Ung & Bortskämd

Tjabba! Som ni kanske märkt så har jag inte varit så särskilt sugen på att skriva så mycket, men tänkte bara säga att jag ska kolla på Ung&Bortskämd nu:D Missade det igår.
Vi hörs!


hhgohqiqgih

Hejsan! Har lunchrast nu, ska börja om 10 minuter. Matte och sen draaaaama, orkar inte med det haha, so m vanligt!

outside

Idag var det dans. Körde korreografin mycket så snart ska den väl sitta perfekt.. Hade vikarie idag igen, hon fråga om vi ville stå på huvet eller träna på dansen. Nästan alla tyckte dansen, men jag tycker det skulle va roligt att testa stå på huvet, fast svårt! Imorgon blir det en lugn skoldag, två lektioner, slutar 11.15 pga nån konferens eller något för lärarna. Så det ska bli skönt! Har kollat på Gossip Girl, åhh älskar serena, blair och chuck och serenas lilla flirt som var hennes lärare. Kommer bli tråkigt när det programmet slutar!

RMBSB








hur kan man leva utan choklad?

Hej! Ligger och lyssnar på musik och äter choklad haha. Men chokladen är snart slut, buhu! Slutade tidigt idag från skolan, det var skönt.
Har ni några förslag på lugna låtar till min "Lugna lista" på Spotify?:)
Nu ska jag kolla på Bartenderskolan på tv3play. Tänkte kolla på första avsnittet för jag har nämligen inte tittat på något avsnitt så nu får jag se om det är bra..:)


sju

God morgon! Vaknade halv sju idag:O utan något alarm, det var längesen jag gjorde det. Orkade inte ligga kvar och försöka somna så nu en halvtimme senare sitter jag vid datorn;)

Mina inlägg har börjat blivit kortare, har ni märkt det?:)

lite hungrig

Hallå hallå! Kom hem från stan för ett tag sen och nu har jag suttit med datorn och kollat runt lite på internet. Köpte vantar, för att mina kom bort på bussen en dag och dom andra jag brukar ha har den ena vanten kommit bort. Sen köpte jag örhängen. Skulle köpt ansiktskräm också, men det får mamma göra!
Nu ska jag sätta på någon bra låt och sen jag vet inte vad:)


KUNGLIGT INLÄGG



GÄSTBLOGGAR HÄR HOS REBECCAZ IKVÄLL!!! Så myyyyyyyssss. Efter att ha proppat i mig 3 mini plopps och en clementin+gjort 3 epic fail bloggar så är man gaaaaaanska utmattad. Idol var lika tråkigt som vanligt. Tröttnar aldrig svenska folket på det där programmet? Samma visa varje år.
Nu ligger Rebeeeecca bredvid mig i soffan och kilar sig i pannan tyyyyyyp. Hon är väldigt rädd för cats btw, good to know or whaaat? Äh nu ska jag nog gå och bättre på min spray tan så sjuuuukt blek man är i vintertider...Men men måste draa nu sötnoooosar,puss and take care!// xoxo *secret identity*

om dans

Hejsan! Såg att jag hade fått ett brev från DC (Uppsala Danscenter) och där stog det vilken ordning damserna kommer va i. Och discon var på dagen och dancehall på kvällen. Jag och karro hade ju tänkt gå att äta middag på restaurang, tror jag:) eller vi gjorde det förra gången iaf:) Och sen gå och kolla på magdansgänget på kvällen. Men hur blir det nu då? Nu är jag lite fundersam eller vad man säger. Och för det andra är det ju skitmycket folk på kvällen och då kommer jag få skämma ut mig för alla dom, uhh läääskiigt! Haha fast Sunisa har ju redan visat våran "dansfilm" för minst halva klassen idag.. haha åh Sunisa:P

Och för det tredje skulle min syrra Caroline och hennes pojkvän Peter komma, vilken ska dom gå på dåda? Jag var ju säker på att båda skulle va på dagen eftersom det är nivå1 på båda, men icke sa nicke.

crazy crazy

Nu har jag kommit på vad det var jag skulle skriva haha. Igår när jag satt på bussen hem så var det en hel klass på bussen som kanske gick i fyran, en ganska vild gissning. Men då hör jag en kille som säger till en tjej (båda verkade gå i den där klassen) "Vadå ska du inte dricka, alla kommer dricka, ska du bara dricka din läsk eller *flin* " Vadå det är ju självklart att dom bara ska dricka läsk och ingen alkhol, dom går ju bara på lågstadiet!? Såg att en annan tjej, typ lite äldre än mig också reagerade på det. Ja jag tycker att det är knäppt!

Sov gott:)

han har snygg stil och hon, nä inte han

Hejsan! Har inte riktigt haft tid för att blogga som inte så många andra heller haft verkar det som. Det var nåt jag tänkte på tidigare idag som jag skulle skriva här men nu har jag såklart glömt det. Just nu håller jag på och pluggar och det kommer jag antagligen göra tills jag ska sova:/ hehe.


haha..


fiskbenflätan




av mig!

det liknar ju inte en fisk

Hejsan! Är hos Stina, sov över här för vi kollade på en film som slutade ganska sent. Och vet ni vad jag har gjort?:D En så kallad fiskbensfläta på Stina. På andra försöket gick det ganska bra. Ni ska få se en bild sen hihi;) Själv har jag nån sne bulle på huvet typ haha:P


Frida Fahrmans fläta
Vadå fiskbensfläta, det liknar ju inte direkt en fisk. Eller menar dom på nåt annat sätt?:O haha

seeega chokladmuffins


Bakde för en liten stund sen chokladmuffins:) Har inte smakat dom än men jag tror dom är skitgoda:D Dom ser goda ut, eller inte på bilden men in real. Man kanske ska önska sig en systemkamera, men jag undrar om det är så jättenödvändigt för mig egentligen. Har ju ett tag kvar att fundera på den saken! Åhh det lukar chokladmuffins överallt:D

fin va


Ett linne jag visade för ett tag sen som jag ville ha, köpte det för nån vecka sen :)

Nu ska jag göra mig i ordning!

buu jag har bara ögon och mun (ledtråd)

Gissa Personen - Ledtråd
 :)

Jaaa rätt Stina, Andreas från IDOL var det rätta svaret!;)

mössa och svart hår

 

Dålig kamera och ljus... Testa bara hur jag såg ut i mössa, passar aldrig i mössa buhu!!! Jag får frysa öronen av mig på vintern jag haha. Jusste jag har skaffat hårförlängning nu och färgat mitt hår svart, men jag vet inte, hur týcker ni att det blev?;) Lite förändring iaf..

om selma spa

AAAHHHHHHH redovisning snart, själv! Det verkar som att jag skrivit mest.. Jag vill ju inte stå där framme i flera minuter och trötta ut alla. Jag kanske ska hoppa över något?

buu jag har bara ögon och mun

Gissa Personen



Hahaha hur personen ser ut nu då efter jag fixat lite med den mohahahaha, men det är bara att chansa;)

blablabla

Hej! Sitter just nu i skolan och har lunchrast. Jag funderar på att byta designen på bloggen lite, kanske byta själva bakrunden till nån enfärgad, ändra textsnitt, byta bild osv. Har tröttnat på det jag har just nu. Framför allt MÅSTE jag byta min fula äckliga header hahaha. Det var bara det jag ville säga just nu!


nej se det snöar nej se det snöar..

Hejsan! Jag åt mat för en stund sen och nu ska jag antingen läsa en bok på engelska (10-15 sidor per dag ska man läsa..) eller göra en handelsuppgift som vi fick idag som ska lämnas in på fredag, eller kanske finslipa till min redovisning om spa som jag ska ha på torsdag. Jag får se om en stund! Vi fick veta vad vi fick på engelskaprovet, grammatik, jag fick G och det är jag nöjd med! Var så nervös för jag trodde jag skulle få IG hehe. Fick även veta vad jag fick på ett annat prov. Men nu fasar jag mig inför resultatet på samhällskunskapsprovet vi hade innan lovet, se om jag har någon tur.. Slutsnackat om prov och grejer nu!

Har ni haft en bra dag?:) Det började ju snöa förfärligt mycket idag haha. Från rätt så behagligt till typ snöstorm, hur hände det?:O Jag och Madde gick till stan för jag skulle byta ett linne till en mindre storlek och hennes buss gick inte förrän om en timme från stationen. Och ni skulle ha sätt hur vi såg ut!!! hahaha, som två snögubbar. Fast jag hade värst, jag fick snö i nästan hela håret fast jag försökte skydda mig lite med halsduken och mascaran hade runnit både upp och ner, hur den nu kan rinna upp haha, menar inte att den rann upp men skitsamma. Men Madde hade tjock jacka med luva på så för henne gick det ganska bra ändå och vattenfast mascara. Dem som jobbade inne på hm frågade oss om det snöade mycket ute haha, ja dom såg nog det pga hur vi såg ut..;) haha. Men sen hade jag som tur var borsten i väskan så jag kunde borsta håret lite så att jag inte hade backslick haha.


tar den första lediga

Hej! Ligger i min säng och har precis tittat klart på Gossip Girl, webbtv. Idag var det ingen Disco, för att våran lärare var sjuk. Det var synd, men det skulle tas igen någon gång senare under terminen:) Första dagen efter höstlovet idag då. Det känns lite jobbigt, men det var en rätt så bra dag iaf. Fick reda på vad jag fick på datorkunskaps-provet, 34 av 38 poäng. Nu ska jag måla på naglarna lite och tvätta av ansiktet, sen ska jag lägga mig och sooovaaa.

suger på rubriker just nu..

Hej! Idag har jag varit på fyrishov och sen om ett tag ska jag åka iväg till kompisarna, vi ska laga mat och mysa lite med en film:) När jag kom hem från badet idag möttes jag av en liten kille som springer mot mig och därefter en till kille fast något år äldre. Ja det var ju mina två små älsklingar, min syrras barn Robin och Theo som ville ge mig en bamsekram:D Och vet ni, bussen var typ sju minuter försenad..not good haha.

Nu ska jag packa lite sovkläder och så för jag ska sova över, sen blir det att cykla iväg:)

Ha en bra kväll!

ska sova nu

Ska till Fyrishov senare idag och bada. Känns konstigt att säga "senare idag" jag har ju inte sovit för natten än eller vad man ska säga. Men iaf, det kommer nog bli skitkul!:D

som jag köpte idag


En mysig tröja som jag inte kunde motstå eftersom den var så mysig + att den var billig;) Har för mig att det var ett tag sen jag handlade något på Gina, gahh mitt Ginaberoende har släppt haha (Fast det var faktiskt längesen:P och det var väl inte direkt något beroende:P)


En svart bh från Twilfit, underkläder behövs alltid!:D Fy på mig som visar den här bilden, inte kan man vissa sånt heller. Det får man ju bara visa för sin kille om man har någon eller för tjejerna i omklädningsrummet haha..nu när ja läste igenom det där lät det lite snuskigt hehe, men det kan ju va för att jag ja jag vet inte:P Men bh:n verkade vara skön iaf!

= 298:- billigt ju:D

gränby

Idag blev det en tur till Gränby med Stina. Två behövliga godsaker följde med mig hem:)

b o w l i n g

Hej! Idag har jag varit och bowlat. Kom typ sist men det var roligt ändå=) och lite berodde på min dåliga start haha;)

bowla

Hejsan!:D Har lite bråttom nu, varför bloggar man när man redan har bråttom egentligen?:S hehe. Aja, ska iväg och bowla på fyrishov;) Usch ni skulle se hur jag ser ut nu...bläää, eller det är nog bäst att ni inte ser mig=)

fina karro



Ikväll ska vi (Karro ch Jag) och Stina iväg till en gymnasiefest typ!:D

setsnaglar inte min grej

Hallå på er! Dagens Rebecca-Fråga
Var inne på en sida och såg några hemska (och lite läskiga:P) naglar..

tänk att råka bli riven av en sån som har sånna där spetsiga naglar..uhh och aj

Vad tycker ni om spetsiga naglar? :P

vad ska jag ha på mig imorgon kväll

Haha håller ni med om att det varit en sugig uppdatering idag? Det gör jag, fast å andra sidan så gör det ju inte så mycket för min lilla blogg:) Tre ord för att beskriva min dag är: gått, dansat, biljett ;) Förresten så kändes min hud len och fräsch efter den där choklad-ansiktsmasken jag fick i present:D

I am a robot


Haha det här ska tydligen vara Heidi Klum:P Som är utklädd till en robot-superhjälte och hon går på sånna där styltor, fan vad svårt det måste vara! haha. Kom ihåg att dom hade sånna på fritids, men har för mig att jag knappt kunde gå en cm med dom haha:P


presenter till lilla mig, det hade ni inte alls behövt

Titta vad jag fick av mina fina tjejor i söndags:love: Hade verkligen ingen aning om det, fick också en bulle med ett ljus i med hjärtor på:D hihi



En ring
Ett blankt nagellack
Ansiktsmask med CHOKLAD från Lush (som jag testar nu xD)
Och ett gulligt kort med björnar på

Tack så mycket för dem fina presenterna Stina, Hanna och Karro:D♥♥♥


jobbjakt

Hejsan hejsan! Nu är jag hemma efter en lång dag med Stina. Vi har varit och försökt fixa något jobb under julveckorna så man tjänar lite extra pengar men det gick inte riktigt som vi hade hoppats. På vissa sa de nej direkt men på några kunde vi lämna in cv, så nu är det bara att hoppas på turen typ;)

fina Stina!


skrattglada Rebecca!