men åhh man ska ju inte skriva nått alls!

Hej! Gud vad uttjatat det är att skriva hej i varenda blogginlägg, men vad ska man skriva annars? Just nu lyssnar jag på karros favvokanal, Rix Fm. Det är en skitsämst låt nu...

Snart är det dags att sova, måste ju ha min skönhetssömn inför imorgon haha, då när det är bal.

Tänkte att jag skulle lagt nån gammal bild här, men det får bli en annan gång!


Fjällnora

   

Bilderna säger allt va? Jag, Karro, Stina och Hanna va i fjällnora i söndags och paddla kajak, stanna på en brygga och sola lite. Sen paddla vi tillbaka, för karro och mig gick det lite bättre när vi skulle paddla tillbaka än på ditvägen haha. På bryggan vid stranden åt vi glass, mums!

nöjda nu när jag skrivit ett inlägg?

Halloj! Idag ringde jag till sommarförmedlingen eller vad det heter för att jag inte hade fått nåt brev om jag fått nåt sommarjobb eller inte, tydligen så blir det i Jälla jag kommer va i tre skitlånga veckor, usch kunde jag inte fått nåt bättre?! Men skitsamma, jag ska inte klaga. Hoppas bara att jag fått bra arbetstider. Idag så har det inte hänt så mycket, va i skolan och gjorde typ ingenting och sen åkte jag och tjejerna till stan en stund för att fixa det sista till "balen" (eller avslutningsfest som det kallas nu för tiden, man får ju absolut inte säga bal) och till avslutningen. Det känns så konstigt att sluta nian nu, jag liksom? börja i gymnasiet.. det låter läskigt haha. Men jag längtar tills fredag, då vi slutar. Fan vad skönt med sommarlov, ni kan inte fatta hur mycket jag har längtat, men veckorna har gått väldigt fort ändå så det har varit lugnt. Nu har jag tänkt att ta på en ansiktsmask, köpte den idag på stan, vet inte vad märket heter. Men jag hoppas att mina äckliga finnar går bort efter det, dom måste vara borta tills nu på onsdag. Idag hade jag träslöjd med p.e.d.d.o h.a.s.s.e och jag frågade om jag skulle få ha kvar mitt VG, då flina han bara sådär äckligt som han brukar göra och sa att det inte kommer sänkas i alla fall, snarare höjas, men vi får se antingen blir det ett vg eller mvg. Fattar inte att jag inte har IG haha, har ju inte gjort speciellt mycket, men det är ju bra att jag inte har det.