måndag

Om ett tag ska jag ta bussen till stan för att gå på dans. Har ingen större lust med det faktiskt eftersom jag känner på mig att det inte kommer gå så speciellt bra. Men men jag får väl försöka hålla humöret uppe iaf haha.

Bruno Mars

Hej hej! Slutade tidigare idag, så nu sitter jag och lyssnar på Bruno Mars. Försöker komma på något vettigt att skriva på skolarbetet, men tror ni jag gör det? Nej.. Och sen fattar jag inte när det ska vara klart, det var en i klassen som sa att vi skulle ha redovisning imorgon:( Men inte vet jag, man vet aldrig med den läraren, hon kan ändra sig när som helst utan att någon vet om det. Vet du Maja när redovisningarna ska va klara?


sov gott och dröm sött

Nu ska jag sova så jag orkar vakna upp till den ljuvliga dagen imorgon.
Good night♥


söööndaaaag

Kom hem från stan för en liten stund sen. Kom till busshållplatsen lite över halv, var nästan helt säker på att bussen gick kvart i men det gjorde den minnsan inte. Så jag missade den ganska precis. Fick vänta på den i en halvtimme.. haha. Men jag klarade mig, jag frös inte ihjäl eller något, stog och lyssnade på musik:) hehe.


Stina och jag åt sallad medan Karro kolla på bara;)
Den var god men jag önskar att det hade varit mer pasta på bara.


söndag

Hejsan hejsan! Hmm vad ska jag säga/skriva..
Idag ska jag gå på stan, var ju ett tag sen jag var där. Eller det kanske va typ en vecka sen, fast då tittade vi inte så mycket i affärerna. Jag tänker på morgondagen, känns inge roligt att börja skolan igen. Fast vi har bara två lektioner imorgon så det är ju superskönt:D
Känner mig snuvig idag, undra vad det kan bero på!?:(
Nu ska jag fixa lite och sen gå till bussen:)

många bilder haha

en verkligen jättebra bild på mig när jag dricker nypressad apelsinjuice, så gott!


gick till gräny och träffa maja:)


en klänning jag var tvungen att prova av maja, vad tycker ni? haha
ignorera minen haha


söt blus, fast det såg lite ut som att jag var gravid.


jag handlade en buisness-women skjorta (jag går ju på handelsprogrammet så why not;) haha) och en tröja
maja handla lite också:)


drick-pause = smoothie


mamma och jag gjorde pizza:)


sen gick jag hem till stina:)
fina ljus va? smygfota lite när hon gick iväg hihi:P


sist men inte minst, varm choklad ála stina med grädde på, mumsigt!


tjena mittbena

Jag kom inte så långt på grejen till skolan men jag får göra resten sen. Har duschat, klätt på mig, sminkat mitt stora ansiktet och är nu klar för en runda på Gränby med Maja:) Ska bara fixa med pengar, lägga i borsten i väskan;) haha och lite andra nödvändiga saker. Sen ska jag börja traska iväg till stället som bara växer och växer.

Kör på mittbena idag, så sjukt längesen, kan det ha varit när man var en liten skitunge tro?

10.03

Hejsan! Håller på med en skolgrej nu, inte så kul. Har skjutit upp det hela veckan haha. Men jag ska försöka göra hälften idag, det hinner jag nog hoppas jag:)

Snart blir det frukost hoppas jag!!

fredag


mina fina fötter och ben
vilken onödig bild! haha

Whitney Port designar för BikBok, läs HÄR!


bartenderskola

Sitter och kollar på bartenderskolor utomlands, hihi:D Fast jag får vänta till 2013 har jag "räknat" ut.. Men tänk vad kul att lära sig t.ex. flaring och blanda coola drinkar:D Åka dit och va där i 3 veckor, sola och bada, lära sig olika bartendergrejer, träffa snygga killar;) haha. Nej men det skulle vara riktigt kul tror jag! Såg ni bartenderskolan förut som gick på tv3?:)


tråkigt tråkigare tråkigast

hur kan man ha så tråkigt som jag har just nu..:(

look what I found

God morgon! Gissa vad jag hitta igår.. mascaran jag fick i förra numret av SOLO och mina efterlängtade hårnålar:D + nagelfil och några snoddar. Det var superbra att jag hittade mascaran för att min vanliga mascara är nästan slut och jag ska få en ny sån sen efter mamma och pappa kommer hem från sin resa. Så då är det lite onödigt att köpa en ny nu när den som jag fick i tidningen säkert funkar okej. Och ja min mamma och pappa ska ut och åka igen, om ungefär en månad, kul för dem... medans jag själv får gå hemma i skolan..




Tycker inte ni också att mascaran liknar den från Helena Rubenstein väldigt mycket?

Helena Rubenstein  Laura Key (SOLO)


kloning



Coolt va?:D hihi


växer som sjutton

Hej hur är det med er?:) Med mig är det ganska bra.
Vet ni vad jag precis upptäckte? :O
Jag hade tagit på nån sorts olja på naglarna som ska göra att dem växer snabbare.. och nu när jag kollade på dem nu såg det ut som att dem hade växt redan haha. Och den där oljan hade jag på för kanske 2 timmar sen bara. Men jag kanske bara inbillar mig, men jag tror faktiskt inte det.. haha

24 februari

God morgon på er, eller god förmiddag kanske man säger? Inget spännande har hänt än så länge. Har ätit frukost och städat lite i mitt rum men det är ju inte så värst spännande hehe.
Igår var vi som sagt och firade Theo. Han hade fått en cykel som han var jättenöjd/stolt över. "Man kan cykla bakåt med den också" haha:) Jag åt tårta, bulle, en och en halv chokladboll, tror det räcker för ett tag med sånt nu..


Cykeln Theo fick av sin mamma och pappa:)


THEO 6 år


Idag fyller söta Theo år, min systerson:)


Han ska få dem här två paketen, som jag har slagit in:) + ett till.
3 st Björn Borg kalsonger, ett Nintendo spel och en T-shirt med KISS tryck.

Så ikväll ska vi dit och fika:love:


fresh orange juice

Nu har jag ätit frukost och ska snart fixa mig, om jag orkar..haha.


färskpressad juice♥
ja, jag visar bilden bara för att ni ska bli avundsjuka;)

Sen efter att jag fixat mig lite ska jag träffa en kompis:)


några saker jag stör mig på

Några saker som jag stör mig lite på angående mitt utseende. Jag tänker inte på alla saker varje dag men ni vet när man har en dålig dag är ALLT fel och då även det här. Läs och njut ni som blir skadeglada av att någon annan inte riktigt är nöjd med sig själv, ni kanske får bättre självförtroende, då är det ju bra i sånna fall hehe.

Ingen ordning!
♥ Att jag har en prick vid ögonfransraden på vänster öga.
♥ Min ögonfransar, speciellt på vänster öga, går åt olika håll.
♥ Jag har ganska tunt hår, svårt att göra vissa frisyrer då.
♥ Mina äckliga finnar, just nu har jag mest i pannan. Men snart ni, då ska allt vara borta;) haha
♥ Min näsa är stor och nu när det är kallt blir den torr, fast jag smörjer in den morgon och kväll haha
♥ Mitt ena öga är liksom mer ihop än vad det andra är.
♥ Mina naglar skivar sig hela tiden och blir fula, kan bero på att jag inte jämt sköter om dem så bra.
♥ Mina bröst är små haha, gillar det inte, vill att dem ska vara lite större iaf. Får hoppas på att dem växer till sig snart.
♥ Gillar inte mina celluliter jag har på rumpan, det är inte jättemycket men vill ändå att det ska va slät och fin haha.
♥ Min ögonbryn gillar jag inte heller, får inte till någon fin form.

Ja det här är en del av dem saker jag stör mig på. Men alla är väl fina på sitt sätt även om jag inte riktigt tänker så jämt om mig själv. Förut pratade vi i skolan om vad "normal" egentligen betydde. Men vad är det som gör att man är normal? Är det när allas t.ex. bröst, rumpor, mage, ben, armar, ögon, öron, läppar, tänder, hår ser likadana ut på alla människor? Nej så kan det ju inte vara, då skulle det ju bli väldigt tråkigt. Fast i "normal" ingår inte bara utseendet tycker jag, det är också beteendet som spelar en stor roll.

Vet inte riktigt vad jag ville få ut med det här inlägget, kanske att alla inte är så himla perfekta men att det är INGEN som inte har någonting fint dem kan vara nöjda med:)

hemma nu

Tjenare! Kom hem för ungefär en halvtimme sen från farmor:) Och ja, det var god mat;) men det visste jag ju redan. Vilket matvrak jag är..! Hon vart så glad och Sven med. Sven tjata lite om att det var så längesen Caroline kom dit och hälsa på men att jag var så duktig som var där nu hehe, men Maria är den duktigaste på det där. Jag får väl ta och tjata lite på Carro att hon måste hälsa på dem snart. Jag och farmor gick en liten runda med sixten, han rullade runt en massa i snön, det var en rolig syn:) haha.

på besök hos farmor

Hej:D Nu är jag förhoppningsvis hos min farmor. Vi ska äta lite lunch och sen gå ut med Sixten. Hon blev så glad när jag ringde igår och fråga om jag kunde komma:) Nästan på alla lov brukar jag tänka "NU ska jag åka och träffa farmor" men så blir det aldrig av. Men idag blev de det:D Hmm undra vad det blir för mat;) hihi


Gulliga Sixten!
Min faster och farbrors hund:)


rastlösa ben

AAHhhh mina ben. Har ni också känt så i era ben att dem bara vill röra på sig hela tiden, typ att benen är rastlösa..? haha. Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig och sova, eller nej jusste jag fick ju min SOLO-tidning idag så man kanske ska ta att läsa lite i den:) Ska nog upp ganska så tidig imorgon, har inte riktigt bestämt när. Men det går ju bra för mig eftersom jag ändå vaknar tidigt.


börjar jag bli ett photoshop-freak? haha


photoshop


från färg till svartvit med en liten färgklick på


från rosa till lila


inte så fint photoshopad.. men la på lösögonfransar på ena ögat och gjorde halva bilden svartvit men behöll det röda i bilden


den här bilden är inte heller så proffsig haha, men det är ju Lauren Conrad iaf och hon är ju snygg!


9.30

Halloj! Har varit vaken ett bra tag nu, varför ska jag jämt vakna så tidigt? Även om jag lägger mig sent. Aja min morgon har bestått av pannkakor till frukost, fast egentligen tycker jag inte att det är så frukostaktigt men skitsamma, och samtidigt kollade jag en stund på vakna med the voice, sen på big brother, och nu ligger jag med datan i sängen;) Ska fixa mig snart och sen måste jag till gränby och köpa en grej åt Theo, någon som vill med?:D Nu när det är måndag känner man verkligen att man har lov, så skönt!


If I could write you a song to make you fall in love I would already have you up under my arm

Hejsan! Igår var jag ju i stockholm med mamma, det blev en del grejer:) Kul kul! Känner fortfarande av den varma chokladen (med grädde och marshmallows i;)) för att den var så varm alltså så jag brände tungan varje gång jag drack haha. "HÅTT CHOCKLETT" som mamma säger haha. (jag vet att det inte stavas sådär men hon sa det på det viset:P)
Just nu gör jag ingenting, kom hem för en stund sen.

I fredags innan bowlingen:)


 söta Sunisa


jag


Stockholmsbilderna


Mackan jag åt på Vete-katten (tror jag det hette?)
Väldigt intressant information..


Varm choklad från Espresso House
Smaskig!


Prova en långklänning för skojs skull hihi.
Den var väldigt genomskinlig.



Sthlm imorgon

Imorgon ska jag mammsen åka till Stockholm, ska bli kul! Men bäst att inte ha några förhoppningar om att det kommer bli en lyckad dag, jag och mamma kommer inte alltid så bra överens, men om jag biter mig i tungan varje gång hon gör/säger något irriterande så kommer det nog gå bra;) haha. Och sen inga förhoppningar om att man ska komma hem med flera påsar med fina kläder i, det kan ju bli som förut att man handlar en massa inne på hm, en av affärerna som finns i Uppsala, haha. Jag tror jag knäppte bild på alla hm-påsar som vi hade, men jag vet inte vart den är. Eller det kanske inte var jag som knäppte bilden, äsch jag vet inte, många påsar var det därifrån då iallafall.


Godnatt!


min dag i ord

Hejsan alla ni söta människor, haha. Har ni haft en bra dag?:D Idag hade jag endast 2 lektioner och sedan 2 timmar lunch och efter det så var det bowling med 12 stycken i klassen. Jag ägde! haha;) jag vann mot Sunisa och Tim, efter två serier(?) hade jag 217 poäng:O och sen efter 2, 5 serie hade 269 poäng. Visst var jag duktig? Jag är ju riktigt stolt nu! haha. Jag, Carro och Marcus var typ bland dom bästa idag tror jag, fast dem andra spela på bra dem med:) Efter det åkte jag hem, kollade på en film "The Town". Ni vet den som gått på bio för inte så längesen tror jag. Vart inte att jag kollade så mycket av någon anledning, men det jag uppfattade var att det var något bankrån och att en kille gilla en tjej och dom hade sex, haha. Tejen var Blake Lively (Serena i Gossip Girl), fast hon var lite trashig i den filmen men annars är hon ju superfin tycker jag:)

Ha en skön kväll♥

promenad i -20




Kunde inte bestämma mig om jag ville lägga upp den i svartvit eller i färg.. så det fick bli båda;P
Några av oss i min klass när vi var ute i det kalla vädret som var i måndags och promenerade hehe. Hurtiga vi är ellerhur? Nej men vi hade idrott. Och det var inte vilken måndag som helst utan Alla Hjärtans Dag!


duktig flicka

Hallå hemma i alla stugor:) Fick sluta mycket mycket tidigare idag, hade bara en lektion så jag var hemma till halv 11 igen. Så nu har jag hållt på lite med mitt favoritämne matematik, haha nej inte direkt mitt favvoämne. Men det går ganska bra just nu så det funkar. Tänkte vara ännu duktigare och svara på några frågor i samhäll, göra några uppgifter på näthandeln och även läsa i en bok. Duktig flicka, eller hur:D



Have a great day :cool:


ännu en vanlig dag

Hejsan! Åt mat för en stund sen och nu har jag ont i magen, buhu! Nu är det bara två dagar kvar i skolan och sen kommer det efterlängtade sportlovet:D Inte för att jag har så mycket inplanerat men det är ju skönt att bara vara ledig ändå:) Jag hade prov på idrotten idag, det gick suveränt;)

hångla i 1 timme



Hur skulle du klara detta?:P haha


tisdag = jobbig drama

Hej! Sitter i skolan och väntar på att Draman ska börja.. BLÄÄÄÄ!! När jag kommer hem ska jag plugga lite till ett prov, men det går nog ganska snabbt att göra:) Nu ska jag checka in alla mina vanliga sidor som jag brukar varje dag haha.


TULPANER



...av pappa!


Alla Hjärtans Dag


Kram på er ♥♥♥


söndag

Hejsan:) Har varit på Gränby med mamma. Det blev några småsaker bara:) Om ett tag ska jag till Caroline och Peter och äta middag, tror att det skulle vara någon paj.


Gröna Lund - Koppar

 Igår kväll råkade jag göra en sak som jag ångrar..:(
Kan ni gissa vad? hehe


Inbakad oxfilé med potatis


Haha ni kan va lugna, det ska inte bli någon matblogg.;)


BORN THIS WAY



Jag har ju haft lite problem med att ladda upp youtube klipp på senaste tiden. Jag har inte förrän nu kommit på att det är för att Youtube har gjort om lite på sidan, så man måste klicka i en till grej. Så nu vet jag hur man laddar upp igen;)


lördag

Hejsan! Min syrra och hennes man (hihi:)) och deras två barn kom på fika idag:) De hade med sig bullar som Maria och Theo hade bakat och några chokladbakelser, mumsfilibabba! Fick världens kram av söta Theo♥


Varför kunde du inte finnas vid liv i några år till iallafall.
Jag kommer knappt ihåg dig.

mmm

Godmorgon alla! Sovit gott?:)


Lammracks


Maten igår


Mysbyxorna jag hade på mig

Sammanfattning av min myskväll hemma igår: Smarrig mat:D Mycket prat om resor. Inga bra tv-program, så det vart Gossip Girl:)

Dagens planeringar: Har inte kommit på några än så länge:P


fredagkväll

Hallå! Idag har jag varit i skolan som vanligt då. Alla i klassen var inte där och det berodde kanske på vädret för några, usch jag tänker inte säga nåt mer om vädret. Ikväll ska jag vara hemma och mysa och middagen kommer bli väldigt delikat;) Längtar! hihi. Imorgon hoppas jag på filmkväll med tjejorna, kan alla imorgon?:D Säkert inte.. men värt att fråga iaf:) Nu ska jag byta om till myskläder, gå ner till köket och fixa lite tilltugg innan maten och sen ska jag kolla på tv, eller Gossip Girl boxen för det var inte så mycket på tv som föll mig i smaken.

Ha en finfin kväll:) 

har jag blivit en tant?

Varje gång jag åker buss är det alltid nånting jag stör mig på. T.ex. om personen som sitter bredvid trycker sig mot en, det är sjukt störande. Eller om det är någon som pratar hela tiden och dom som pratar hela tiden har oftast en väldigt jobbig röst och det är irriterande. Eller om man har bråttom och busschaffören kör som en snigel, eller en kängru. Snigel = kör otroligt långsamt. Kängru = kör bromsar, kör bromsar, kör bromsar så det blir som små skutt ungefär och man åker fram och tillbaka. Eller om det är massa folk på bussen, som det är typ varje morgon på den bussen jag åker med och ibland är det en massa folk när jag åker hem också. Hur svårt kan det vara att fixa extrabussar eller köra långbuss? Åtminstone på morgonen på vardagarna. Eftersom jag stör mig på allt och alla på bussen, betyder det att jag blivit en surtant då? haha


shape up

Nu måste jag skärpa mig!
• Göra alla läxor och plugga MYCKET inför prov även fast det är svårt och jobbigt.
• Göra de där två powerpointerna riktigt bra, för det är du en höjdare på.
• Skaffa ett extrajobb eller iaf ett sommarjobb, du måste tjäna lite egna pengar nu Rebecca!
• Ät frukost i lugn och ro varje morgon istället för att i bästa fall springa runt med en macka i handen medans du gör en massa annat samtidigt.
• Åka och shoppa, du måste ha kläder!!!
• Träffa Caroline och Peter medans dem fortfarande bor kvar i Uppsala! Träffa Robin och Theo mer, nu när dem växer så fort och blir äldre för varje dag som går.
• Köpa det där du har tänkt att göra länge nu.
• Fixa en filmkväll med tjejorna bara för att det var längesen sen sist.
Och det är säkert en massa annat du måste skärpa dig på också, så gör det!

En liten lista bara hehe;)

lektion

Hej! Har just nu lektion och sitter oh skriver en sammafatnning på bransch & produktkunskap. Tråkigt! Men vi slutar om typ 40 minuter nu så det är inte så långt kvar:)
När jag har kommit hem så är mina planer såhär:
• Göra några tal i matteboken som var i läxa + kollaigenom lite extra kanske.
• Läsa (skol)boken. (så långt jag orkar och hinner innan jag måste lägga mig och få min skönhetssömn;) hehe.
• Plugga engelskaglosor.

tisdag

Hejsan på er! Har läst lite i boken som man måste läsa i, har en massa sidor kvar men jag har ju kommit lite på vägen nu iaf:) Igår på dansen gick det inte så jättebra för mig haha men vi får väl se hur det blir nästa gång, tills dess har vi tydligen läxa också.. Det tycker inte jag känns så nödvändigt, men men.

Igår fick vi åka skridskor på gympan i skolan. Vi var alla tvungna att ha hjälm på oss, jag vill inte ens veta hur jag såg ut i den haha.


dancehall

Nu drar jag till dansen snart:)


3 gånger allt

Jag ska iväg på bullkalas Jag ska iväg på bullkalas Jag ska iväg på bullkalas ;););)
hihi hihi hihi :):):)
Jag hade tänkt gjort ett litet ärende innan men det får nog blir efteråt om jag kommer ihåg det då Jag hade tänkt gjort ett litet ärende innan men det får nog blir efteråt om jag kommer ihåg det då Jag hade tänkt gjort ett litet ärende innan men det får nog blir efteråt om jag kommer ihåg det då :):):)
Man kanske ska ta skinnjackan idag? Man kanske ska ta skinnjackan idag? Man kanske ska ta skinnjackan idag? :):):)

en glad rebecca

Har hittat mitt halsband:D som har varit borta ett tag och jag har saknat det så mycket men nu är det tillbaka hihi


gul blus

Jag såg i cosmopolitan tror jag det var en fin gul blus från hm..


Tror att det är den här, men den såg verkligen mycket finare ut på modellen som var i tidningen. Och det var öppet på sidorna på ärmarna. Den vill jag ha:)

Får väl ta att kolla efter den här i butiken. Det var sjukt längesen jag jag var på stan..haha!

raw like sushi

Hej! Idag tänkte jag fixa klart min redovisning + powerpointen som jag påbörjade igår. Sen måste jag verkligen läsa i (skol)boken. Jag har inte läst ens en mening till, dåligt dåligt av mig!!!
Igår åt jag sushi som jag har varit sugen på hur länge som helst, det var mumsigt:)


femtioen frågor med svar

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? - ganska lång, ha muskler speciellt armarna åhh och magen, fina ögon och ja mer får ni inte veta haha
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - eh datorn haha
4. Hur lång är du? - 165 cm tror jag:) 
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - tror det var filmen förra helgen hehe, Love & other drugs
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: - 'haha okej'
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - smsa oftast, men ibland ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta
9. När såg du senast din mamma? - idag

10. Icke godkänt i något ämne? - nej :)
11. Mvg i något? - tror inte det, men kanske
12. När vaknade du idag? - typ mellan 8 och 9
13. Vilken är din favoritplats? - tråkig som jag är så har jag väl ingen favvoplats direkt, men jag gillar en speciell plats vid min sommarstuga:)
14. Vilken plats föredrar du minst? - måste nog säga Jälla faktiskt
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - det vet man aldrig
16. Hur stor är din säng? - lagom stor:)
17. Vad sover du i?  - min säng..
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2 stycken:)
19. Var har du bott/bor? - Uppsala
20. Tycker du om kinamat? - ja det är gott:)

21. Tycker du om kaffe? - gillar det inte
22. Dricker du helst till frukost? - Varm choklad eller färskpressad juice:)
23. Kan du spela poker? - nej
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - nej
25. Vill du ha barn? - ja men när jag blir äldre
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nej
28. vem såg dig gråta senast? - min kudde kanske haha
29. Vad spenderar du helst pengar på? - kläder och roliga aktiviteter
30. Är du cool? - ja såklar, haha..

31. Kan du rulla med tungan?  - ja
32. Vem är den roligaste människan du känner? - har svårt att bestämma mig 
33. Vad har du för ringsignal? - nån dålig, vet inte vad den heter hehe:)
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - ja den rosa kjolen har jag nog kvar och säkert någon tröja hihi
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? - mitt täcke
36. Kan du byta olja på bilen? - nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? - elsas mode 2
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? - hehe nej det har jag inte
39. Dansar du i bilen?- nej

40. När var du i kyrkan senast? - med skolan var nog den senaste gången
41. Hur många hål har du? - två i öronen och sen får man väl tänka ut själv hahaha
42. Har du någon piercing?  - nej
43. Har du någon tatuering? - nej
44. Gillar du någon just nu? - nja
45. Har du provat droger? - nej
46. Röka eller snusa? - inget av dem
47. Har du pojkvän/flickvän? - nej
48. Vad är ditt mobil nummer? - den som vill veta får fråga
49. Vad ska du göra ikväll? - det ni det vet jag inte
50. Har du några syskon? - ja två stycken:)
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? - har abonnemang:)


göra slut på radio

God kväll! Lyssna nyss på en sak som Hugo Rosas hade lagt upp på sin blogg. Det är en tjej som ringer till NRJ Knappen & Hakim för att göra slut med sin kille. Sjukt att göra det över telefon ju och på radio haha. Killen brydde sig inte alls och då blev hon typ arg för att han inte brydde sig haha. Lite rätt åt henne ju tycker jag.

Sov gott♥

hallå när ska vi ha bullkalas

Stina: Bullkalas snart då?:P Säg inte att bullarna är slut nu bara..:( haha 

Hejsan! Sitter här med axlar som värker och en rygg som skulle uppskatta en massage. Vet ni vad? Grannarna mittemot ska sälja, undra vilka typer det kommer flytta in.. Hoppas dom inte är som dom senaste nyinflyttande är. För dom gillar jag inte! Redan första veckan dem bodde här klaga dem på att jag spela för hög musik när det inte ens var så. Efter det har jag aldrig gillat dem haha. Men inte bara därför, dem är bara så konstiga.

Nu ska jag leta efter ett recept!:)

JAG ÄR TRÖTT, NU LÄGGER JAG MIG OCH SOVER!

 

tisdag

Hejsan! Är det bra med er?:) Ingen förskylning, magsjuka eller nått? Hoppas inte! Kan ni gissa vad jag gör just nu förutom att skriva det här inlägget? Jo jusste, lyssna på den där förbaskade låten. Jag undrar om hur många dagar jag kommer tröttna på den.

Men snart ska jag kolla på halv åtta hos mig med mamma och pappa:) Vad "föräldrig" jag låter. Kom inte på ordet haha, men ni kanske fattar vad jag menar ändå?;)

Ha en superdupermysig kväll♥