hoppas på minst ett VG iaf:) hehe. Förra söndagen ville jag åka och simma, igår ville jag åka och simma, idag vill jag åka och simma, så idag ska det nog bli av tror jag:) Någon som vill följa med?:) Jag har läst att 200m bröstsim motsvarar 2km löpning!

Strut med en kula strawberry cheesecake, chokladsås, ovanpå det en kula chocolate fudge brownie, mumsigt♥


söndag

Gårdagskvällen vart lyckad, även fast inte riktigt allt gick enligt planerna men det löste sig:) Idag är planerna att skriva klart på mitt reportage och det skulle även vara kul att åka och ta en simtur, men orkar man det? Tveksamt. Så det blir nog inte så.