nu åker jag



Här är en bild på mig nu innan jag ska åka, råkade hamna på snedden men så får det va! Jag ska åka om tio minuter så ni får ha det så bra här hemme;) Puss och Kram♥

snart åker jag, kommer sakna er

Jag åker om 7 timmar och 45 minuter, alltså klockan 05.00 till flygplatsen men planet går inte förrän 07.45. Maria skulle skjutsa oss dit och vi ska nog ta en liten frulle (är det så man säger? haha) innan vi går på planet och såklart en liten titt på taxfreen...och så måste jag kolla på pocketshop efter en bok. Visste ni att det finns 4 stycken pocketshop på Arlanda?:O

kanske kanske kanske skriver jag ett inlägg innan jag åker, men vi får se om jag har tid och orkar.

men annars ifall jag inte orkar/hinner skriva ett till inlägg så vill jag bara säga att ni ska ha det super! och jag kommer sakna er alla!♥

tygskor eller flipflop?

Nu har jag packat nästan färdigt, bara skor och necessär kvar. Hjälpt mamma lite också med vad hon ska ha med sig, hon har nog lite beslutsångest (som stina:P hehe). Fick ett sms från Hanna, hon verkade ha det underbart i Grekland!:) 

Dagens Rebecca-Fråga: tygskor eller flipflop? 
Själv så tycker jag flipflop för att jag tycker att det är såå jobbigt att sätta på sig ett par tygskor, pga massa snören man först måste ta upp för att få i foten och sen måste man dra åt och knyta eller vad man nu gör, blä! Och när man äntlingen har fått på sig dem så har man blivit så trött och svettig så att man inte orkar göra det man tänkte göra haha, nästan iaf! Så därför är ju flipflop perfekt, bara sätta i foten och sen är det bara att gå.

best things in life are free

 avslappnat och skönt! och gratis?
allt från hm! + bilden!

frukost, nu?

Nu är man klar med "frukosten" då, haha..snarare lunch. Ska kolla runt lite på internet och sen är det dags att packa och fixa naglarna. Jag tror att jag ska fortsätta att ha blåa naglar på fingrarna fast jag måste göra om det, lite har gått bort. Men inte så jättemycket faktiskt och det är bara ett depend nagellack.

packa

Hej! Jag vaknade för ungefär två timmar sen. Har suttit vid datorn hela tiden och kollat runt på lite bloggar och annat smått och gott. Det som står högst upp på listan av vad jag ska göra idag är att packa i resväskan till Rhodos.

 <--- min fina resväska hehe.

Eftersom det säkert kommer vara så varmt där blir det nog bara mysiga shorts med till stranden. Jeansshorts och linne till kvällen + någon klänning.

Igår så firade vi (jag, mamma, pappa, min syster caroline och hennes pojkvän/sambo peter) min syster maria och rasmus som har gift sig. Dem fick en nespressomaskin av oss som man kan göra cappuccino och massa andra kaffesorter i, eller vad man säger. Dem blev väldigt glada!

suprise

Hejsan! Snart ska jag åka till syrran och vi ska ha en liten "överraskningsfest" för våran syrra som gift sig! Trerätters middag och hela köret blir det hehe, nejdå. Hinner inte skriva nåt mer nu, ha en bra kväll!;)

tråkiga grejer


Det här är några av sakerna jag ska göra idag, nån som vill byta?
Man borde ha en robot hemma som fixar allt sånt här, eller vad säger ni?;)

kort eller långt?

God kväll! Nu sitter jag och pratar med Stina-lia via skype och kollar lite på tv. Tidigare idag så var jag hemma hos stina och hon pressa mig med massa quiz, haha.


Dagens fråga: Ska jag klippa mitt hår i page (som jag hade tidigare) eller klippa topparna och spara ut till långt?

videoinlägg



hahaha ett muppigt videoinlägg! Jag vet. Det är första gången jag gör det så det blev ett litet test bara haha..

inköpen idag

Nu har Stina och Pia gått, synd för nu har jag inget att göra. Lite vattenkrig blev det och lite prat på altanen. Mina inköp på stan idag blev en brun väska som jag tänkte ha mest till skolan och ett par vita klassiska converse skor som jag tänker ha när hösten kommer. En liten besvikelse var att det inte fanns några Acne jeans i min storlek på rean... men nästa gång det är rea då ska jag fan köpa ett par!:D

det är väl typ en med mycket smink och sånt hehe

Nu har jag kommit hem från stan, pia var inte med för hon låg hemma och sov som vanligt. Just nu är stina och jag hemma hos mig och jag blandade saft till henne... men hon verkade tycka att det för starkt, hon är lite känslig mot sånt haha. När vi var på väg hem från stan så kom det nån kille, ja va kan han ha varit? 17 år? Han frågade oss vad en fjortis var och sen massa andra knäppa frågor. Som vanligt cyklade stina iväg lite så att jag fick prata med honom som den gången när vi åkte buss och nån gubbe höll på och fråga massa saker hahaha.

Det här får ni inte säga men nu ska jag spruta vatten på stina hihihi.

stan jippie jippie jippie

God mogon! Klockan är bara typ tjugo i elva men ändå har jag hunnit med att städa lite i rummet (inte klart än hehe), fixat naglarna, ätit frukost och bestämt med stina att vi ska gå på stan:D och pia kanske också ska med! eller hon har inte svarat än, hon sover väl fortfarande men ändå hehe. Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen blir det hopp in i duschen!

Rhodos på söndag

Hejsan svejsan! Sitter här vid min rosa dator och gör typ ingenting. Ska snart hänga upp tvätten, hoppas inget krymte eller bytte färg haha. Jag vill åka till stan och köpa lite grejer, men jag tror att det får bli imorgon.

Ni som inte vet...på söndag ska jag åka till Rhodos i en vecka, det ska bli superskönt. Sol och bad med massa god grekisk mat.


Hotellet Helios, som vi ska bo på.

 
Poolen som tillhör Helios, men det ska finnas fem till är nåt sånt.