nya skolan

Hej! Allt bra med er? Med mig är det ganska bra. Varit i skolan som vanligt, inget speciellt hände där inte. Fast maten, usch! Varför måste dom mala ner god kyckling till några äckliga kompakta biffar?!
På torsdagar brukar dagarna vara långa i skolan men torsdagen imorgon kommer nog vara ganska skön faktiskt. Två lektioner och vid lunch ska vi åka och hälsa på på våran nya skola, eller om ungefär nio månader är det vår skola. Sen dom två sista lektionerna behöver vi inte ha då. Våra handels-lärare tyckte att det var bra om vi fick komma dit på besök innan julen, och det tycker jag låter bra! Sen ska vi även dit en gång till någon gång framöver. På skolan ska vi få gå runt och titta lite och kanske bli bjudna på lite fika också:) hihi. I början när vi fick veta att vårat program skulle bli flyttad till en annan skola så kändes det inte så bra, men nu har man liksom vant sig vid det. Det är ju inte så att man går och tänker på det hela tiden. Men jag hoppas att det kommer kännas bra imorgon, att det inte blir allt för stora förändringar. Men man förstår ju att det kommer bli en del förändringar ändå. Inte kunna säga hej och prata lite med dom fina tjejorna när man är i skolan. Inte kunna gå lika snabbt till stan för att bara köpa en liten onödig grej som man egentligen inte behöver. Inte kunna åka buss till skolan, eller jo det kan jag i och för sig men det är enklare att cykla, fast längtar inte till nästa vintar då... Få andra lärare, fast vi har kvar våra två handelslärarna.
Jag måste väl säga något positivt också om den nya skolan?!:
Förhoppningsvis varmare där. Förhoppningsvis omklädningsrum som inte luktar lite konstigt. Förhoppningsvis har dom inte ihoppressad kyckling. Förhoppningsvis snygga killar, närå det var ett skämt. Och förhoppningsvis följer inte den gråa tanten Eva med eller vad hon nu heter.

Klicka här för att kommentera
Postat av: stina

haha xD

2010-12-02 @ 15:49:13
Postat av: hanna

ohhh becca det ÄR snygga killar på celsius, de har ju elit idrottsklass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-03 @ 00:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

Din bloggadress:

Skriv din söta kommentar här:

Trackback